ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Нямам съмнение, ще задържим инерцията и ще печелим още повече
Автор: Стойчо Генов 09:15 / 10.11.2020Коментари (2)4085
© Plovdiv24.bg
Не се съмнявам, че ще задържим инерцията и ще продължим да сме конкурентни на най-добрите в първенството. Ние продължаваме да си гоним нашето. Всеки сам си избира пътя, по който да поеме. Аз за никой не съм се оженил и това трябва да е ясно на всички. На Бруно му пожелавам попътен вятър. Мисля, че и двамата си помогнахме доста във футбола и към мен той не може да има претенции.

Това обяви собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, цитиран от "МачТелеграф". "Защо да има горчилка? Постигнахме страхотни успехи. За 5 години в Локомотив имам само радостни мигове. Апетит и настроение никога не губя. Тепърва ще печелим още повече и на терена, и във финансово отношение“, допълни още бизнесменът. Крушарски е амбициран Локомотив да продължи със силните игри в шампионата и да се бори за трета поредна Купа на България.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lingera
премахни филтъра

-3
 
 
Крушарски е прав, но трябва и футболистите и феновете да го повярваме това и ще успеем да надградим вместо да се сринем. Бруно-Акрапович просто няма как да успее в тирето. Причината за успехите на Локомотив не е само треньора. Причините са много. Създаде се една уникална сплав между треньор, ръководство и уникални футболисти. Мисля, че истинската причина за успехите е една добра треньорска визия, която се изпълнява перфектно от едни интелигентни футболисти, благодарение на които всичко това успяваше да работи. Сега е важно да запазим стила на игра и да не се правят някакви големи завои откъм стила и начина на игра на отбора. Изпълнителите са същите, така че ако се остави Тунчев начело ще успеем да запазим химията и успехите ще продължат. На Бруно обаче със сигурност му е спукана работата. В Литекс няма нито един футболист с необходимия интелект и не виждам изобщо как ще му позволят да смени целия отбор за 2 години и да събере футболисти за неговия стил на игра. Да не говорим, че този стил ще бъде изцяло грешен за отбор който се заблуждава че може да стане шампион като Литекс-София. Този стил е доста модерен в момента, но е характерен за отбори, които са по-слаби от съперника и успяват да го надиграят именно по този специфичен начин. Подобен отбор в момента е Астън Вила. Срещу силните мачкат, но срещу слабите им е трудно. Та точно срещу слабите Литекс няма да могат да го изтърпят това, което ние в Локомотив го приемахме нормално. Тези равенства с наглед лесни противници са проблема на този стил защото срещу по-леките противници трябва да водиш играта а това е коренно различна работа. Така че ние може и да се справим ама Бруно няма да се справи със сигурност. Има едно много важно правило сред треньорите: Химията се случват веднъж в кариерата на всеки треньор и тогава той си гради имиджа. Никога не трябва треньора сам да си тръгва докато има тази химия в отбора си, защото рано или късно този перфектен баланс ще се наруши и треньора ще смени отбора. Важното е този период да продължи възможно най-дълго и парите в този момент не са най-важните. В повечето случаи треньорите осребряват този си добър период с много по-високи заплати в следващия си отбор за сметка на успехите, които изключително трудно се повтарят отново. Ето затова напускането на Бруно-Акрапович е много много глупаво от негова страна. От сега нататък ще работи за много повече пари, но няма да има подобни успехи. Отиде в един ненавиждан от всички изкуствено бутан отбор, в който омразата, негативизма и фалша са взели връх и няма измъкване от тази лоша карма. За Локото не знам ама Акрапа се самоуби ритуално.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: