ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Тунчев: Все още не мога да го осмисля!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 11.11.2020Коментари (12)6194
© Plovdiv24.bg
Александър Тунчев е новият старши треньор на Локомотив (Пловдив). Новината беше съобщена по-рано днес от пловдивския клуб, а в щаба на младия специалист влизат Георги Илиев (помощник-треньор), Стоян Колев (треньор на вратарите), както и новото име в щаба – Йордан Юруков, който ще изпълнява функции на помощник-треньор. Тунчев сподели първите си впечатления начело на "черно-белите".

Здравейте, г-н Тунчев! Първо поздравления за Вашето повишение в старши треньор на Локомотив. Как приехте новината, че заменяте Бруно Акрапович? В щаба Ви има и ново име - Данчо Юруков. Как се стигна до неговото назначаване?

- Благодаря ви първо. Бях изненадан след новината, че Бруно заминава за ЦСКА. Разбира се, не само аз, а и всички останали. Все още не мога да го осмисля, но както каза нашият президент - няма незаменими хора. Аз и моят екип ще опитаме да направим най-доброто, за да може Локомотив да продължи по пътя, по който върви до момента. Колкото до Данчо Юруков, с оглед ситуацията, че ми остана само един помощник в лицето на Георги Илиев, попитах дали мога да взема още един човек и ми разрешиха.

Имаше ли някакви индикации, че Бруно Акрапович обмисля да напусне Локомотив, за да поеме ЦСКА-София и даде ли Ви някакъв съвет?

- Не е имало индикации, че Бруно ще поеме ЦСКА. Аз поне не виждах такива индикации. Така се заговори, че и преди е имало разговори с него, но до нас не е стигала такава информация. Не ми е давал съвет. Не успяхме да разговаряме. Ние бяхме в почивка, а той замина по-рано в София. Не сме имали разговори.

Логично е да Ви попитам дали обмисляте да променяте нещо в играта на отбора? Нов треньор с нови идеи...

- На този момент не мисля, че трябва да се променя коренно нещо. Това ще отнеме доста време, а аз не мисля, че точно сега е моментът за промяна. Разбира се, имам си някои неща, които ги виждам. Ще се опитам да попроменя нещо, но минимално. На този етап не смятам да правя каквито и да е коренни промени. 

Какви са амбициите Ви като старши треньор на Локомотив?

- Амбициите ми са да продължим това представяне, което Локомотив има до момента. Да успеем да затвърдим това място, в което се намира до момента. На този етап няма футболисти, които съм набелязал. Има едно момче, което е на проби и ще преценим неговите качества. Оттам нататък ще работим по селекцията.

В петък Ви предстои контрола с Берое...

- Сега очаквам да направим една добра проверка с оглед на това, че нямахме мач. Знаете много добре, че отборът на Левски имаше доста болни. Ще опитаме да направим една добра проверка и да се подготвим за следващия мач.

Интервюто е на Sportal.bg
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди малко Димитър Илиев вкара първия си гол за България при победата ни с 3-0!!! 32 години след като друга черно бяла легенда , Аян Садъков вкара за националния!
0
 
 
Успех Сашо .Ще успеете момчета с Жоро Илиев.
-1
 
 
Кво мислите бе става въпрос за доста по-голяма заплата да не е женен за вас всеки бачка за пари, на който да му предложат солидна заплата ще се съгласи. Крушарски е мекере той знае за какво става въпрос, истината е че в ЦСКА ще му забият шута, но това е риска пари, очаквания.... цели
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: