ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слави Шопов в карантина в Нидерландия, ето го с екипа на новия му клуб
Автор: Стойчо Генов 16:07 / 06.10.2020Коментари (8)5974
Ботев (Пловдив) официално осъществи нов изходящ трансфер. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, "канарите" продадоха в Нидерландия един от своите таланти - Станислав Шопов.

18-годишният полузащитник подписа договор с тима на Хееренвеен. Халфът парафира 2-годишен контракт, с опция за удължаване с още една година, с намиращия се на трето място тим в Ередивизи.

Шопов не успя да присъства физически на официалното си представяне днес следобед пред медиите. Причината е, че халфът ще бъде още 10 дни в карантина заради изискването на местните власти за чужденци, идващи от България, провери Plovdiv24.bg.

"Станислав е чудесен талант. На 18-годишна възраст той има повече от 20 мача на най-високо ниво в елита на България. Взимайки Шопов, ние привличаме атакуващ полузащитник, който ще направи следващата крачка в кариерата си. Той пасва чудесно на нашата философия", заяви спортният директор на Хееренвеен Гери Хамстра.

Освен заложената трансферна сума, "жълто-черният“ клуб може да получи и редица бонуси в зависимост от представянето на Слави Шопов на холандска земя, уточниха от Коматево.

Станислав Шопов е продукт изцяло на школата на Ботев, като на 7-годишна възраст прави първите си стъпки в "жълто-черната“ академия. В школата на "канарчетата“ е трениран от Стефан Стоянов.

Слави Шопов печели куп отличия в школата на Ботев: 3 пъти носител на Купата на БФС, 2 пъти победител в Републиканско първенство за U15, двукратен шампион в U17.

През 2014 година пловдивчанинът печели силния международен турнир Джорн Феестра с екипа на Ботев. Надпреварата се провежда в Нидерландия, а по пътя към трофея "канарчетата“ побеждават именно Хееренвеен.

През миналия сезон Слави Шопов бе избран за най-добър полузащитник в Елитната юношеска група до 17 години. Халфът записа своя дебют за мъжкия отбор на Ботев през лятото на 2018 година, а общо в кариерата си до момента изигра 45 мача за мъжете на "канарчетата“.

ПФК Ботев Пловдив благодари на Станислав Шопов за професионализма и всеотдайното отношение по време на тренировъчния и мачов процес и му пожелава множество успехи в професионалната му кариера, се казва още в съобщението от Коматево.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Браво на момчето. Да му пожелаем успех и да слави България подобно на Стоичков и Бербатов.
+3
 
 
Браво! Пожелавам му да успее! Интересува ме нещо, което не проумявам. Защо продаваме младите ни таланти, рано и без пари? Не е ли по добре да израстнат в клубовете си. Да се обиграят и вдигнат цената си. Защо купуваме съмнителни чужденци на високи цени и плащаме свръх заплати и неустойки за недоказани футболни недоразумения?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: