ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се пребори за точка в равностойна битка с ЦСКА-София
Автор: Стойчо Генов 19:20 / 06.03.2021Коментари (32)7779
© ПФК Локо Пд
Локомотив Пловдив показа здрава и организирана игра и завърши 0:0 като гост на ЦСКА-София в дербито от 20-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадион "Българска армия" в столицата. Двубоят бе директен спор за второто място в шампионата.

Черно-белите, които се изправиха за първи път срещу бившия си треньор Бруно Акрапович, останаха на трето място във временното класиране, но имат вече актив от 39 точки.

Двата тима се хвърлиха в здрава битка, в която обаче головите положения просто липсваха, а нарушенията бяха близо 60.

В 53-ата минута можеше да се стигне до комичен гол за домакините, след като Илко Пиргов и бранителите на Локо подцениха една топка, която се търкаляше по аутлинията. Тя обаче се удари в гредата и можеше да бъде вкарана в мрежата от притичалия Кайседо, но Пиргов все пак се намеси и улови.

В 66-ата минута Локо създаде най-чистото положение в мача. Георги Минчев се пребори с двама играчи на "армейците" и центрира към границата на наказателното поле. Там връхлитащият Димитър Илиев засече от въздуха с левия крак и прехвърли вратаря Бусато, но топката се отби от гредата.

Малко след това Кайседо опита фронтален шут от 10-ина метра, но над вратата.

Така Локомотив продължава без допуснат гол в директните сблъсъци срещу ЦСКА-София през настоящия сезон, след като пловдивчани победиха съперника си с 1:0 в първия двубой на Лаута.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Диниш Алмейда, Дейвид Малембана, Кристиан Гомис, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (80- Лукас Салинас), Бирсент Карагарен (76- Николай Николаев), Момчил ЦветановДимитър Илиев, Кристиан ИличГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боже,прочетох коментари от шопски сайтове,Железов ощетил ЦСКА.Как може такова нахалство.Ами от Локомотив да направят едно клипче с едеинтични ситуации и да им го хакнат в червените тикви на БФС и придворните им журналисти.С факти им го забийте в ...
+1
 
 
Железов безочливо свири 10 фала пред наказателното поле на Локомотив още първите 15 мин.,даде картони за оспорване,а чорбата ритаха и нищо.Футболистите се хора и имат нерви,с това си хранят семействата,Крушарски дава милиони за издръжката на отбора,и като има такъв подлизурко и слагач,как да не се нервираш.После играй красив футбол.Ако бях на Крушарски щях да изкарам отбора,така или иначе все така ни свирят и сме трън в очите на всички.
0
 
 
Всеки Локомотивец може да бъде горд от факта, че отборът ни се би за всяка педя терен и не се отпусна нито за миг! Реално, повече можем да съжаляваме, че не бихме, защото двете положения на Митко Илиев, особено гредата....си бяха жив късмет за Ловеч. Съдията беше скандален, но Локомотив спечели точка на армията с огромно самочувствие и без притеснения. Това е важното! Много хора ги боли от този развой, но тази точка може да се окаже "златна" в един момент!? САМО ЛОКО!
0
 
 
Страхотен Локомотив. Все още сме близо до първото място. Господ напред и ние след него.
+2
 
 
За играч на мача трябваше да бъде избран Железов. Това е виновникът заради когото днес нямаше футбол. Много музикален тоз съдя излезе!
0
 
 
Късмет извади скъпоплатената , червена сбирщина, че Митко не им вкара със "средният крак" . Зслужават и те да просят пари и да се молят да ги вземе някой Руски КГБеец, :) :) :)
-2
 
 
Пълен та*ак, наречен български футбол. Добре, че имаше Байерн - Борусия Дортмунд след това..."дербито" ми се стори, че играят деца на плажа...
+2
 
 
Пичове мъжка игра но травестита Желязов искаше да вкара гол от игра за Цецито та затова само поздравления.Пийвам си водчицата с густо и с Локо напред.
-1
 
 
Чорбата заслужаваше гредата да влезе за да спрат да реват ,че съдията им е виновен .Да свири 65 нарушения но с какво ги ощети.
-2
 
 
честито на загубилите всичко днес догодина пак се пробвайте ЦСКААААА!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: