ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Самозабравила се клика опетни името на любимия ни Ботев! Гнус ни е от Вас!
Автор: Стойчо Генов 09:39 / 08.08.2020Коментари (19)23248
© Plovdiv24.bg
Обединените фракции Бултрас изказаха чрез официалния си сайт своето остро възмущение от поредното неадекватно действие на ръководстовото на Ботев Пловдив! Повод за реакцията на "жълто-черните" фенове е позицията на клуба относно премахването на палатковите лагери по кръстовищата в големите градове на страната.

Plovdiv24.bg публикува текста на бултрасите без редакторска намеса:

Обединени фракции Бултрас изказват своето остро възмущение от поредното неадекватно действие на ръководстовото на Ботев Пловдив!

Една самозабравила се клика, която продължава да управлява подмолно, си позволи да опетни името на любимия ни Ботев, намесвайки политиката във футбола. Независимо от различните политически пристрастия,  - принцип, който никога не е бил нарушаван! Това е нечуван срам, виновниците за който трябва да понесат последствията си.

Гнус ни е от Вас и очакваме да понесете вината си! Г-н Караславов, г-н Благов паднахте прекалено ниско в опита си да угодите на лицето Ангел Палийски и неистовите му усилия да запази властта си.

Обединени фракции БУЛТРАС
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ботев е велик отбор и такъв ще си остане чест и почетания
+2
 
 
Ами такива са ни президентите на клуба, навързани с облаги. Иначе как да получим средства за стадионите... Поне да ги започнат най- накрая...
+5
 
 
А га гъчихте кИфтетата, Бойко беше добър. Когато Бойко отпусна 25 милиона за стадиона, той беше най-великия и единствения премиер, който се грижи за футбола и базите. А, когато ББ има нужда от помощ, малка и главно морална помощ, само да се обявите за запазване на правовия ред и свободното движение на гражданите, веднага му забихте нож в гърба. Като си приел този огромен жест /25 милиона лева/, се иска поне да замълчиш, ако не можеш да помогнеш. В живота не трябва да бъдеш неблагодарен и като получаваш нещо, винаги ще се иска нещо в замяна. А, от вас в настоящата ситуация се иска просто да замълчите. Нищо повече!
0
 
 
Що за боклуци и помияри са тези ръководства на Ботев и Локомотив ? Къде отивате , на кой се кланяте или гъзите нещастници? С декларациите си заставате срещу народа и се оприличавате с Борисов , корупцията, мафията, грабежа, хунтата, диктатурата и мутрите. Какво? Ще си счупите кръста за да угодите на Пожарникаря .Гниди! За нищо не ставате! Използвате феновете, като сте на зор, а сега взехте ли мнението им? Пишете си декларации от свое име или колективно, не ангажирайте клубовете. Превръщате ги в ППО на ГЕРБ! А има фенове с различни убеждения!! Ще ви освиркаме на стадиона, всеки мач. Неможе да поставяте отборите в заложник на вашите интереси и убийствения ви страх от Борисов и хунтата му. Но вие господа сте ампутирани Умствено, нямате грам мозък, нямате нито Чест, нито Достойнство,нито Морал. Дори да ни отрежат парите за стадионите. Хайне или Гьоте е казал: Да загубиш имот малко си загубил, да загубиш Честта много си загубил, да загубиш Смелостта си ВСИЧКО СИ ЗАГУБИЛ! Но къде у вас чест и смелост. Вие сте едни големи дрисльовци! Загубихте доверието на играчи, на фенове, на гражданството, които не споделят пасквилите ви, и си имат свои политически предпочирания и ги настроихте срещу клубовете, защото се продадохте нещастници и заехте страната на мафията, мутрите,корупцията, рекета, страната на губещи, мразени и презрени от народа управляващи. След тях ще изметем и вас! Защото вземате пребързани и крайни решения. А всяка крайност е родна сестра на Ограничеността!! Искаме да знаем, кога е взето решението и от кои хора в ПФК-ата. Анонимността зад абревиатурата ПФК е недостойна. Срам сте за града ни.
+1
 
 
Те и от "Локомотив" ПД излязоха с някаква декларация по темата. Като фен на отбора, категорично се разграничавам от действията им този път!
+1
 
 
Стига с тия декларацийки, идва мач, като и двете агитки сте гробна тишина на тема Боеко и Гешев, то тогава е ясно, че споделяте изразената благодарност на клубовете ви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: