ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кошински, Гиздаков и Тервел Златев са новите шефове в Ботев
Автор: Стойчо Генов 10:11 / 21.08.2020Коментари (20)9139
© Plovdiv24.bg
Борис Гиздаков влезе в новия борд на директорите на ПФК Ботев
ПФК Ботев Пловдив има вече нов борд на директорите, научи Plovdiv24.bg. Това стана факт след проведеното днес акционерно събрание. Новото управленско тяло на жълто-черните се състои от трима души - Радослав Кошински, Борис Гиздаков и Тервел Златев.

Първите двама са представители на Сдружение ПФК Ботев, което реално е собственик на клуба с 61 процента от акциите. Председателят на Сдружението Радослав Кошински е и председател на борда на директорите. Тервел Златев пък ще е изпълнителен директор на клуба, въпреки че кандидатурата му имаше противници сред част от феновете на Ботев.

На събранието логично бяха освободени членовете на стария Съвет на директорите, на основание подадени заявления за оставка. Освен това бе приет годишният финансов отчет за 2019 година и бе избран одитор за 2020 г.

Новият Съвет на директорите ще се разширява и оптимизира с представители на бизнеса, който инвестира в клуба. След обстойно запознаване с актуалното състояние на ПФК Ботев и планиране на дейността си, новият Съвет на директорите ще даде пресконференция на 7 септември, уточниха още от Коматево.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много ми харесва когато такива компрометирани личности ни обясняват за прозрачност и отчетност. Досега не съм видял крадец да спре да краде:))).
0
 
 
Да ви е честит новия борд.Единия участва в сделката за Панаира-другия с метли,а третия изхвърлен от БФС,че краде от билети и служебни пари.
0
 
 
Атанасов подписва договор за метли без дръжки, чрез които праховото замърсяване на Пловдив по време на мандата му е всекидневие, на 14 ноември 2011, макар че вече е загубил изборите. Така Атанасов овътря ОП Чистота със 700 бона фючърсна сделка. Преди 2 дни доставчикът на метлите без пръчки е завел дело за неустойка в Районен съд - Пловдив на стойност 6 500 лева, 1% от общата сума на договора, понеже няма клауза за повече. Искът е смешен! Eдна метла по поръчка на Атанасов - без дръжка, струва на пловдивчани 2,49 лева.  Дръжките се чупят от дърветата и се увързват със стари чорапогащи от служителките в Чистота по времето на вездесъщия Славчо управител Радослав Кошински. 5 на ден минимум се бракуват. Запрашаването, което нанасят, е въздух с прахови частици над нормата е всекидневие, а Пловдив дори стига до дело в съда заради мръсния въздух, наследен от Славчотото управление. На бюджета, т.е. на пловдивчани, поръчката метли без дръжки струва 700 бона. 500 хиляди от тях са платени през декември 2011-та от новия тогава директор на ОП Чистота Иван Стоянов. Няма измъкване от сделката. Стоянов обаче обявява, че повече няма да се работи с подобни метли. По това време цената на нормална метла барабар с дръжката е 3,20 лева. ОП Чистота обаче минава на още по-съвременен вариант, като поръчва метли с пластмасови четки за ниско запрашаване. Те струват само 13 000 лева на година на бюджета. Трайността на всяка от 1300-та броя такива метли е 1 година. Отделно ОП Чистота инвестира в роботи за улично метене, които практически пазят въздуха от запрашаване. Така през 2014-та дните с наднормено са 78, а през 2015-та - до момента, са едва 30. В халетата на Чистота още стоят бройки от неизползваемите 188 000 соц. метли на Славчо Атанасов за половин милион лева пара на пловдивчани. През декември 2011-та Чистота плаща за Славчовата поръчка половин милион лева суха пара. Обявих, след това изплащане, че спираме доставката за останалото количество, тъй като по договора на Атанасов е записано, че Възложителят /Общината/ заявява метли до 700 000 лева, а не за 700 хиляди лева, казва директорът на ОП Чистота Иван Стоянов. Сроковете в последната скандална сделка на Атанасов са 2 години или до изчерпавен на сумата. Иван Стоянов е категоричен, че ОП Чистота няма да плаща смешната неустойка, искана от земеделския доставчик за метлите на Славчо. Интересното е, че въпросният доставчик се е сетил месец и половина преди изборите да претендира за компенсация от 6500 лева в съда, след като е прибрал от пловдивчани чрез кмета Славчо Атанасов половин милион в джоба!   БРАВО EEEEEEEE ТОВА КОШЕНСКИ МЕТЛАТА НЕ СЕ НАЯДИ ОТ Пловдив АМИ И ОТ ОБЩИНА МАРИЦА ЧЕТЕРИ ГОДИНИ ЛАПА И СЕГА СИ Е ХВАНАЛ ЕДНО МЮРЕ АНАСТАС ДИМИТРОВ И ЛЪЖАТ ЛИ ЛЪЖА ДА СЕ ДОКОПАТ ОЩИ ЧЕТЕРИ ГОДИНИ,,,,, about 4 years ago 0 ХаресванеShareОтговор   читател Славчо и Кошински -
0
 
 
Причината - екс-управникът на "жълто-черните" настоява, че трябва да получи неизплатена заплата от клуба. Златев е прибрал 4 000 лева при напускането на Ботев, но твърди, че има да взима още толкова. Тервел Златев преустанови престоя си в Пловдив преди една година.
0
 
 
Ботев (Пловдив) може да срещне сериозни затруднения с лицензирането си за следващия сезон. Бившият служител на клуба - Тервел Златев даде "канарчетата" Лицензионната комисия.
-1
 
 
Селянките пак ли ги опънаха по перваза.
0
 
 
крадеца ,преди 1 ч. и 13 мин. Кой продаде Международен панаир-Пловдив "Агропловдив“ описва подробно сагата с продажбата по времето на правителството на Сергей Станишев: "С решение №773 от 10 ноември 2006 г. правителството на Сергей Станишев приема Стратегия за преструктуриране на панаира и дава ход на процедурата чрез увеличаване на капитала. На 4 декември 2006 г. Гергов внася искане към Пловдивски окръжен съд с председател Сотир Цацаров за назначаване на три вещи лица по негов избор (Гиздаков, Хаджиев, Ранделов) за оценяване на неговите имоти (хотел "Санкт Петербург“, ресторант "Пълдин“ и други) като апорт в капитала на "Пълдин туринвест“ за участие в "Международен панаир – Пловдив“. На 7 декември 2006 г. Пловдивският окръжен съд (ПОС) възлага на точно тези три вещи лица оценка на това имущество и им определя за това срок от 1 работен ден. Те, разбира се, се справят с уникално късия срок и в рамките на деня оценяват имотите на стойност 67 765 100 лева. Само преди няколко години тези имоти са закупени от държавата за няколко милиона лева. Гергов е толкова сигурен в тяхната експедитивност, че още същия ден – петък, внася дължимите такси за извършената експертиза, които се плащат след свършена работа, приета от съда. Занижената оценка на активите на панаира (около 3 - 4 пъти) и завишената оценка на апорта (поне 10 пъти) довежда до придобиване на половината панаир без да се даде и един лев. С тази схема тази сделка се нарежда в топ 5 на най-скандалните приватизационни сделки на прехода. На 11 декември 2006 г. ПОС приема оценката на вещите лица без забележки. Уникалното тук е, че протоколите на вещите лица са внесени на същата дата, в която съдът е свикал заседание. Това означава, че съдът е знаел, че вещите лица ще си свършат работата за един работен ден предварително.
0
 
 
след свършена работа, приета от съда. Занижената оценка на активите на панаира (около 3 - 4 пъти) и завишената оценка на апорта (поне 10 пъти) довежда до придобиване на половината панаир без да се даде и един лев. С тази схема тази сделка се нарежда в топ 5 на най-скандалните приватизационни сделки на прехода. На 11 декември 2006 г. ПОС приема оценката на вещите лица без забележки. Уникалното тук е, че протоколите на вещите лица са внесени на същата дата, в която съдът е свикал заседание. Това означава, че съдът е знаел, че вещите лица ще си свършат работата за един работен ден предварително.
0
 
 
Разприте между феновете трябва да бъдат преодолени, те въобще не са безобидни и могат да донесат големи щети на клуба, т.е. на всички нас! Отборът ни е във възход, как е възможно да тръгваме да го разрушаваме! Неделев отхвърля оферта след оферта в името на възхода на Ботев, а ние на сила ще го съсипваме!!! Фактите са следните. Сдружението е мажоритарен собственик. Собственикът трябва да назначи ръководство. Това е направено. Трябва обаче да осигури и бюджета на клуба, това засега не е обявено, че е изпълнено. Досегашният благодетел заяви, че ще финансира само школата. Това предполага, че издръжката на първия отбор е договорена от други бизнесмени. В тази посока е и анонса за разширяването на Съвета на директорите с нови членове, ангажирани с финансирането. Самуилов едва ли ще пожелае да влезе в новия Съвет. Положителен факт е ангажимента с пресконференция за 07.09.2020 год., на която ще бъде изнесена както информацията от одита за досегашното финасово състояние на клуба, така и за бъдещото финансиране, на която база ще се "планира дейността"! Противопоставяне на новото ръковдство сега е атака срещу любимия ни клуб, при това най-страшната, отвътре!
0
 
 
Да ви е честит най-големия крадец на държавни имоти.Големия оценител който занижава държавни имоти и завишава десетократно частни.Този ли ще спасителя"един голям схемаджия"участвал и за колодрума сега иска и за стадиона за се намърда.Ето за това са протестите,зарази такива големи моралисти.Хора които си продават и най-милото за пари.Жалка история.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: