ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Каквото и да ми говори Бруно, ябълката на раздора е Аралица, 3 години го търпях
Автор: Стойчо Генов 13:31 / 15.11.2020Коментари (5)21162
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски потвърди информацията на Plovdiv24.bg, че до раздялата с Бруно Акрапович се е стигнало заради освободения нападател на черно-белите Анте Аралица. Нашата медия написа на 8 ноември, че разривът в отношенията между Крушарски и Акрапович е настъпил след освобождаването на Анте Аралица, тъй като треньорът твърдо е бил против това решение и е настоявал пред ръководството да се направи компромис.

"Нашата сила е колективната игра. И това не е постигнато само с един човек и с една магическа пръчка. Аз няма да разкривам нищо от кухнята, но държа на колективния метод на управление, а не на дребните игрички, които се въртят. Нещата при мен се назовават с имена. Всичко в Локомотив си беше спокойно до момента, в който освободихме Анте Аралица. Три години съм го търпял. Каквото и да ми говори Бруно, това е ябълката на раздора. Имаше няколко обаждания от ЦСКА, имало е", заяви Христо Крушарски, който беше гост в предаването "Арена спорт" по БНТ.

"Чухме се с Бруно по телефона, трябваше да направим една среща, с която да изясним някои неща в клуба. И тогава аз разбрах, че има някакви забежки в ляво. Той като дойде на срещата – на базата в НСА, още при първия му въпрос му казах, че знам, че ще ходи в ЦСКА. Когато един човек реши да предаде друг, хубаво е да си тръгва. Аз сантиментите ги оставям вкъщи при жена ми. Ако мислите, че този отбор една част аз не съм го надъхал, жестоко се лъжете. Аз наложих 5 човека, които сега теглят локомотива в клуба. За първи път го казвам това", допълни още собственикът на Локомотив.

"Хората в предприятието ми бачкат като луди, за да изкарвам пари и да издържам отбора. Феновете имат право донякъде, защото не се прави така – през средата на сезона да хвърляш кърпата и да бягаш. ЦСКА да му мислят за следващите 2 пъти, когато ще играят срещу нас. За да стигнат до първото място, трябва или да ни отрежат релсите, или да накарат по някакъв начин локомотивът да дерайлира", каза още Христо Крушарски и отправи призив към новия треньор Александър Тунчев: "Давай напред, смело и безотговорно"!
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бруно може да се гръмне вече с тези ганайци
0
 
 
В интерес на истината този аСралица е рядко ялов кон. Толкова нещастен пред гола,че няма смисъл заради един такъв да залагаш отбора. Вместо него ще играе Георги Минчев ,а като е толкова мил на Акрапович да си го вземе без пари в Цеца Ловеч или Помак - ГришаГанчево.
0
 
 
Давай Тунчев смело напред дори и безотговорно.Ние сме с теб и Жоро.
0
 
 
Че на всички ни беше ясно това, че заради незаконния му син Ралица се изнесе този физкултурник. И ся се прави на обиден и говори с едни недомлъвки хаха смешник босненски има господ всичко се връща на този свят! Браво на Крушарски че го изгони тоя некадърник Аралица
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: