ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наградиха футболистите на Локо с "Почетен знак на Пловдив"
Автор: Васил Динев 11:11 / 18.02.2021Коментари (14)5863
Провалената церемония по връчването на отличията "Почетна значка на град Пловдив" на футболистите от "Локомотив 1926" и "Почетен знак на град Пловдив" на клуб "Локомотив 1926" се проведе преди минути в сградата на община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Хубаво е в Пловдив да има силен спорт. Вашите успехи ме радват, а също и успехите на спортисти от нашия град! Добре дошли още веднъж! Наистина това е  една достойна награда, която малко спортисти притежават. Пожелавам ви от все сърце успешно да завършите сезона", каза по време на церемонията кметът Здравко Димитров.

Цялата церемония изгледайте в прикаченото видео!

Plovdiv24.bg излъчи на живо церемонията по награждаването. Ако желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвания на живо, абонирайте се за нашия канал в Youtube Plovdiv24.bg или ни последвайте във Фейсбук: Спортните новини на Plovdiv24.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Честита награда и от мен! И аз се радвам на всеки пловдивски успех, включително и на футболистите на Локо. В почти всички други спортове има само по един пловдивски клуб, така че при тях е естествено да подкрепяме пловдивските спортисти. За футбола, ние за да сме силни, не е необходимо Локомотив да е слаб!
-1
 
 
Честито на отбора на "Локомотив"! Жалко, че в този форум вече не може да се коментира с нормални хора. Само простотии и от двете страни.
0
 
 
Локомотив Пловдив- истинската гордост на Пловдив!
+3
 
 
Големи! Пожелавам им да са здрави и да ни зарадват с една хубава победа срещу Лудогорец ( може и грозна да е, но победа)
-3
 
 
Ще ме извинявате ама с какво Гонзо(който не един път е показвал средни пръсти на пловдичани като футболист на Левски)и това брадатото момче,което е на светлинни години от футболни легенди каквито е раждал Пловдив, заслужават "почитен знак на Пловдив"? Всеки ден лекари на първа линия се борят за животи на хора,учители образоват бъдещето поколение,добри хора даряват за различни обществени каузи.Явно те са по-малко заслужили от това,че Локото спечелили Купата на България.По тая логика на Левски с 26 купи и ЦСКА с 20 , какво трябва да им дадат?Нобелова награда ?И това няма общо с фенски пристрастия,успехите на Локо са си напълно заслужени и никой не ги отрича.
+4
 
 
Пореден ден на неградски разочарования и гордост в черно и бяло... Обичам те мой Локомотив! Ти си гордост за града ни!
+3
 
 
Напълно заслужено, Локомотив получи тези награди. Отборът спечели 2 Купи(Купата на България и Суперкупата), като победи ЦСКА и Лудогорец във финалите. Локомотив игра повече от достойно срещу английския колос Тотнъм, победи Ботев със 6:0. Така че напълно заслужени награди. Даже са и малко. Нека някой ме обори?
+3
 
 
Не разбрах,Гордостта на Пловдив ли наградиха днес?А Локомотив,а къде е Гордостта на ...Коматево,колкото и стадиона им е "Колеж"...На Тошко не можеш да му видиш дипломата за основно образование,да не говорим за другите баберици ....Самозванци със самочуствие,но то е до акъл и манталитет.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: