ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зингаревич обра овациите при представянето на Ботев пред "Колежа"
Автор: Стойчо Генов 19:13 / 10.02.2021Коментари (12)14034
ПФК Ботев представи пред феновете си отбор, спортно-технически щаб и ръководство за втория дял в първенството на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана пред строящия се в момента стадион "Христо Ботев".

Играчите излизаха един по един на специална платформа и получаваха овации от привържениците. Най-много аплодисменти сред футболистите логично получи контузената звезда на тима Тодор Неделев. Като ново попълнение бе представен и току-що пристигналият в Пловдив ганаец Еманюел Току.

Представянето на треньорския щаб стартира с наставника на "канарите" Азрудин Валентич, а шоуто приключи с излизането на бъдещия собственик Антон Зингаревич. Както се очакваше, феновете бяха най-гласовити именно при появяването на руския бизнесмен.

Гледайте в прикаченото видео как протече представянето на "жълто-черните"!

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Така от кадрите видях поне 10 представителите на мааалата, ко стана бе нали все ний сме сигани ? Второ лапни шаранковците много маска много нещо са сложили ама те болести не ги ловят щом при 6:0 оцеляха сега ли ще ги спрем ? И бас ловя на КРАЯ, че са опънали 2-3пъти да минават да исакт некой лев за новий БотеВъ ама карай, не е виновен тоз дет яде баницата :) до 1 година ще лъсне филма.
на 10.02.2021 г.
+6
 
 
Макар и върл локомотивец, пожелавам успех на жълтурите.Не мога да пожелая нещо лошо на част от приятелите ми,които са ботевисти.Преди всичко съм пловдивчанин и после фен.Дали ще успеете не зная,но в живота е така-колелото на историята се върти и един път си от горе друг път отдолу.За себе си си пожелавам винаги да сме над вас,но и на вас успехи. Дано всички пловдивски отбори да постигнат мечтите си.За да обясня част от логиката си ще споделя,че освен като пловдивчанин,мои успехи и трофеи са във витрината на Ботев, а много приятели, върли ботевисти, са носили успехи за локо.
+4
 
 
Черно белите мангали да мълчат :) да си седят в столипиново и да не плюят цигански речи.
на 10.02.2021 г.
-5
 
 
вай вай ъй кънари ний па ша съ върним на върха тува е саму наша съдба
+2
 
 
гледами и невярвами на очите си , как тия жалтури го наприха и финтираха власта и нас от лаута . евала ,майтап няма . ний такива рабти не можем . саде бай Крошарски -50 години ше имами пари занапред обезпечени сме били
+2
 
 
Тоньо Цезаревич е омагьосан!!! Със сигурност от малък не е фен на Ботев, дошъл е при нас, за да печели. Но който се докосне до нашата религия, не може да остане безучастен. Цветан Василев въобще не беше футболен човек, но също беше омагьосан. Очертава се и на нашата улица да изгрее слънце. При брокерите тъкмо да изгрее, и облаците го покриха. При Цветан Василев изгря, но се разрази буря и вече шест години се борим за оцеляване.Дано при третия изгрев на нашата улица да имаме възможност да се радваме на Слънчо!
-3
 
 
Сега ще разберете , че в държавата всичко е един цирк и законите са една лъжа. Без маски, скупчени на едно място хора и кмета няма нищо против май ;) Бойко сега да го видим, дали ще се пери пак с мерките:––-
-5
 
 
На тия дето изядоха 6 бахура ли пляската бе, индианци? Няма по-прости хора от вас. Сега разбрахте ли го?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: