ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Берое пожела най-добрия чужденец в Локо, вече са проведени разговори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:42 / 25.03.2021Коментари (23)7693
©
Отборът на Берое проявява сериозен интерес към най-добрия чужденец в Локомотив Пловдив - Диниш Алмейда. Договорът на защитника с черно-белите изтича през лятото, а преговорите за подновяването на контракта са в задънена улица, тъй като футболистът има да получава няколко заплати.

От Берое са се възползвали от факта, че Алмейда се намира в последните месеци от своя контракт с Локомотив Пловдив и са се свързали със защитника. Старозагорци имат огромно желание да привлекат 25-годишния футболист, твърди "Котаспорт". Информацията засега не е потвърдена официално от старозагорския клуб.

Алмейда направи много силно впечатление с екипа на Локомотив Пловдив и се превърна за кратко време в един от най-добрите защитници в българското първенство. През настоящия сезон той е отбелязал 4 попадения.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Точно пък в отбор от Плюнки Бирои....хаха смешни сте интриганти прости!!!
+4
 
 
С 4 национали от "любимеца" тази вечер да му мислят швейцарците. Срамът ще е много голям с тия велики играчи.
+2
 
 
Каквото и да пишат тук разни и разнообразни кретени като "Любимци", "Wind-ци и "Петак Шестаков-ци, всякя приказка си има край. А той е съвсем скоро. И когато приказката свърши, вие мангали ще си бъдете пак същите миризливи мърши.
-5
 
 
С Алмейда или без него, Локомотив ще диктува футболната мода в България в близките години, запомнете, знаете, че каквото съм казал е станало. Още преди 3 години предреках грандиозните успехи на отбора, казвах ви търпение, търпение, ще дойдат купите така и стана. После пак да не кажете, че не съм ви отворил очите :)))
-4
 
 
Диниш не е прост да иде в маруля! Има оферти от чужбина и ако не остане в Локомотив, най-вероятно ще иде навън. Бироя са държавен клуб без цели и само живуркат. Алмейда е много класен футболист и едва ли ще иде при тях!? Няма да бъде изненада, ако остане в Локото? Малко вероятно е, но може? Крушарски до месец ще плати всичко дължимо и селските надежди за пореден път ще умрат! По-интересно е при тях, защото си помислиха, че са се отправили, но то хич не е така и те въобще си нямат представа, какво ги чака!? Нека. Съдбата си знае работата. Който краде и изнудва си получава заслуженото. Само Локо!
-4
 
 
Напълно нормално е, след 3 поредни Купи, след победи над Ботев, ЦСКА и Лудогорец, да има някакви козметични промени и в Локомотив. Дори и в най-големите отбори в света има промени, махат се едни играчи и идват други. Това са напълно нормални процеци от развитието на един клуб. Нека пожелаем на Диниш успех, каквото и да реши, защото има голяма вероятност и да си остане на Лаута, и му благодарим за сърцата игра, с екипа на нашия любим клуб.
+3
 
 
продавай чичо крюшо , пари нямаш вече . Каквото било било -хващай пътя за Чам кория и не се връщай . благодарим ти за смеха с който ни заливаше от простотии
+3
 
 
Първият,ще го последват и други.....и Митко също,деца има да храни,само с любов не става...началото на края,Гомзьо ви го каза!
-4
 
 
Нормално е, след 3 поредни Купи след победи над Ботев, ЦСКА и Лудогорец, да има някакви козметични промени и в Локомотив. Дори и в най-големите отбори в света има промени, махат се едни играчи и идват други. Това са напълно нормални процеци от развитието на един клуб. Нека пожелаем на Диниш успех, каквото и да реши, защото има голяма вероятност и да си остане на Лаута, и му благодарим за сърцата игра, с екипа на нашия любим клуб.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: