ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно: Самуилов обяви оттеглянето си от ПФК Ботев
Автор: Стойчо Генов 11:08 / 23.07.2020Коментари (61)14346
© Plovdiv24.bg
Собственикът на ПФК Ботев Пловдив Георги Самуилов използва официалния клубен сайт, за да направи важно обръщение към "жълто-черната" общественост.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса: 

УВАЖАЕМИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА НАЙ-СТАРИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ,

Близо пет години минаха откакто станах част от любимия отбор, като през последните две години бях председател на Съвета на директорите. Поех тази отговорност с ясното съзнание за това какви са очакванията към мен - надеждата клубът да бъде изваден от дълговата спирала и бездната на фалита. Да не допусна той да бъде поставен на колене, каквато съдба достигнаха други славни български футболни клубове.  

Днес мога да погледна всеки един от вас в очите и да му кажа, че успях да се справя благодарение на вашата подкрепа и критика, в която винаги съм се вслушвал и възприемал като коректив за нас - членовете на ръководството.

Днес ПФК "Ботев Пловдив“ е финансово стабилен. Разполага с осигурени парични средства и спонсорски договори, които да гарантират спокойното му функциониране.

Днес ПФК "Ботев Пловдив" няма огромни задължения за разлика от други отбори. Всички финансови въпроси са решени и изчистени.

Днес ПФК "Ботев Пловдив“ притежава класен отбор, след селекция на качествени играчи и обещаваща детско-юношеска школа, на която основно разчитаме да ни захранва с таланти.

Днес играчите, треньорският екип и останалите служители на ПФК "Ботев Пловдив“ имат всички необходими материални и финансови условия да работят спокойно и да се концентрират само и единствено върху развитието отбора. 

Днес ПФК "Ботев Пловдив“ има реално решение на казуса с "Колежа“. Наближава денят, в който ще подкрепим любимия отбор на клубния стадион "Христо Ботев“. За това искам специално да благодаря на кмета на Пловдив г-н Здравко Димитров и на премиера г-н Бойко Борисов, които се ангажираха по казуса. Но трябва да се знае, че решението е постигнато и с усилията на ръководството на ПФК “Ботев Пловдив".

Вярвам, че съумяхме заедно с останалите членове на Съвета на директорите да се справим и да изведем клуба от тежкото състояние, в което го заварихме. Настъпи време за промяна! Оттук нататък е необходимо и ново лидерство на хора, които да притежават други умения. Хора, които самите вие – феновете на ПФК “Ботев Пловдив", предложихте преди време. Ръководство, което да не носи бремето на заварени проблеми, а да се насочи изцяло върху нов етап на развитие, да бъде в един ритъм с Вас феновете, да се концентрира изцяло върху играта и победата!

СКЪПИ БОТЕВИСТИ,

Винаги съм бил честен и открит с Вас, така ще бъда и занапред. Пандемията от коронавирус, която обхвана света, постави на изпитание здравните системи. Сега сме изправени пред преодоляването на задаващата се в световен мащаб финансова-икономическа криза. Пред мен вече стои не по-малко тежката отговорност да съхраня и опазя работни места и сигурността на много семейства. Преминаването през този труден за икономиката период налага да се посветя изцяло на своите бизнес начинания, което ще попречи да бъда достатъчно ангажиран и полезен при решаването на ежедневните задачи, свързани с ПФК "Ботев Пловдив“.

Затова на заседанието на ръководството, проведено във вторник обявих решението си да се оттегля окончателно от поста председател на Съвета на директорите. Напускам достойно, без да влизам в интриги и да изричам лоши думи. Ще продължавам да помагам на клуба, защото неведнъж съм казвал, че за мен ПФК "Ботев Пловдив" преди всичко е кауза, която дълбоко пазя в сърцето си!      

САМО БОТЕВ!

С уважение,

Георги Самуилов
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ето сега е момента баскетболиста да поеме отборчето.....и без това гори с жълтата идея.
на 23.07.2020 г.
-1
 
 
Самуилов казва, че финансовите проблеми са решени. Но нищо не е решено. Дългът към Рент мениджмънт не е купен. Дължим 1 450 000 лева по загубеното дело. Дългът към ТЦИМЕ също стои. Акциите още са в ТЦИМЕ. Имаме и вътрешен дълг.
-1
 
 
До тук ни беше .и да са прайм чи ний многу готину си знайм чи пропадами.па ако катурнат и здрафко мани мани
-1
 
 
Никъде няма са отегля. Ш дава пари без да са бърка, чес му праи. Ай, феновите да поемаме ръкуводството и ставаме шампиони. Сега е момента, пари има за всичко, по-стабилни не сме били от времето на бат Цецо. Бойко е зад нас и стадиона става искат не искат! Напред канари!
-1
 
 
"Затова на заседанието на ръководството, проведено във вторник обявих решението си да се оттегля окончателно от поста председател на Съвета на директорите. Напускам достойно, без да влизам в интриги и да изричам лоши думи. Ще продължавам да помагам на клуба, защото неведнъж съм казвал, че за мен ПФК "Ботев Пловдив" преди всичко е кауза, която дълбоко пазя в сърцето си!". Някой ще ми обясни ли къде човекът е написал, че се оттегля от ПФК Ботев????
+3
 
 
Преди 10 дни писах" Католика впряга конете и скоро ще си бие камшика", но тогава не вярвахте и много ви знаеха устите,сега това е факт.Това може и да е по-добре за клуба ,само трябва да се намери човек с много пари който е готов да ги влага при вас.ПИМК са зависими от Доган и Шиши и скоро ще имат големи проблеми с прокуратурата,аз мисля че ако чакате те да ви издържат,сте в голяма грешка.Успех и дано не се налага пак да започвате от селските групи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: