ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Идва една от най-паметните вечери в историята на Локомотив
Автор: Стойчо Генов 16:18 / 16.09.2020Коментари (8)4029
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира предстоящия мач на сезона за своя тим. В четвъртък черно-белите излизат на Лаута срещу Тотнъм. Двубоят от втория предварителен кръг на Лига Европа започва в 19,00 часа.

"Това ще бъде една от най-паметните вечери в историята на Локомотив, защото отборите от такъв ранг, които са гостували в Пловдив, се броят на пръстите на едната ръка. Надявам се единствено да покажем това, на което сме способни и да не се притесняваме. Ясно е, че Тотнъм са много по-голям отбор, ясно е, че футболистите им са много по-класни. На мен ще ми стига да излезем и да играем това, което можем, без да се притесняваме и без да показваме прекален респект към съперника. Долу на терена са 11 на 11, без значение кой колко пари получава и кой колко пари струва. Мисля, че сме достатъчно стойностен отбор, за да успеем да затрудним по някакъв начин Тотнъм", заяви пред Диема спорт Футболист №1 на България за 2019 година.

След това капитанът на Локомотив направи изявление и пред клубния сайт. Ето какво заяви Димитър Илиев:

Всички в отбора сме доста нетърпеливи да дойде мачът с Тотнъм, това е все пак участник във финала на Шампионската лига през 2019 година. Това е исторически мач не само за Локомотив, но и за цял Пловдив. Както целият град тръпне в очакване, така и ние, футболистите, с нетърпение очакваме да се изправим срещу един от най-добрите отбори в Европа.

Като всеки отбор и Тотнъм има слабости, особено в началото на сезона не мисля, че ще са във върхова форма. Наблюдавахме им мача с Евертън, треньорският щаб ни запозна със силните и не до там силните им страни. Въпросът е ние как ще противодействаме и от нас си зависи дали по някакъв начин ще можем да се противопоставим на силния отбор на Тотнъм.

Моментът е такъв, че всички фенове, нашите, както и тези на Тотнъм, най-вече българските им привърженици, са чакали дълго този момент, но няма да могат да гледат мача на живо. Такава е реалността. Ние свикнахме да играем без публика в Европа през този сезон. Ще направим всичко възможно да не усетим тяхната липса.

На 17 септември се отдава почит на добродетелите, които ни крепят – вярата, надеждата и любовта. Може би има някаква символика, че играем точно на този ден с Тотнъм. Дано Господ е с нас и да успеем да се противопоставим успешно на един изключително силен отбор."
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този мах мах не ви е на нивото момчета. Не се принизявайте до манталитета на този безродник. Собствената му злоба и безсънието ще го довършат. А ние, ще си правим густото и ще се наслаждаваме на Пловдивския любимец.
-1
 
 
Да бълваш толкова отрова е присъщо само за доказан психопат! MAX-MAX, като малък не само е малтретиран, той е и насилван. Сериозен е проблема при него. Мога да го насоча към колега психиатър!
0
 
 
Цял Пловдив,ние знаем, че повече от 4500 няма как да сте,не говори от името на всички ,като отровното трио ,как все боклуци се събраха в тая България и все лъжат ,мажат като брадясалото талибанче Илиев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: