ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от Черно море, мачът с Лудогорец се очертава решаващ
Автор: Стойчо Генов 22:18 / 20.04.2021Коментари (11)7801
Ботев (Пд) отново игра колебливо и загуби от Черно море с 0:1 в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който се проведе на стадион "Тича" във Варна. Файсел Касми (18) се разписа за "моряците".

Възпитаниците на Азрудин Валентич останаха на 10-о място в класирането с 24 точки. Варненци пък са седми с 34 точки.

В последния кръг от редовния сезон Ботев трябва да победи Лудогорец, за да си осигури на 100 процента място в Топ 10.

Двубоят във Варна започна с натиск на домакините, които създадоха няколко опасни положения. Още в 3-ата минута след центриране от корнер топката попадна в Стефан Станчев, който би силно по земя, но Георги Аргилашки изби.

Малко по-късно Гомеш получи шанс от ляво и стреля по диагонал, но вратарят на Ботев Аргилашки отново се разтегна. Топката нацели страничния стълб и точно преди да влезе Янсон с шпагат я изчисти от гол линията.

В 18-ата минута натискът на Черно море се увенча с успех. Файсел Касми пробва удар, който уцели Янсон и той остана да лежи на тревата. Крилото на домакините пое отново топката и направи нещо като рейд по линията на наказателното поле, след което шутира по земя с левия крак в долния ляв ъгъл за 1:0.

В самия край на първото полувреме Ботев имаше възможност да се върне в мача. Салиф Сисе получи пас на задна греда и без да е притесняван от никой, пробва удар от въздуха, но не нацели добре топката.

В 48-ата минута жълто-черните по чудо не изравниха резултата. Славчо Шоколаров центрира от корнер в малкия пеналт, където Атанас Илиев засече с глава на метър и половина пред голлинията, но топката уцели гредата.

Четвърт час преди края Родриго се озова на стрелкова позиция и шутира от 20-ина метра, но Георги Аргилашки за пореден път демонстрира отличен рефлекс и изби в корнер.

Черно море: Георги Георгиев, Виктор Попов, Стефан Станчев, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Файсел Касми (46- Леандро Андраде), Васил Панайотов, Исмаил Иса (82- Вилела), Пабло Гарсия, Родриго (87- Велислав Василев), Зе Гомеш (72- Павел Георгиев).

Ботев (Пд): Георги Аргилашки, Па Конате, Виктор Генев, Кевин Янсон, Мите Цикарски (79- Кристиан Добрев - 90-Бисер Бонев), Филип Филипов, Марио Младеновски, Славчо Шоколаров, Емануел Току, Салиф Сисе, Атанас Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ботевист съм от много години но такъв Ботев не съм виждал и по времето на Христола.Отбор без желание за победа ,без хъс, без физически и тактически умения,футболисти ,които и дори в нашата Б група трудно ще намерят място Тренер ,който дори и при загуба казва ,че сме играли добре, какво повече да говорим Както се очертава да бъдем в втората четворка и ако не променят нещата ще бъдем боксова круша на отбори като Ботев вр Монтана,и събраната от кол въже Славия,която ни направи за смях В Пловдив От Сдружението кога ще излязат с достоверна информация относно преговорите с руснака,считам че това го дължат на всички привърженици. И накрая. под темите за Ботев нека да се коментират от привърженици на отбора ,а не от железничари
+1
 
 
Симпатизирам на Локомотив, но няма да е добре ако Ботев изпаднат. Съвсем откровено го казвам!
+2
 
 
По черно-белите коментари си личи чий животец е толкова жалък, че едничкото щастие на някого е да слобее зад клавиатурата с пяна на устата. :)
-3
 
 
Да, наистина... Не се бях замислял по този въпрос. По-добре да останат за да може гаврата да продължи още малко въпреки, че като се замисля след двойното изнасилване 2 години подред какво ли по-лошо може да се случи с тях... Мисля си и в крайна сметка ми става малко жално за султрас тайфата :(
-2
 
 
Сега индианците са пред дилемата дали Лудогорец да им пуснат за да се спасят от Б група, но при това положение ще направят Локо шампион. Айде да ги видим селяните, дали ще накарат големия им брат да им пуснат 3 точки пред угрозата пловдивският любимец да стане шампион.
-2
 
 
Стоя и си мисля, ако селянките изпаднат с кой ще се гъбаркаме?
-1
 
 
Ботев изпада директно за съжаление. :-(
-2
 
 
"Б" група жълти ибрикчии, няма да липсвате на никой...
+1
 
 
В двата най-важни мача от редовния сезон- изключително слаба игра на целия отбор и посредствено ръководене на отбора от "завърналия се"старши-треньор Азрудин Валентич!Никаква тактика,никакъв "хъс"за игра,абсолютно нищо хубаво от първата да последната минута и в двата мача!Последно,днес до 3 минута-3 корнера за домакините,жът картон за Младеновски и 100% положение за тях...Какво има повече за коментираме?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: