ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
102-минутна драма по локомотивски след пропусната дузпа и два отменени гола
Автор: Стойчо Генов 18:57 / 19.05.2021Коментари (15)18582
Локомотив Пловдив пропусна златен шанс за втори път в своята 95-годишна история да стане вицешампион на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това се случи, след като черно-белите завършиха 0:0 срещу ЦСКА 1948 в драматичен мач на "Лаута" с изпусната дузпа и два отменени гола след намесата на VAR.

Така възпитаниците на треньора Александър Тунчев трябва да победят Арда в последния си мач в Кърджали, ако искат да заслужат сребърните медали.

В двубоя срещу ЦСКА 1948, който продължи 102 игрови минути, локомотивци играха с официалните си екипи за следващия сезон 2021/2022.

Единственото положително нещо от мача бе фактът, че "смърфовете" приключиха сезона без загуба на стадиона в "Лаута", а освен това увеличиха мачовете без допуснат гол в своята врата на 15.

В 14-ата минута игра Бирсент Карагарен бе изведен сам срещу Даниел Наумов, който събори национала на Локо в наказателното поле. Реферът Валентин Железов отсъди дузпа и вдигна жълт картон на Наумов. Димитър Илиев шутира към долния десен ъгъл на вратата, но Наумов се хвърли и улови топката.

В 28-ата минута Парвиз Умарбаев центрира почти от аутлинията към границата на малкото наказателно поле. Там Георги Минчев засече с глава в мрежата, но попадението бе отменено след намесата на VAR заради фаул на нападателя срещу Симеон Петров.

В 70-ата минута Ангел Бастунов бе изведен с глава сам срещу Илко Пиргов и го преодоля с удар по земя. Голът обаче бе отменен след намесата на VAR заради засада.

Дълбоко в добавеното време гостите останаха в намален състав заради изгонването на Ангел Лясков.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро (80- Давид Малембана), Кристиан Гомис, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (73- Момчил Цветанов), Конър Руан (84- Георги мавродиев), Бирсент Карагарен, Кристиан ИличДимитър Илиев, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Локомотив Пловдив е в ЕКТ за трета, поредна година! Минимум бронзов медалист е и изигра фантастичен сезон! Нищо ненормално във вчерашното ни равенство. Има и такива мачове. Двукратния футболист на годината е Човек, а не машина. Да изреждаме ли имената на други, велики футболисти, които са изпускали дузпи? Само комплексиран малоумник би упреквал великия Димитър Илиев! Честито на всички Локомотивци! Отиваме в Кърджали да се забавляваме, а ако Господ е рекъл, може и сребърни медалисти да станем? Ако не, здраве да е!
0
 
 
Мите,знам,че не ти си виновен,а който реди мача по минути,само че ти се излагаш.....стига с тия детски простотии !!!!!
-1
 
 
брадатия самозванец вече е с номинация за Оскар! Ха , всяка втора дузпа е пропусната, а всеки втори мач е 0:0, защото това е резултат, който никой не залага в ефбета. Круша как е спирачката, я кажи , дърта лисицо , ти ли , ти ли не знаеш как ще свърши мача ? А Илиев колко дузпи ще изтървава срещу Цеката или забравяш ? осрахте и тоя мач, тото та дрънка
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 19.05.2021 г.
-2
 
 
няма срашно ,сините к**ви на левски са и наши , ше ни дадат мача , както ни го дадаха предния път .саде локо
на 19.05.2021 г.
+3
 
 
Ще трябва да се прави ГОЛЕМИЯ десант до Кърджали!
+1
 
 
да биеш дузпа като 10 годинишно дете, една баба да беше на вратата щеше да е хване. Няма ли кой да бие дузпите в Локомотив Пловдив?Заради това смешно биене на дузпа да изпуснеш медал и да изпуснеш да играеш в ЕТ не е нормално. Тунчев треньор ли е или лукова глава. Защо не пусна нападател за да играе Локомотив Пловдив за победа до край?
-2
 
 
Ъъъъ 95-годишна история? А на 80-годишнината на кое място бяхте?
+1
 
 
Винаги подценяването води до това.Две пропуснати дузпи от Митко.Нищо не се е случило но чорбата не играеше за нищо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: