ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно: Зингаревич ще е новият собственик на ПФК Ботев, приеха условията му
Автор: Стойчо Генов 21:58 / 20.12.2020Коментари (32)15736
©
Сдружение ПФК Ботев взе принципно решение за прехвърляне на мажоритарен пакет акции на компания на руския предприемач Антон Зингаревич. Това съобщиха официално от организацията, която в момента е мажоритарен собственик на футболния клуб.

Ето какво още се казва в изнесената информация:

До решението се стигна след онлайн гласуване през уикенда, проведено между членовете на Сдружението с призив да одобрят, или отхвърлят анблок четирите отправени изисквания:

Придобиване на 60% от акциите;

Договор за ексклузивно използване на емблемата за срока на договора;

Сключване на договор за осигуряване на съгласие за участие на ПФК Ботев АД в първенството;

Недопускане на представител на Сдружението в Съвета на директорите.

По-голямата част от членовете гласуваха в подкрепа на започване на преговори при поставените условия.

По-късно в неделя се проведе и онлайн събрание на членовете на организацията, пазач на емблемата и традициите на клуба. На фона на изразените от страна на членовете опасения по отношение най-вече на четвъртото условие Сдружението ще направи всичко възможно, за да защити интересите на ботевистката общественост, като настоява за прозрачност по отношение на финансовото състояние на клуба и цялостното управление на клуба.

Сдружението е в готовност за стартиране в следващите дни на официалните преговори по споразумението за прехвърляне на акциите и ще настоява за запознаване с конкретните планове на потенциалните инвеститори.

За началото на януари е планирано Общо събрание на Сдружението, на което членовете да гласуват условията по договореното прехвърляне, а за 8-и януари е свикано Общо събрание на Ботев Пловдив АД, на което ще бъде избран нов Съвет на директорите.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Колко лесно ставало и без да боли.Идва бай- Хой селянките го чакат приклекнали със свалени килоти Стоян канара раздава от вълшебния крем и и порното започва.
+4
 
 
Небивал интерес на коферманският любимец към символа на Пловдив.
+2
 
 
Голяма част от феновете щяхме да сме доволни, ако Самуилов се съгласи пак да ни е собственик. Почти всички и най - вече феновете около Сдружението щяхме да сме доволни и ако Илиян Филипов се съгласи да ни стане собственик. Не ни се струваше реалистично двамата да обединят усилията си в името на Ботев. Сега двамата заедно влизат в Съвета на директорите с презумпцията да финансират клуба, а неочаквано друг човек евентуално ще ни стане собственик. Този нов собственик може би има принос двамата бизнесмени да са обединени за каузата Ботев. А пък като по чудо този собственик се оказва руски милиардер. Има опит с английски футболен клуб, доколкото знам, във най-големия му възход, достигайки най-високо ниво на английския футбол и след това в падението му! Отрицатеният опит е по - полезен от положителния, един бит струва колкото двама небити, защото небитият не знае, че може да бъде бит! Добрите намерения вече са факт и те ако се реализират, след уточняването на детайлите, това ще е Коледният подарък за нас!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
Злобни цигани,идва руски олигарх от побратимен на Пловдив град и пак излизате от дупките и злобеете.След като ви се изредиха,цигански,турски и шиптърски мафиоти вие поганци нямате срам и съвест.Крюшо е идеално чист,в едно с Марешки и наркомана.Надминахте Наполи по убити президенти и имате ,,сурат,,вие мангали да говорите за мафия.Вие родоотстъпници,с измислена рождарнна дата и наследници на чужд отбор,скандирайки името на италиански сте срам за България и фенкултурата и.Наполетоебани гейове обуздайте потниците си и спрете с манипулациите.Цигани,глупави,неадекватни
+6
 
 
Гледам много хора йезуитски са се загрижили за Ботев?! Сакън да не вземат да сбъркат с новия кандидат собственик…Че то по-лошо от това има ли накъде??! Спокойно бе,хора…Този човек идва с парите си в България и то по собствено желание. Никой не го назначава…Имам чувството,че се плашите от евентуалното стабилизиране на отбора от Зингаревич??! Ами….ако успее???! Как ще го преживеете?! И съвсем по български започвате да заливате всичко с помия та белким човека се уплаши и се откаже….Кофти работа ще е ако Ботев възкръсне нали???! Просто се усеща как плъховете са се разшетали из канализацията с трескав поглед и скърцащи зъби.
-5
 
 
Добре е щом се е съгласил да стане собственик.Без значение е какви са парите важното е да ги има.Благодарете на Самуилов папагали това е негово дело.
+8
 
 
Ало, отбора на бивша Югославия ? Май не ви хваща сън...Как един не пожела нещо хубаво на Ботев през тези дни...Няма такива фенове като вас никъде по света. Чета и се смея на безсилието ви. Дори постовете вече са ви смешни...Ботев се бил продал..Всеки отбор се продава когато го купуват, включително Челси, Манч. Юн. и сие...Но с една тънка подробност, че Челси никой не ги обвини, че се продават на руската мафия..А дали някой ден отбора на Югославия ще направи мач с преобладаващи футболисти от собствената школа ? За разлика от вас - аз ви го пожелавам...и школа и стадион.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.12.2020 г.
+7
 
 
Моля сайта, заключвайте ботевските теми за малцинството. Не причинявайте повече стрес на циганките, все пак - Коледа идва.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: