ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски към Зико: Не си кмет само на жълтото, без нас нямаше да те изберат
Автор: Стойчо Генов 13:20 / 20.01.2021Коментари (33)11807
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски подхвана днес остра атака към кмета на града Здравко Димитров - Зико заради пристрастията към любимия му клуб Ботев. Бизнесменът направи и интересно сравнение между България и Аржентина. 

Ето какво каза шефът на черно-белите на днешната си пресконференция в София:

В Аржентина има богата класа, а долу е пълен Ад. Нашите деца са доста глезени, те живеят на гърба на родителите си. Родителите ги правят лигльовци, а така няма да има нищо. Дори нашите възстановителни центрове за футболистите не са като хората. 

В Локомотив имаме един басейн, а в Аржентина имат камери, тангентори, за юношите, това няма как да го пренесеш тук с магическа пръчка. Стадионът в Мендоса е бижу, което не знам как ще го видим скоро в България. "Алианц Арена" в Мюнхен вакса да папа пред него. Само можем да си мечтаем. 

Знаете ли в Пловдив къде е къщата на кмета? Като стъпи на стадион "Христо Ботев", той каза, че е на родна земя. Ако не беше Локомотив, той нямаше да е кмет. Казвал съм му го в очите, сега го казвам и пред вас. Не може да се държиш така и само да дразниш колектива. Единият му заместник бил локомотивец – като го гледам колко е локомотивец, ми иде да се гръмна.

Като гледам парите ще свършат, а после какво правим?! Взехме 9 милиона за нашия стадион. Ние няма да имаме пари за цял стадион, те взеха пари за цял стадион, нали?! Една крава колко мляко дава?! В момента върви проектирането на стадиона, защото не бяхме на фазата на другите. Платих преди това пари за снимки, доста евтини ми излязоха, както и да е. Сега върви препроектиране. 

Оказа се, че всички стадиони в България са построени малко на една страна. За да не свети слънцето в очите на вратарите, стадионът трябва да се премести малко. Сега се питат ФИФА и УЕФА, да се измести малко теренът, за да може да получи стадионът категория 4. Ботев не знам как го правят техния стадион, май си го строят така. Тази година ще изклатим докрая две трибуни.

Гласоподаватели сме и ние, ние сме половината Пловдив. Като си кмет, не си кмет само на жълтото, а и на розовото, на синьото. С политика не се занимавам, моето момче. Политиката я зарязах през 1979 година, когато раздавах апартаменти в София. Раздал съм повече апартаменти от Тодор Живков. Напуснах обаче "Кремиковци". Общината сега иска да купи седалките на Ботев. Ако аз съм кмет на града, ще кажа да се гласува и за двата отбора. А ние пуснем лафа и после се чудим как да се избършем", каза Крушарски в свой стил.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Къде са ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ЗА СЕДАЛКИ>???
0
 
 
Сводникът се разхълца, каруцар прост... Не стига, че му дадоха 12 милиона, пари който бяха за "Колежа", петно в комплекс "Тракия" за база, осветлението на ст. локомотив, за 10 години, наема от подлеза на централна гара безвъзмезно от стария кмет Гърневски и пак хълцат за пари от държавата, просяци. Няма смисъл да пиша колко пари са вложили "Ботев"Пд. в строежа на "Колежа" до момента... а тракториста е боядисал (откакто Боко му зачислил локото) таолетните на стадиона.
+2
 
 
Пълна бъркотия е в главата на Дон Крюшо, объркан и за Алианц Арена, и за родния дом на кмета, и че сме взели пари за цял стадион, а че всички стадиони в България били построени на "една страна", че и на Ботев стадиона забърква, кърти мивки. Западното слънце заслепява вратаря в следобедните часове, а нашият стадион е построен в посока север - юг, северната врата е на повече от 80 градуса от западната посока, освен това ще има козирка.
на 20.01.2021 г.
+1
 
 
Хората са казали,пази боже сляпо да прогледне! Кво ми говориш за стадиона в Мендоса бе селяк изпечен? Или само искаш да ни се похвалиш,че си ходил в Аржентина! Ами като видя как са нещата там айде почвай кашона и пари ти дадохме ама тебе за снимките те боли! За такива като тебе Гриша Ганчев пита дали сте строили някога къщичка за птиченца,че тогава чак да разберет стадион как се строи.
+1
 
 
Нищо не им подписвай Зико, на тия кучета неблагодарни! Ако не бяха отпуснали пари за колежа,щяха да видят 12 милиона на куково лято, да ги видим каще го построят този разпран кашон,авантите им свършиха,сега започват връщането на версиите!
+6
 
 
Крюшо и той е скъсал с реалността. Черно-белите гласове могат да изберат максимум кмет на Говедарци и то на балотаж, щото селото е 1200 жители и ще е зорно на първи тур.
-1
 
 
Абе защо никой от ботевЪф не казва, къде са закупените седалки и къде е остатъка от дадения от общината 1 милион??? Това е много сериозен въпрос и огромно престъпление, но никой не пита за него? Защо ли?
+1
 
 
Гладен мангал, насищане няма... Дадоха ви пари за джамията, направиха й осветление и терен, платиха ви ремонта, че да може да се показвате там пред Европа, подариха ви земя за тренировъчна база... Обаче манго пак недоволен! В Пловдив сте малцинство и ще бъдете тихи и скромни!
-5
 
 
Крушарски тоя жълт боклук от гербавите няма да те разбере.Когато му казваш ,че Пловдив четири отбора
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.01.2021 г.
+4
 
 
а е бай круши ,стига вечи , закривай катуна и дим да те няма . плати заплатите на футбалерите ,кво са ослушваш като напикан каруцар . и кво стана със старозагорската фирма е , къде е , защо не са почнали да строят ? май си много по лъжите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: