ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Този път Феро не пое вината: Трябват ни нови играчи, но това е невъзможно
Автор: Стойчо Генов 22:32 / 02.10.2020Коментари (7)6979
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов логично бе доста разочарован от представянето на своя тим при обидната загуба с 0:5 от новака в Първа лига ЦСКА 1948. Този път обаче наставникът не каза нищо за евентуална нова своя оставка, а и не пое вината върху себе си.

Ето какво каза Спасов след края на мача на националния стадион "Васил Левски“:

Такъв резултат показва, че сме отстъпвали в почти всички футболни компоненти. След първия гол на терена имаше само един отбор. Напълно заслужена победа за ЦСКА. При такъв резултат всичко, което кажа, ще звучи като оправдание.

Ако трябва да бъда откровен, и аз не съм очаквал такава метаморфоза в мачовете ни на чужд и собствен терен. Сега излязохме напълно демобилизирани.

Има много отбори с проблеми, не сме само ние. Но да загубиш по такъв безславен начин .... На преден план трябва да излизат други качества на играчите. И преди съм казвал, че нямам дълбочина в състава. Този мач ние го изиграхме преди 2 седмици срещу отбора на Монтана.

Трябва да се търсят нови играчи, но на този етап това е невъзможно да стане. Най-вероятно предстои и трансфер на Слави Шопов, така че оставаме с още един по-малко.

Сега трябва да търпя унижението. Не си спомням като треньор и като футболист да съм губил с такава разлика.

Всичко е относително в нашия футбол. Сега няма да е сериозно, ако почна да разсъждавам пак по темата за моята оставка. При домакинските мачове не мога да се оплача от момчетата. Но сме с вързани ръце и разчитаме изцяло на мотивацията на футболистите, но при гостуванията не се получава.

Желанието ми е да не виждам отбора по този начин. Какво повече да кажа по въпроса?

От кого да имаме подкрепа? Ние имаме подкрепа само от феновете. И от двама човека, които и преди съм ги назовавал. Неяснотата продължава да витае с пълна сила, но това не е оправдание да загубим с 5:0. И при други отбори е имало забавяне на плащанията, но са намирали сили да излизат мобилизирани на терена.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Изгониха качствени за нашите стандарти играчи,продадоха тоя и оня ихоп-въй,нямаме играчи! Голямо прозрение...от голям треньор! Ми да поискаме Меси-той иска да се маха от Барса,може и да се навие да дойде при нас,а? Всичко това показва,че отбора няма никакъв план-нито кратскосрочен-какви са целите до края на първенството,нито дългосрочен-за поне 5 години напред.И в случая-най-добре е- такъв отбор да НЕ съществува-и без това се харчат пари за тотални некадърници!А да те бие някакъв отбор,който след година-две ще се разпусне-не е срамно-това е повече от резил! И истинските фенове на следващия мач просто трябва да се докопат до тия,дето ритат топка с жълто-черни екипи и да им"обяснят" сериозно за какво иде реч.А тие в жълто-черните екипи ако не могат да разберат-свободни са да идат във фирма за велосипеди-дават 1000 лв.заплата или може на къра да идат да копат чушки и домати,щом за няколко хилядарки на месец показват такава некадърна продукция!
0
 
 
Дано по-бързо построят стадиона.Там кат гракнем 55000 селяндури ши биими наред...
-1
 
 
Феро, не те заслужават.... обесняваш на селските фатмаци, че трябва да купите поне Роналдо или хич да не е един Ибрахимович със свободен трансфер. .... те не та не.... Днес 5 утре 6.... ще стане с новия стадион.... споко.
0
 
 
Феро тези гниди ще те изритат като мръсно коте.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: