ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски с много любопитен коментар за лиценза на Локомотив
Автор: Стойчо Генов 11:30 / 22.03.2021Коментари (29)7739
© Plovdiv24.bg
Собственикът на ПФК Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи любопитен коментар относно това дали е застрашен лицензът на клуба за следващия сезон. Бизнесменът предположи, че медийната атака идва от пряк конкурент за призовите места.

"Искам да успокоя нашите привърженици, че лицензът не "виси", както се изразяват някои. Плащанията към НАП са редовни. Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив и медийното отразяване на кампанията на нашите фенове за купуване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се справим. Но тази помощ от привържениците ни е огромна, защото показва, че клуб и фенове са едно цяло. А когато това е така, успехите ни са гарантирани. Това явно изплаши доста хора", заяви пред "Марица" Христо Крушарски.

"На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: "Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда. Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни", каза още собственикът на "черно-белите".
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.03.2021 г.
+2
 
 
Такъв клоун и лъжец на Лаута не е имало никога. Освен държавните задължения, тоя селски бек дължи и няколко милиона за заплати, разходи за ток, вода, транспорт.. Но като цървул от самоковско село - взе се на сериозно, като дойде в Пловдив и ръси само простотии. Такъв нагъл лъжец е, че не прави сметка че мина вече 60-те години, а не се посвени да обяви че Локо ще е финансово осигурен за следващите 50 години. Е, на това ако му кажете истина - здраве да е!:))
-5
 
 
Сельо си сложил ник Гюл Бахча. Сельо, смени си ника, защото от този квартал такива злобни лайна няма! Има разбира се и фенове на АФД Тракия, но се броят на пръсти! Това е вашата измекярска и крадлива пропаганда! Сложил си ник на квартал, който е сърцето на Локомотив.Смешник от Гагарин или от Кичука си ти.
-4
 
 
Не разбирам защо жълтите толкова много се интересуват от Локо пд.Бойко ще загуби изборите и Локо пд а Коматеу къде ще бъде като и Пимк и Зико са вързани за него.Локо пд си има собственик и той е Крушарски.
+1
 
 
Четирима дядки от Лайкучката се кълнят у Господ като за съседска нива пред околийски съдия, всеки вика мчи тъй беше без много да чува и разбира другите (щото е глух разбира се) и после тая цялата лакърдия, разнесена от двамата видни Гюлбахчанлийски глашатаи (А.А. и В.В.) и повторена многократно получава от самосебе си безапелационна легитимация (1926). И още по после, изкопават един беден Трак от племето Беси, което автоматично (по подразбиране) означава, че всъщност са по древен футболен клуб и от египетските пирамиди, а най вероятно са и участвали в близкоизточни тогавашни първенства срещу отбор съставен от самите Божи наместници фараоните. Велико! Това в сферата на забавното. Иначе е повече от нормално (за всеки пловдивчанин) да симпатизираш и подкрепяш Локомотив Пловдив в сравнение с гнусните ЦСКА. Пожелавам им успех в борбата за квотите и първенство! Само Ботев!
-1
 
 
Черно-белият Локомотив, мощно и могъщо изръмжа. Хромираните тръби на машината вибрираха, загатвайки страшната сила на двигателя. Машинистът Димитър Илиев се качи в кабината и Локомотивът бавно потегли, като постепенно набираше скорост. Ято подплашени до смърт канарчета се разлетя панически. Със 150 км/ч. бързият и мощен пловдивски ЛОКОМОТИВ летеше по линията. По нивята и кърищата отрудени селяци гледаха и не вярваха на очите си. Толкова мощ, толкова блясък , такава красота не бяха виждали. Някои си закриваха очите с длани да не ослепеят от силния блясък, други сваляха жълтите си потни ризи и махаха с тях към Локомотив-а. От прозореца на кабината им помаха и гордият машинист Димитър Илиев. "Боже, какво чудо имало, Боже....!" - цъкаха с език и си казваха жълтите селяци. Мощната машина отмина и продължи пътя си напред! Само две проскубани канарчета, сгушени от страх в една копа сено, все още се криеха и трепереха...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.03.2021 г.
+3
 
 
бай Круши , май ти замръзна усмивката . споко , след 2 седмици свършват изборите и ще се изнижеш , твойта е лесна . да му мислим ний на лаутджамията . сади локо , да са връща Коко и да ги почвами
-2
 
 
Индианци, вярно ли че плащате заплатите с парите за стадиона, за един приАтел питам. Айде позаинтересувайте се малко.
-2
 
 
Рижавата к***а и микренското джудже да духат супата!
-2
 
 
За това сме Локо пд да го подкрепяме във всичко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: