ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шоколаров зарадва с два гола Зингаревич, Палийски и всички нови шефове в Ботев
Автор: Стойчо Генов 15:47 / 23.01.2021Коментари (15)10681
Ботев (Пд) постигна втора поредна победа в контролните срещи, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните надиграха Етър с 2:1 на своята база в Коматево. Спарингът бе изгледан от бъдещия собственик на клуба Антон Зингаревич, който бе в компанията на испанеца Даниел Серехидо и новите членове на Съвета на директорите Илиян Филипов, Александър Ослан и Георги Христосков.

И двете попадения за домакините вкара халфът Славчо Шоколаров (6, 71). "Болярите" отбелязаха в 13-ата минута, като тяхната отбрана за първи път допусна гол за последните 6 мача.

Край тъчлинията двубоя изгледа контузената звезда на Ботев Тодор Неделев, нападателят Димитър Тонев и бившият член на Съвета на директорите Ангел Палийски.

"Канарите" поведоха в резултата в 6-ата минута. Славчо Шоколаров получи пас по десния фланг и нахлу в наказателното поле, където технично прокара топката покрай плонжа на вратаря Христо Иванов за 1:0.

Седем минути по-късно Етър изравни след центриране от фаул. Получи се неразбирателство в защитата на жълто-черните и Даниел Младенов засече с глава за 1:1.

Четвърт час преди края Славчо Шоколаров отбеляза второто си попадение в мача. Този път халфът вкара директно от фаул с изненадващ удар по земя в близкия ъгъл на противниковия вратар - 2:1.

Малко преди края Славчо Шоколаров можеше да оформи своя хеттрик, след като Георги Кабаков отсъди дузпа за домакините. Ударът на халфа от бялата точка обаче бе спасен от вратаря на Етър.

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевФилип ФилиповВиктор ГеневСтанислав Работов, Мите Цикарски, Бисер Бонев, Кевин Янсон, Иван Василев, Славчо Шоколаров, Реда Рабей, Атанас Илиев (Георги Аргилашки, Атанас Чернев, Станислав МаламовКристиан Добрев, Димитър Пройчев, Габриел Земярски).
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В горната статия за локо и Берое два коментара от буфери и нито един от фен на Ботев,в тая статия коментари пак от буфери,това показва само едно-толкова ги е страх,че Ботев ще направи силен отбор,че постоянно са в нашите теми,уцелиха дербито когато отбора беше такъв,че и отбора на горно нанадолнище щеше да ни бие и сега не можеш им затвориш устата,споко,Крюшо си отива парата свършва.
-3
 
 
Браво , с тая игра оставането ни е сигурно ! Сега трябва да мислим за цска число ! Лошото е , че и най- добрия нападател мисли за нас !
+3
 
 
Миризлив мангал,не се опитвай да остроумничиш,неграмотен,лилав боклук от лаута.
-4
 
 
Глдат му са пети 6-ци да има гавра на долните помаци
0
 
 
Трагедия. Индианци гледайте да се спасите поне от изпадане. Милиардера голяма селекция ви е направил :))) Пак ще сте тъпана на групата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: