ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев навакса 2 гола пасив срещу Царско село, но вече 8 поредни мача е без победа
Автор: Стойчо Генов 19:25 / 22.02.2021Коментари (51)10214
Ботев (Пд) взе глътка въздух и от 0:2 завърши 2:2 като гост на Царско село в двубой от 19-ия кръг на Първа лига, който се игра в столицата. Въпреки това "канарите" продължиха неприятната си серия, която започна на 2 декември 2020 година и вече 8 поредни шампионатни мача са без победа.

Атанас Илиев (73) и Мишел Еспиноза (90+4) вкараха за гостите, а Димитър Костадинов (19) и Андерсон (58) бяха точни за домакините.

По този начин възпитаниците на Азрудин Валентич имат вече актив от 15 точки, но въпреки това останаха на незавидното 12-о място във временното класиране.

Само след четвърт час игра бившето "канарче" Иван Бандаловски прати топката в мрежата след пас с глава на Стефан Христов, но попадението правилно бе отменено заради засада.

В 19-ата минута обаче Царско село откри резултата. Мертенс отправи мощен удар от границата на наказателното поле, при който Георги Аргилашки отби топката и тя срещна напречната греда. Притичалият Димитър Костадинов обаче бе най-съобразителен и направи успешна добавка от близо за 1:0.

Първият точен удар за жълто-черните дойде в 33-ата минута. Славчо Шоколаров получи пас от Марио Младеновски и шутира с десния крак извън пеналта, но Джони Пласид улови топката. Малко след това бомбен шут пробва и Емануел Току, но покрай гредата в аут.

В 59-ата минута Царско село удвои преднината си. Стефан Христов опита диагонален удар, при който Георги Аргилашки изби с една ръка. Топката обаче попадна право в Андерсон, който бе оставен напълно непокрит в наказателното поле. Последва премерен удар в долния ляв ъгъл на вратата, който направи безпомощен вратаря на Ботев - 2:0.

Едва след второто попадение на домакините футболистите в жълто-черни екипи се активизираха и играта им живна.

В 63-ата минута Кевин Янсон изпълни перфектно фаул с левия крак, при който топката рикошира в гредата.

В 73-ата минута ботевистите се върнаха в мача. Това стана след продължително разбъркване в наказателното поле на Царско село, при което Атанас Илиев шутира с левия крак от 3-4 метра в мрежата - 2:1.

В 82-ата минута жълто-черните изпуснаха златен шанс да изравнят. Янсон центрира от корнер в наказателното поле, където Виктор Генев засече с глава, но топката за втори път в мача рикошира в гредата зад вратаря Пласид.

Три минути преди края след центриране на Янсон Мишел Еспиноза сазече с глава в мрежата, но той и Атанас Илиев бяха в засада и затова попадението бе отменено.

В 4-ата минута на добавеното време Мишел Еспиноза с плътен удар фиксира крайното 2:2.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Па Конате, Марио Младеновски (63- Мишел Еспиноза), Виктор Генев, Кевин Янсон, Филип Филипов, Славчо Шоколаров (54- Салиф Сисе), Реда Рабей, Емануел Току, Атанас Илиев, Димитър Тонев.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ИВАН ВАЗОВ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК Език свещен на моите деди език на мъки, стонове вековни, език на тая, дето ни роди за радост не - за ядове отровни. Език прекрасен, кой те не руга и кой те пощади от хули гадки? Вслушал ли се е някой досега в мелодьята на твойте звуци сладки? Разбра ли някой колко хубост, мощ се крий в речта ти гъвкава, звънлива - от руйни тонове какъв разкош, какъв размах и изразитост жива? Не, ти падна под общия позор, охулен, опетнен със думи кални: и чуждите, и нашите, във хор, отрекоха те, о, език страдални! Не си можал да въплътиш във теб създаньята на творческата мисъл! И не за песен геният ти слеп - за груб брътвеж те само бил орисал! Тъй слушам с?, откак съм на света! С? туй ругателство ужасно, модно, с? тоя отзив, низка клевета, що слетя всичко мило нам и родно. Ох, аз ще взема черния ти срам и той ще стане мойто вдъхновенье, и в светли звукове ще те предам на бъдещото бодро поколенье; ох, аз ще те обриша от калта и в твоя чистий бляск ще те покажа, и с удара на твойта красота аз хулниците твои ще накажа.
-4
 
 
Тзарско Село сресхту Селсо Село 2 : 2. Коматевтзи, схтом на Лубо Супата отборцхето не мойете да биете, тогава се простете с Ефбет Лига. А и по схте ви подхойда да играете с Своге, Симитли, Радомир и Ерден. Те са от васхата класа.
+4
 
 
Важно беше за нас изравняването, не толкова за точката, колкото възнаграждаването за влагането на футболистите, макар и дошло след хаотичен натиск!
на 22.02.2021 г.
-3
 
 
Има много селтаци тук, които не милионери-милиардери да са, винаги ще си останат неспособни, завистливи и злобни кюнлийчета! Такъв сега е и отборът им - смешен. Такъв манталитет му предадоха с годините. Интриги и нападки нон - стоп, целта е ясна - лакомия и завист, манталитет и народопсихология. Има и различни между тях, но не много. Сега се пукат, че Локото от години мачка, добра атмосфера - отбор, ръководство, публика нещо непознато за тях през цялото им съществуване. И въпреки сегашната декларирана жълта парична стабилност, открито фантазират и се молят да напусне добрият и с не толкова големи възможности президент на Локо. Жалка история.. като някои коментари по-долу. Жалка и смешна история от няколко месеца е и отборът им. И с това срамно състояние дежурните завистливи глупаци тук така свикнаха, че вече не им прави впечатление кой кога ги бие като тъпан.
-3
 
 
Индианци идва Монтата със 6 шпека. Ама вие вече сте свикнали халката вие вече бая бая разхлабена :)))
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.02.2021 г.
+2
 
 
Крушата взема Царско село и заебава мингяните. Договорено.
-1
 
 
Всяко нещо се изгражда много трудно и много лесно се разбива. Нашият отбор го разбиха в началото на сезона, като останахме без собственик. И сега милиардера не е собственик, а перспективата е преговори в продължение на седмици!
0
 
 
Как само влюбено гледаше Стойности,ама оня взе ,че се здрависа с Молива,пък наш Круши го подминаха като бърз влак малка гара,че чак и врата си изкриви да гледа Стойности,ама....Никсън майна,..!!??
+4
 
 
Въпрос с повишена трудност....какво правеше днес дон Крюшо на мача на Ботев...????? Хайде,чакам отговори!
-1
 
 
Датчаните на милиардера Цингаревич ,по зле от италиянчетата на Митко командоса.Цирка е пълен!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: