ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Руският милиардер си тръгна днес от Пловдив, ето какво е казал на шефовете на Ботев
Автор: Стойчо Генов 13:22 / 03.12.2020Коментари (27)48281
©
Руският милиардер Антон Зингаревич приключи днес с посещението си в Пловдив и отпътува за родината си, научи Plovdiv24.bg. Бизнесменът води от 3 месеца преговори за евентуални свои инвестиции в ПФК Ботев, а вчера имаше и среща с кмета на града Здравко Димитров.

От Общината потвърдиха днес, че срещата между Димитров и Зингаревич е била уговорена още преди инцидента, при който градоначалникът си счупи рамото и му бе направена операция.

От визитата в Пловдив и разговорите, които Зингаревич проведе, е станало ясно, че той е отлично запознат с българския футбол и по-конкретно със ситуацията в Ботев. Днес, на сбогуване с хората от ръководството на Ботев, руснакът е обявил, че ще обмисли всичко на спокойствие няколко дни и ще ги информира, когато вземе окончателно решение относно бъдещите си намерения.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не сте ли чули, че всеки се бори да привлече инвеститори? Защо, може би от глупост? Да, те инвестират, за да печелят! Само че те печелят не за наша сметка, а в полза на нашата сметка!!! Когато някой избере да инвестира в наш съсед, а не в България, ни е яд, че никой не иска да инвестиа в България. Когато някой избере да инвестира в България, пак ни е яд, искат да ни превърнат в роби и да печелят за наша сметка!
+3
 
 
Циганите са в амок.Жалки твари,плачете за гостуването си на базата,но сте и против Колежа.Миризливци,а ние искаме по бързо възстановяване частиците на сюлейман лаутлу зад Селскостопанският.Така ще ни отпускате повече билети.Усещате ли разликата,кюстендилски пришълци
0
 
 
Този, феновете на Рединг искат да го линчуват. Интересно феновете на 6:отев, как ще го приемат :)
+2
 
 
Естествено, че ако дойде, няма да е за идеята, за религията Ботев Пловдив, а за да печели! Това е добрата новина, че вижда перспектива нашият клуб да е печелвишо предприятие. Големият въпрос естествено е да го изпълни. Най-вероятно, той няма да разчита само на футболната си инвестиция, тя едва ли е толкова привлекателна в настоящия момент и вероятно ще се опита да инвестира и в други дейности в страната, примерно в енергетиката! За тази цел ще му е нужна благословията на държавното ръководство, без такава едва ли е възможно да се осъществи. Така че ангажиментът му към Ботев според мен ще зависи от това, от какво друго ще му се разреши да печели и колко!
+1
 
 
Цитат - "Хората проявиха интерес към базите на клуба и състоянието на детско-юношеската школа, питаха как върви дострояването на стадиона и кога ще бъде готов." Абе тези хора само питат какво има да получат - базата готова, стадиона да се построи, някое общинско парцелче за офис - сериозни бизнесмени: всичко е както си требе?
-2
 
 
Ами като е видял че няма как да се извади пустата му пета без да се излее сюргюна на говняжа си е бил камшика.
+1
 
 
За всички ни е ясно, че без парички футбол не се прави! И в случая, че за ФК Ботев Пловдив има шанс за добро финансово бъдеще, не виждам нищо лошо! Дори напротив, ще е добре за всички в лигата, дори и за моите от Лаута, факт! Няма губещи в това да има повече конкуренция и оспорвани първенства.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.12.2020 г.
0
 
 
Пълно с клошари тук. Ще ви видя увисналите ченета след няколко дни.
-1
 
 
Абе колко милиардери от Русия са дошли тук и са взели отбор, та тъкмо този ли???
0
 
 
След като разговаряли надълго и нашироко за финансовото и игрово състояние на клуба,руснака поискал да се срещне и с някои от футболистите.Като разбрал какви заплати получават,казал нещо за майките им и си тръгнал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: