ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пак ли Пепо е виновен? Слаб и безидеен Ботев рухна и срещу Берое!
Автор: Стойчо Генов 14:19 / 12.12.2020Коментари (20)9326
© ПФК Берое
Слаб и безидеен Ботев (Пд) загуби от Берое с 0:3 като гост в регионалното дерби от 16-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в Стара Загора. Двубоят бе официален дебют за Стефан Стоянов начело на жълто-черните. Еривалдо (20), Алиун Фал (54) и Георги Ангелов (58) се разписаха за домакините.

По този начин "канарите" продължават негативната си серия и вече 5 поредни шампионатни мача не могат да отбележат гол. Затова пък в тези 5 срещи получиха 12 попадения във вратата си. Тимът остана с актив от 14 точки на 10-о място във временното класиране.

Въпреки че предишният наставник Петър Пенчев бе подложен на унищожителна критика от фенове и някои медии, ясно се видя, че не той е причината за безобразното представяне на отбора.

Футболистите на Ботев започнаха доста затворено мача, рядко минаваха центъра, а и рядко успяваха да си подадат повече от два точни паса, без да им отнемат топката.

Берое откри резултата в 20-ата минута след гол от засада. Иван Минчев подаде към Еривалдо, който се изтегляше от отбраната на гостите, но въпреки това бе в засада. Последва плътен удар по земя с левия крак, при който топката удари гредата и влезе в мрежата зад Георги Аргилашки за 1:0.

Едва в 42-ата минута жълто-черните успяха да отправят първи удар към вратата на старозагорци. Джонатан Перейра получи топката пред наказателното поле и шутира, но твърде неточно в аут.

Берое съвсем уби интригата в началото на втората част, когато в рамките на 3 минути вкара два гола. В 54-ата Алиун Фал се разписа за 2:0, след като засече пас на Еривалдо отдясно.

След това при центриране от корнер Георги Ангелов надскочи защитниците в жълто-черни екипи и засече с глава за 3:0.

Чак след това попадение "канарите" отправиха първия си точен удар в мача. Кристиан Добрев стреля от средна дистанция и насочи топката към горния десен ъгъл на Ганев, но вратарят на Берое изби в корнер. Малко след това точен удар отправи и Джонатан, но отново с шут извън пеналта, който по никакъв начин не затрудни Ганев. 

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Мите Цикарски (76- Станислав Работов), Виктор ГеневМаркиньос Педросо, Джонатан Перейра, Филип ФилиповСлавчо Шоколаров, Мишел Еспиноза (66- Димитър Пройчев), Димитър Тонев, Кристиан Добрев (66- Салиф Сисе), Иван Василев (83- Георги Трифонов).

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Треньори, футболисти- какви ги увъртате и говорите, какви са тези глупави анализи! Защо не се посочват главните виновници- Гиздака и Радо! За пет месеца откакто са придобили акциите на Ботев в клуба цари хаос и анархия, демотивираха всички, които са в клуба - треньори, футболисти, юноши, служители! Докато не разберем, че тези хора са вредни за Клуба и не ги изметем на секундата, ще загинем съвсем скоро и ще останат само спомените, а стадиона - пуст!
-2
 
 
Божобг, Майна, Рамирез и ЖороИ, живи ли сте бе ку*ви жълти?
0
 
 
Само да уточня, че при Пепо имаше още 2-ма играчи - Тодор Неделев и Атанас Илиев!
-2
 
 
Момчетата се раздават и играят добре но причината за неуспехите е в говняжа...когато ПИМКО- розовата пантера го направи и вземем Меси и Райналдо жа мачкаме наред ва.
0
 
 
Мен да сложите за директор и треньор, няма да мога така да ви изгавря, както Кошински и футболистите на ботевЪ начело с Тошко Мекицата. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА НЕЗАБРАВИМИТЕ МИГОВЕ И УСМИВКИ, ЖЪЛТУРИ, но е време да си кажем сбогом. Няма да ни липсвате, защото вашият манталитет ще се запази и в Б И В група. ЦИРКЪТ, това е жълтата съдба...
-1
 
 
Стига малодушие! Някои хора са готови да затрият отбора, какво означава всички вън? На всеки стана ясно, че проблемът ни не е във футболистите или треньора, а в разпада на отбора! Гецата го каза, няма собственик, няма ръководители, има един прокурист, само дето пропусна, че и той е в оставка и няма кой да му я приеме! Крис Добрев бил свършил с футбола, а той още не е започнал! Мартин Камбуров на колко години е?
-4
 
 
Отново трагедия в лайняно жълто ! Закривай !
-4
 
 
Няма нищо. Другия мач ще си оставят душите...пак!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: