ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Големият шеф на ПФК Ботев заговори за милионния дълг на клуба
Автор: Стойчо Генов 11:11 / 25.09.2020Коментари (28)15492
©
Най-високопоставеният шеф на ПФК Ботев в момента - Радослав Кошински, внесе яснота по доста наболели за клуба въпроси към настоящия момент. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Кошински е председател на Сдружение ПФК Ботев Пловдив, което пък е мажоритарен собственик на "жълто-черните" с 61 процента от акциите.

Кошински призна в личния си профил във Фейсбук, че едно от най-важните действия, които трябва да се предприемат, е "закупуване на акциите от ТЦ-ИМЕ и придобиването на дълга на Рент Мениджмънт и прекратяване на делото срещу клуба и Сдружението". Въпросната компания ТЦ-ИМЕ е другият собственик на ПФК Ботев с 39 процента от акциите.

Обявената в несъстоятелност фирма "Рент Мениджмънт“ пък е усвоила кредит от фалиралата КТБ в размер на 23,2 милиона лева в продължение на няколко транша в периода от 4 декември 2013 до 11 юни 2014 година. Парите са прехвърлени по сметка на ПФК Ботев Пловдив и след това пренасочени към други фирми на Цветан Василев.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса това, което написа Кошински в профила си във Фейсбук:

Ще се опитам да коментирам темите от последните дни. Четох пасквила на Бандаловски и мисля, че не трябва да му отговаряме официално, а да проверим с адвокат дали не можем да го съдим. Заведем ли бързо дело, ще се постараем да се разчуе и това ще е нашият отговор за всички ентусиасти, които си мислят, че могат да се гаврят с Ботев и то с откровени лъжи.

По отношение на въпроса с пресконференцията, не съм си променил мнението, че такава трябва да има. Но не съм си променил и мнението, че на тази пресконференция темата не трябва да е само “колко са зле нещата", дори и да е така. Не искам да се предавам и освен темата за състоянието на клуба смятам, че другата задължителна тема трябва да е "какво правим сега“.

Затова полагам усилия да помогна с каквото мога (намаляване на бюджета и осигуряване на средства за клуба). Убеден съм, че двете теми вървят ръка за ръка.

Припомням и най-важните действия, които трябва да се извършат (не са подредени по важност). Ще се радвам, ако сред нас има хора, които биха се включили в реализацията им. Разбирам форумната ни сила, но се налага да отделяме и време, средства и енергия за тях.

- Намаляване на бюджета.

- намиране на спонсори.

- маркетингови инициативи за осигуряване на средства

- фенски инициативи за осигуряване на средства

- закупуване на акциите от ТЦ ИМЕ придобиването на дълга на Рент Мениджмънт и прекратяване на делото срещу клуба и Сдружението

- конституирането на ръководство на клуба

- други полезни неща, които могат да се предлагат.

По въпроса за общото събрание на сдружението съм съгласен, че трябва да го насрочим, но трябва да определим точките за неговото свикване (дневен ред). Както и дата, час, място и тн.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Аз не виждам къде е проблема както винаги многомилионните дългове ги оправяте с непарични средства и ще сте Ок.
-3
 
 
Аз се надявам противопоставянето между двата лагера да не е по примера на Борисов и Радев, или едните или другите? Ако се намери сега един спонсор, който да стане основен акционер, ще се открие вариант за сътрудничество между всички, обичащи Ботев, като Самуилов и Палийски също ще са полезни. А бе и Мечо Пух го е знаел, колкото повече, толкова повече! Особено сега, по време на криза, да гониш хора, готови да дават пари за клуба, ми се струва налудничево!
+1
 
 
Не ви разбирам защо криете дълговете си.Самуилов избяга именно за това.Никой нормален не би си вложил парите в нещо с млн. дългове.Караибрахим ви даде но и ще ви затрие.Боко му изплати 5,5 млрд .но ще дойде време за плащане на тези заеми.
0
 
 
Шъ даваш ли кинти или нямаш стига ала бала балък
-3
 
 
За да помогнете на клуба, незабавно прехвърлете акцийте на този, който ги иска в момента- Палийски и се омитайте моментално, защото разпада под ваше ръководство е близо! Няма кой да ви търпи простотийте и неадекватните действия и бездествия и при положение, че нямате пукнат лев! От Фонда на фондовете не дават ли въздухари!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Дано това сдружение бъде осъдено вие съсипахте отбора и исгонихте футболисти с имена и качества
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: