ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Много колеблив Локомотив с втора поредна грешна стъпка на Лаута
Автор: Стойчо Генов 21:06 / 30.10.2020Коментари (23)8069
Локомотив Пловдив изигра пореден колеблив мач на собствения си стадион и завърши 2:2 срещу Монтана, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят от 11-ия кръг на Първа лига се игра пред празните трибуни на "Лаута". Димитър Илиев (6) и Бирсент Карагарен (33) бяха точни за черно-белите, а Лукас Масоеро (31) си отбеляза автогол. Другото попадение за гостите вкара Тони Тасев (25).

Това бе второ поредно домакинско реми за Локомотив след 0:0 срещу Арда в 9-ия кръг.

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович имат вече актив от 23 точки, но все още са на първо място във временното класиране.

Срещата започна по възможно най-добрия начин за домакините, които откриха резултата още в 6-ата минута. Умарбаев центрира от корнер на близка греда, където Анте Аралица продължи с глава към далечна греда. Там Димитър Илиев изпревари Янко Ангелов и засече с глава в мрежата за 1:0.

Двадесет минути по-късно Монтана отбеляза първия си гол на чужд терен от началото на сезона. Умарбаев сбърка фатално при изнасянето на топката, която бе овладяна от Бари. Той изведе Тони Тасев сам срещу Мартин Луков и нападателят го преодоля с техничен диагонален шут за 1:1.

Монтана стигна до пълен обрлат в резултата след половин час игра. Тони Тасев премина елементарно покрай Петър Витанов в пеналта и пусна пас, успореден на голлинията. Лукас Масоеро опита неспокосано да изчисти топката, но я засече с шпагат в собствената му мрежа за 1:2.

Само минута след това Локомотив се върна в двубоя. Момчил Цветанов напредна по левия фланг и центрира в наказателното поле. Анте Аралица и Кристиан Илич се разминаха с топката, но тя стигна до Бирсент Карагарен, който плонжира на далечна греда и я прати с глава в мрежата - 2:2.

През второто полувреме гостите използваха всяка една възможност да накъсват и да бавят играта, което още повече затрудни колебливите изяви на футболистите в черно и бяло. Чисти положения така и не бяха създадени, с изключение на един диагонален удар на Бирсент Карагарен, при който топката профуча на сантиметри покрай гредата.

Три минути преди края Георги Минчев опита да изненада вратаря с далечен удар, но Марин Орлинов изби в корнер.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Петър Витанов (78- Кристиан Гомис), Парвиз Умарбаев (46- Георги Минчев), Бирсент Карагарен (78- Кенан Муслимович), Момчил Цветанов, Кристиан Илич, Димитър ИлиевАнте Аралица (66- Николай Николаев).

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много ви порасна работата... Мога да се басирам с всеки един от вас, че само заради слабия Левски - можете и да завършите трети... Лудогорец и ЦСКА ще са първи и втори... стига мечти, събудете се..
0
 
 
Няма драма ще има и такива мачове,нищо не сме загубили...Без публика по трибуните ...футболната игра губи това.Нека се радваме на отбора,който Бруно изгради от нулата...Пък ако влезем в тройката си е бонус
+4
 
 
Хайде, стига с прибързаните и пресилени изказвания. Годината е по-особена и шампионите навсякъде в Европа, ще са с по 20 точки по-малко, отколкото в минали години. За пет кръга в Англия Ливърпул е загубил точки, колкото за цял сезон през миналата година, Байерн вече имат загуба 1:4, Ювентус прави домакински равен с отбор от средата. Двете грешни стъпки са факт, но може би е по-добре да се получат в по-ранен етап, за да може изоставането да се навакса. А, ако Левски и Арда измъкнат по нещо от Лудогорец, тогава даже няма какво да се наваксва. В момента имаме нужда само от спокойствие и вяра, че Локомотив може да постигне нещо голямо тази година. Вяра подплътена със страхотните мачове, които изигра срещу ЦСКА, Берое и Лудогорец за Суперкупата.
0
 
 
За нас двата бахура , където ги ядохме са въпрос на ЧЕСТ.
+2
 
 
Нищо фатално не е станало. Някой наши фенове голям рев голямо чудо. Цска 6 мача няма победа с милионната селекция. Лудогорец колко издънки направиха и те. Айде стига драми.
0
 
 
Нямаме загубен мач и ги плюем.Ако почнем да падаме тогава какво ще говорим.Оставете ги ще има силни и слаби мачове.Няма отбор в Бг само с победи.
-1
 
 
ко стаа уе ,шампиони щехме да стааме ,то май тото мааме , вай вай . каде го гоподин клошарски да даде интервю ,малко смешки да напраи
+1
 
 
Ние няма как да бием всеки един мач ! Отбора не е във форма , това се вижда ,трудно градим играта. Със Салинас в състава нещата изглеждат по друг начин . Трябват ни трима равностойни на тези играчи по един на всяка линия и медалите са ни в кърпа вързани .
0
 
 
Никаква халфова линия просто играем за Лудогорец нямаме психика за първото място
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: