ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Акрапович пак са №1, треньорът благодари на Крушарски, че е точен в разплащането
Автор: Стойчо Генов 14:22 / 22.09.2020Коментари (5)4663
© Plovdiv24.bg
За трети пореден месец Локомотив (Пловдив) обра наградите в традиционната анкета на "Пресклуб България"! Днес черно-белите бяха обявени за Отбор на месец август, а Бруно Акрапович - за Треньор на месец август.

Босненският специалист получи наградата в София, след което бе любезен да отговори на журналистическите въпроси.

Ето какво каза Акрапович след наградата за най-добър треньор:

Благодаря на отбора и нашите фенове за тази награда. Пожелавам си здраве и за моя отбор да върви в същата посока, в която вървим и в момента. Имаме много работа, но момчетата са концентрирани и следваме целите си. Всеки треньор мисли за шампионската титла, моите играчи също са мотивирани. Дали е възможно? Това е друг въпрос, защото има и други отбори в България, които инвестират много средства. Качеството на първенството се повишава и има много замесени в борбата за челните позиции.

Като погледнем с какви средства разполагат ЦСКА и Лудогорец, то ние сме далеч от тях. Искам да благодаря обаче на нашия собственик, че е точен с разплащането и ни позволява само да се концентрираме върху футбола. Имаме нужда от доста играчи на някои постове, за да стигнем тези конкуренти, но в последните мачове с ЦСКА и Лудогорец показахме откровено, че сме равностойни. Ако имаме възможност, то може да привлечем нов играч.

Не искам да коментирам ситуацията с мача с ЦСКА. Знаем, че мач ще има и това е важно за мен. Ние също бяхме в така ситуация преди мача с Тотнъм и с Искра, така че възстановяването не е проблем. Има си правила и се готвим, пожелавам на ЦСКА успех в идните срещи в Лига Европа.

Проблемът в ЦСКА може да дойде след мача с Торсхавн, но и е разконцентриращо за моя отбор да е в постоянна неяснота дали ще играе. Същото беше преди мача с Етър. Трябва да сме готови да играем в цикъл сряда-неделя.

Лудогорец има други играчи, но като тактически промени не забелязвам нещо ново. Те просто имат по двама равностойни играчи на една позиция и продължават да са най-добрият отбор в лигата. Срещу ЦСКА обаче се видя, че може да не им е толкова лесно в първенството.

Знаех, че ако влезем в лоша серия в този момент от сезона, то щеше да е трудно да се възстановим бързо. Играхме страхотно срещу Лудогорец и Тотнъм, но не взехме нищо, освен симпатии, а от симпатии не се живее. Затова мачът с Етър беше може би по-важен от този с Тотнъм, защото там нямаше никакви очаквания. Думите на господин Моуриньо ме изненадаха и ми дадоха много информация за собствения ми отбор през неговата перспектива.

Да свикнеш на високото европейско ниво изисква време. Има разлика в съдийството в Европа и България и това се видя в срещата с Тотнъм. Това беше опит за нас, който получихме и миналата година срещу Страсбург и е страхотно за нашите играчи, че могат да са равностойни в подобни мачове.

Искам всяка година да сме по-добри и този сезон и първенството цялостно е по-добро от предишната година. Има 5-6 отбора в челото, които се справят отлично за момента. На мен ми се иска българската елитна дивизия да прилича по ниво до, примерно, австрийската елитна дивизия. Разликата обаче идва от начина, по който се рекламира шампионата, за разлика от други шампионати.

Ние играем всеки мач за България и за Пловдив и се опитаме да презентираме държавата по най-добрия начин. Така може да помогнем и за развитието на лигата. Чувствам се много удобно в България и пожелавам искрено на българския национален отбор да достигне до Евро 2021.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.09.2020 г.
0
 
 
Още едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен!По-компетентен коментар и анализ в едно,рядко български треньор може да направи!Браво случихме на треньор,Бруно legend!
+3
 
 
Пак #1! Едно голямо благодаря Бруно, за теб, за отбора и за Крушарски, без чието търпение, едва ли това щеше да е реалност! Само Локо!
0
 
 
По тези признания всеки ще разбере, кой отбор е "Гордостта на Пловдив" и че този надпис не нещо, което всеки може да си напише ей така, от мерак по фланелките, а е факт, който доказват постиженията!!! Това е ЛОКОМОТИВ Пловдив!
0
 
 
Браво заслужена награда,умен и земен Човек...Нарави чудесен Колектив от млади и перспективни играчи..Наистина най-добрия треньор,който сме имали..Благодарим и на Крушарски,че не се подведе от Готвачите и Псевдофеновете,които го обявиха за Физкултурник...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: