ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски с култово интервю пред Plovdiv24.bg: За Бруно, лиценза, стадиона, базата и Европа
Автор: Стойчо Генов 13:10 / 29.03.2021Коментари (8)15569
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде култово интервю за Plovdiv24.bg. Клубният шеф се изправи пред нашата камера, за да коментира най-интересните теми, свързани с "черно-белите". Крушарски бе твърде откровен за Бруно Акрапович, за финансовата криза в Локомотив, за плановете му, свързани със стадиона и с базата в ЖР "Тракия", за лиценза на черно-белите, както и за националния отбор.

Ето накратко изявлението на Крушарски пред Plovdiv24.bg:

За уволнението на Акрапович: Човек, когато е долу, не трябва да го натискаш. Той и аз знаем истината и какво сме си казали. Дано си извади поука.

За финансовата криза в Локомотив: Имало е и по-тежки случаи в клуба. След като играят момчетата, виждат ме всеки ден на Лаута, не съм се скрил. Ще се оправят нещата. Просто се закучиха нещата с тая пандемия. Не мога да намеря материали за работата ми, не мога да изнеса стоката. Проблемите са от международен характер. Но до края на май момчетата ще са на нула, ще играят в Лига Европа, ще изкарат някой лев, а и аз ще забогатея покрай тях.

За базата в ЖР "Тракия“: Днес или утре идват булдозерите, за да подравняват. Трябва да отидат към 1300 камиона насип. Както съм казал, до месец септември двата терена ще са готови.

За стадион "Локомотив“: Въпрос на техническо време е да се изчистят нещата между община и проектанти и да почне да се строи. През април или в началото на май ще може да почне да се строи. Щом има пари, всичко става.

За лиценза на клуба: Лицензът е шест! Имаме си споразумение с данъчните, плащаме си. Остана главницата от 187 000 лева. Както и да върви кампанията на феновете, това е похвално. Показва, че ние сме едно семейство, една фамилия.

За националния отбор: Четирима наши футболисти са там. Кога друг път Локомотив е имал толкова много национали? Ако четиримата бяха играли вчера, можеше да стане по-друг мач. На Ясен, който е пловдивчанин, бих му препоръчал: Тури ги и четиримата и ще видиш какъв мач ще направят.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю със собственика на ПФК Локомотив!

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Култова е само снимката- на заден фон на Крушарски се задава светлото бъдеще- Чоба Клошарски! Има и друга символика скрита в кадъра- комсомолеца Крушарски на фона на слогана- с когото се е захванала Русия бял не е видял- справка - почти целия соц. лагер.
0
 
 
И сега като падне Бойко какво правиш? Не остана, тука до 10 дни ще чуем каква песен ще запееш другарю.
-2
 
 
Браво Дон Крушо, голям си. Благодарим ти за радостите, благодарим ти за Купите, но най-вече ти благодарим за 6:0. Оставаш записан в историята със златни букви, победил Ботев с ПЕТА и с ШЕСТ на нула.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: