ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Циркът май свърши! Зингаревич поднови преговорите за придобиване на 60% от ПФК Ботев
Автор: Стойчо Генов 20:07 / 25.12.2020Коментари (18)14348
©
Сдружение ПФК Ботев и изявилият готовност да инвестира във ФК Ботев Пловдив АД руски предприемач Антон Зингаревич подновяват преговорите за прехвърляне на мажоритарен пакет от акциите на футболното дружество.

Двете страни излязоха със съвместна позиция, публикувана в официалния сайт на клуба.

Ето какво се казва в съобщението:

До обрата спрямо вчерашното замразяване на разговорите се стигна, след като представители на г-н Зингаревич и членове на УС на Сдружение ПФК Ботев проведоха спешна среща в днешния ден, протекла изключително позитивно и ползотворно. Двете страни се договориха за спазването на строга конфиденциалност по условията на евентуалната сделка до завършването на преговорите.

Съзнавайки огромния интерес на обществеността и журналистите, бихме желали да поясним, че официална и достоверна информация за преговорите и бъдещето на клуба ще се публикува само на клубния сайт.

Желаем на всички светли, топли и споделени Коледни празници!
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
60 % ОТ АКЦИИТЕ, РА3БРАХМЕ.5 ЧЛЕНЕН БОРД, РА3БРАХМЕ.НО 3АЩО МИЛИАРДЕР ТЪРСИ СПОНСОРИ КАТО САМУИЛОВ И ФИЛИПОВ, НЕ РА3БРАХМЕ. И НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА НИЩО 3А ТОВА, КАКВО ТОЙ ЩЕ ИСКА ОТ БОТЕВ И КАКВА Е ИНВЕСТИЦИОНАТА МУ ПРОГРАМА.И САМИЯТ ФАКТ ЧЕ ТОЙ Е И3ДИРВАН ОТ ИНТЕРПОЛ 3АРАДИ КРУПНИ ФИНАНСОВИ ДАЛАВЕРИ В РУСИЯ МЕ КАРА ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОЙ ИМА 3АДКУЛИСНИ ПЛАНОВЕ. ДАНО ДА СЕ ЛЪЖА, НО ЛИПСАТА НА КАКВАТО И ДА Е ИНФОРМАЦИЯ ПО ТЕ3И ВЪПРОСИ Е ПОВОД 3А СЪМНЕНИЯ.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.12.2020 г.
0
 
 
Официалното влизане на руския милиардер Антон Зингаревич в Ботев ще стане факт другата седмица, най-вероятно на 30 или 31 декември. Богаташът подготвя нечувани не само за „канарчетата“, но и за повечето клубове у нас финансови промени. Достоверни източници съобщиха, че бюджетът на Ботев в новата власт ще скочи до 7-8 милиона евро на година.Освен това Зингаревич ще доведе минимум 5-6 добри футболисти, чиято възраст ням ада надхвърля 23 години. Една част от тях ще пристигнат от Франция (почти сигурно от Шатору), а други от Дания, Швеция и Русия.Отделно Зингаревич ще се заеме и със строежа на новия стадион на Ботев.Неговата цел е колкото се може по-бързо да превърне „канарчетата“ в отличен състав, който ще гони всяка година задължително участие в европейските клубни турнири и печелене на трофеи у нас. В тази връзка заплатите на футболистите ще бъдат значително увеличени.Засега фаворит за треньорския пост е босненския специалист с шведски паспорт Азрудин Валентич, който в момента води Фремад Амагер. Датският тим играе във второто ниво на местния футбол. Последните новини обаче гласят, че не е изключено милиардерът да доведе много опитен наставник, но това най-вероятно ще се случи от лятото.
0
 
 
Тоя цирк верно свърши,задава нов,още по величав-тоя на лаутджамията!Големо шоу ще е!!
-4
 
 
Руската мафия иска да си купи български символ , тъпанарите подскачат от кеф.
-2
 
 
Има ли трезвомислещ човек, който да вярва на целия този цирк?? Съмнявам се. Лошото за феновете на ботев е, че всички подигравки и надсмешки са на техния гръб.
0
 
 
Те преговорите никога не са спирали.Просто един познат образ плете интриги...
Моля Ви да помогнем на едно младо момиче да живее,като публикувате зова и за помощ.https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0ByNw3LhmovbhJ7SPGbJxtdm7QDoSpSN2ki2aZ6eoyctqVkSQtbjo9cEDuXZS24SQl
0
 
 
Абе в България когато е стъпил руснак,винаги е било лошо.Още от 969 г та до сега.Русия е враг на България.
0
 
 
Циркът продължава с пълна сила!!! Тоя ако ги вземе ще бият и цирка в Монте Карло!
0
 
 
Стана ясно, че Зингаревич чрез негов екип проучва клуба от четири месеца. Предполагам, че изкупуването на дълга е по негово искане. Предполага се, че е запознат с цялостното финансово състояние на клуба и евентуалните му задължения. Има план за действие в спортно - технически аспект след приключване на сделката, като има набелязан треньор, има проведени с него разговори за нови попълнения. Има визия с пет трансферни прозореца напред. Определени са двама от членовете на Съвета на директорите, които ще са спонсори на клуба. Договорени са други спонсори. Предвидено е изкупуването на акциите на ТЦ-ИМЕ. Обсъждано е със един от спонсорите довършването на стадиона след приключване на държавното финансиране. Сега вероятно се обсъждат параметрите на проекта му на бизнес плана за развитието на клуба, не вярвам да не е имал такъв. Всичко гореизброено означава, че не би трябвало да има пречки за бързото финализирането на сделката, но да не предизвикваме съдбата, да не ни мине котка път! Да си пожелаем да посрещнем Новата Година с нов собственик, спонсори, че и треньори!
-1
 
 
Ееееех с тоя сериал за Изаура Стоян канара и Бутвфъ в гроба ще се обърнат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
25 години от деня, в който Димитър Христолов стана президент на Ботев
Проблем в Ботев! Оперираха основен защитник, аут е за месец
Ботев оправи картотеките на двама! Още две нови попълнения чакат
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: