ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не пожали и Левски, завърши на второ място в редовния сезон
Автор: Стойчо Генов 22:20 / 21.04.2021Коментари (12)6370
Локомотив (Пловдив) направи много пропуски, но въпреки това победи Левски с 1:0 в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кристиан Илич (49) се разписа за пловдивчани, отбелязвайки единственото попадение в двубоя.

Така възпитаниците на Александър Тунчев имат вече актив от 52 точки, с което си осигуриха второ място в класирането от редовния сезон. Пет по-малко има третият ЦСКА-София. Това означава, че "смърфовете" ще имат 3 домакинства и 2 гостувания в плейофите от първата шестица, като едно от гостуванията е в Разград на Лудогорец.

Освен това черно-белите продължиха чудесната си серия и вече 13 поредни шампионатни мача нямат загуба. Любопитното е, че тази серия започна именно след двубоя срещу Левски от първия дял на "Герена", завършил 1:0 за "сините".

Локо сътвори първото си по-сериозно положение след четвърт час игра. Момчил Цветанов напредна отляво и центрира към Георги Минчев, който засече с глава от 10-ина метра, но над гредата. Малко след това Бирсент Карагарен нахлу в пеналта, където бе съборен от Патрик-Габриел Галчев, но съдията Драгомир Драганов даде знак играта да продължи.

В самия край на първото полувреме Петър Витанов се пребори за една топка и изведе Бирсент Карагарен в наказателното поле. Националът имаше възможност да подаде към свободния Момчил Цветанов, но предпочете да шутира, а вратарят на Левски отрази удара му.

Четири минути след почивката Локомотив откри резултата. Бирсент Карагарен тръгна в атака и от границата на наказателното поле пусна пас към малкия пеналт. Там Кристиан Илич се измъкна от защитниците в синьо и с левия крак от от непосредствена близост прати топката в мрежата за 1:0. Това бе четвърти гол за хърватския халф през настоящия сезон.

В 61-ата минута капитанът на черно-белите Димитър Илиев направи шокиращ пропуск. Той получи извеждащ пас от Момчил Цветанов 7-8 метра фронтално срещу вратата, но не успя да уцели добре топката и тя излезе в аут.

Малко по-късно Димитър Илиев бе изведен от Гомис в добра позиция. Капитанът ангажира двама противникови играчи и пусна пас по земя към Умарбаев, който шутира слабо с левия крак, но покрай гредата в аут.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Дейвид Малембана, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (89- Александър Колев), Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Кристиан Илич (71- Кристиан Гомис), Димитър Илиев (84- Николай Николаев), Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Който не играе, той не греши. И не сме високомерни, нито се лигавим, просто задобряваме и домининираме на терена, но неможе да сме ПЕРФЕКТНИ. Головете за сега са малко, но да се надяваме, че ще потръгне. Стабилна доминантна игра. Благодаря на Локомотив !
+1
 
 
Изключително важна победа за Пловдив! Добре би било да бележим повечето положения, които създаваме, защото късмета не винаги ще е с нас. Хубаво е и че са взели заплати.
+1
 
 
Уртадо и Салинас бяха под карантина 10 дена и не са във форма още за игра ! Дано тази къса скамейка накрая не си окаже влияение ,защото ние сме единствения отбор който играе с един и същи състав целия сезон и вече явни има умора в играчите ! Митко вчера лично много ме издразни ,не заради пропуска пред вратата а имаше 2-3 ситуации който много надменно ги изигра и ги загуби ,явно не си е взел полука от мача с царско село !!!!
+3
 
 
Майка му починала,няма късмет момчето.Дано бързо после да влезе във форма
+1
 
 
Ако Лудогорец дадът мача на индианците, може и шампиони да станем!
-1
 
 
Добра игра, но пак не може да си вкараме положенията. Митко Илиев е изпаднал в тотална дупка. Какво стана с чилиеца, защо не игра. даже не беше в резервите. Можеше да смени Митко Илиев още първото половреме и да вземем мача с по голям резултат. Само Локо!
+1
 
 
Бихме, супер , но играхме много високомерно! Вярно сега може да си го позволим , противника беше много слаб! На Гомис никой не му връща ,а той се включи много добре . 3:0 беше реалния резултат !
-1
 
 
То бива лигавене,бива,ама прекаляват.Така и с Монтана и с кой ли не.Вкарай 2,3гола,а после се правете на велики.Ако беше влезнал последния удар на Левски,тогава какво щяха да кажат Биската и Митьо.Само ни ходят по нервите.По мъжко момчета и няма кой да ви бие.Ама не се вземайте толкова на високо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: