ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Притеснителна новина от Ботев след днешната среща, дълговете наближават 2 млн. лева
Автор: Стойчо Генов 22:03 / 14.09.2020Коментари (13)8359
© Plovdiv24.bg
Доста притеснителна новина дойде от ПФК Ботев след проведената тази вечер в сградата на Военния дом обща среща на "жълто-черната" общественост. Тя бе организирана от Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас.

Оказа се, че задълженията на Ботев към момента са около 1 650 000 лева. 750 000 лв са задълженията към местни данъци и такси, 240 000 към НАП, 120 000 към фирма "Запрянови" и 100 000 към пловдивската полиция. Освен това четвърт милион са заплатите на футболисти, треньори и служители за месец юли, които трябваше да се платят до 20 август, но все още не са платени.

В клуба обаче очакват приходи от около 600 000 лева в близките седмици. Средствата са от трансфера на 16-годишния Никола Илиев в италианския гранд Интер (Милано). Тези пари обаче ще стигнат на "канарчетата" да закърпят заплатите за юли и август.

"Жълто-черните" трябва да осигурят от някъде и около половин милион за изкупуване на дълга, който остана след фалита на КТБ. 

“Никой не е знаел и не сме осведомявани, какво ше се случи. Именно за това осъществихме одобрената от г-н Самуилов селекция. Имаше още играчи, които трябваше да се привлекат и такива, които трябваше да се освободят. След като се промени ситуацията, стопирахме селекцията", заяви треньорът на вратарите Лилчо Арсов, цитиран от dsport.bg. На срещата се e коментирало, че Ботев има подписани рекламни договори за 60 000 на месец, а Георги Самуилов е информирал Сдружението, че ще осигурява по още 30 000 на месец. Тази новина обаче не е потвърдена официално.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дълговете са си дългове ...по важното е да разкрием организираната престъпна група която клати отборчето на Хаковлия юнак на 12г.
0
 
 
Фалит и още едно Ъ накрая или тире, като големия брат.
0
 
 
""Жълто-черните" трябва да осигурят от някъде и около половин милион за изкупуване на дълга, който остана след фалита на КТБ." Някой може ли да разясни за какъв дълг иде реч! Ботев не е кредитополучател от КТБ, а беше финансиран чрез безлихвени заеми от две фирми, кредитополучателки от КТБ, едната от които е ТЦ ИМЕ! Двата заема бяха отписани от собственика на фирмите още преди датата на обявяване на КТБ в несъстоятелност!
-2
 
 
Големи простотии! Вместо да се втурнем да търсим изход от положението ние си показваме кирливите ризи пред света! Кому бе необходимо това? Вчера трябваше да дадат отчет от Сдружението колко разговора са провели с евентуални спонсори, рекламодатели или бъдещи собственици, а не какви са задълженията, за да се разлайват мангали и други всякакви мразещи Ботев! На мургавите злорадци под мен само ще напомня, че в Локо не са взимали заплати от юни и имат над 750 000 лв. задължения към НАП, но никой там не бие тъпана за това!
+2
 
 
С това ръководство и политика,ще подминем и Левски!
-2
 
 
Стига сте лъгали хората бе ! На ТЦ ИМЕ, задълженията от 56 милки в домати и краставици ли ще ги връщате !?!
-1
 
 
Ясно е, че за да се изчисти клуба от всички стари и нови задължения, трябва този клуб да обяви фалит и да се почне начисто. Самуилов излезе голям мошенник. Забатачи клуба още повече.В това състояние и с тези многомилионните дългове никой няма да се навие да стане собственик на Ботев. Много фенове вече подкрепят идеята за нов клуб. Аз от 2 години ви казвам истината в очите вие ми тургате минуси. Загубата на финала също ще ви тежи цял живот.
-1
 
 
Ясно е, че за да се изчисти клуба от всички стари и нови задължения, трябва този клуб да обяви фалит и да се почне начисто. Самуилов излезе голям мошенник. Забатачи клуба още повече.В това състояние и с тези многомилионните дългове никой няма да се навие да стане собственик на Ботев. Много фенове вече подкрепят идеята за нов клуб. Аз от 2 години ви казвам истината в очите вие ми тургате минуси. Загубата на финала също ще ви тежи цял живот.
-2
 
 
Да взимат лиценза на Долни воден,нова емблема и да стават Ботевъ-Металикъ-Воденъ.Кой ще плаща заплатата на дюнерджията сега,той за това реве за Самуилов.Щял да прави трансфер да спаси клуба хаххахах с трансферната цена и половината задължения няма да покрие
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: