ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев вкара 3 на Етър в първата си контрола за новия сезон
Автор: Стойчо Генов 20:21 / 31.07.2020Коментари (2)7265
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) победи Етър с 3:0 в първата си контрола за новия сезон. Спарингът се игра при адски горещо време на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора. Тодор Неделев (10-дузпа), Иван Василев (78) и Лъчезар Балтанов (88) бяха точни за жълто-черните. Треньорът Ферарио Спасов пусна в игра всички нови попълнения в отбора.

"Канарите" откриха резултата при първата си по-опасна атака. Антонио Вутов бе съборен в наказателното поле на Етър и съдията отсъди дузпа. Тодор Неделев изпълни хладнокръвно от бялата точка за 1:0.

Четвърт час по-късно добра атака с едно докосване завърши с извеждащо подаване на Атанас Илиев към Цикарски. Македонецът остана сам срещу вратаря на "болярите", но шутира в тялото му.

В 37-ата минута Тодор Неделев подаде към Илиев. Той напредна и шутира с левия крак, но топката мина покрай гредата в аут.

Минута преди почивката Етър беше близо до изравняване. Иван Бандаловски върна рисковано към Янко Георгиев, който все пак изпревари нападател на Етър и опита да избие топката. Тя обаче рикошира в тялото на атакуващия футболист, но за късмет на жълто-черните мина над вратата.

В 66-ата минута дойде нов отличен шанс за Ботев. Славчо Шоколаров пусна пас към Кристиан Добрев, който шутира от движение на 15-ина метра от вратата, но стражът на виолетовите отрази удара.

Четири минути по-късно Добрев направи пробив между четирима бранители на Етър и останал на добра позиция, реши да комбинира вместо да шутира и така атаката на "канарчетата" приключи.

Така се стигна до 78-ата минута, когато Ботев удвои преднината си. Това стана отново след статично положение. Славчо Шоколаров центрира от фаул в наказателното поле, където Иван Василев надскочи бранител на търновци и засече с глава в мрежата за 2:0.

Две минути преди края Лъчезар Балтанов оформи класическата победа за своя тим. Халфът пробва силен удар от 22 метра и прати неспасяемо топката във вратата на търновци за окончателното 3:0.

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевИван БандаловскиВиктор Генев, Станислав Работов, Мите Цикарски, Славчо Шоколаров, Мишел Еспиноса, Маркиньос Педросо, Тодор НеделевАнтонио Вутов, Атанас Илиев (Лъчезар БалтановФилип Филипов, Станислав Шопов, Кристиан Добрев, Атанас Чернев, Димитър Пройчев, Джонатан Перейра, Иван Василев).
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ох, най - накрая ги няма някой от дежурните ми дразнители! Май Тошко ще има на кой да я подава този сезон! Добре е че това момче Василев е вкарало за самочувствие. Дано Генев и новите момчета да са във форма и идната седчица ще има скъсни черни шорти на базичката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: