ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно: Синът ми каза, че нямаме никакъв шанс, но искам играчите да експлодират точно сега!
Автор: Стойчо Генов 22:46 / 16.09.2020Коментари (4)4868
©
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде онлайн пресконференция преди най-важния мач на неговия тим за настоящия сезон. Черно-белите приемат Тотнъм във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 19 часа на Лаута.

Ето какво каза босненският специалист пред представителите на медиите:

Трябва да работим умно. С Хари Кейн най-вероятно ще се нагърбят Милош Петрович, Лукас Масоеро и Диниш Алмейда. Всички трябва да бъдат максимално концентрирани. Когато играеш в един мач, шансовете ти са по-малки. Надявам се, че моите момчета ще покажат най-доброто от себе си, а противникът ще бъде по-отпуснат. Искам момчетата ми да експлодират точно сега.

В България се играе на друго темпо. Възможно е да сме по-напред в подготовката си, след като сме изиграли няколко мача. Имахме малка подготовка и хора, които бяха болни от коронавирус. Тотнъм имаше възможност да се подготви за старта на сезона в Англия. Преди гледах много работата на Моуриньо. Учил съм се от него. Щастлив съм, че ще участвам в този двубой с него. Очаквам сериозно поведение от Тотнъм. Въпросът е ние как ще подходим, как ще намерим нашия стил на игра.

На 80% съм доволен от отбора си. Радвам се, че момчетата показват това, което искаме ние. Много работихме, за да постигнем това качество. Слабостите, които видях в Тотнъм, ги виждам във всеки друг отбор. Футболът е интересен, защото винаги можеш да намериш слабост. Важното е как играчите ще използват това нещо.

Казах на футболистите как трябва да влезем в мача, за да спечелим нещо. Тотнъм е голямо име. Само едно нещо мога да споделя с вас, че малкият ми син каза, че не вижда никакъв шанс за нас. Той каза само "Хари Кейн". Уточни, че само името казва всичко. Това е интересно, но се надявам, че ще имаме добър мач. Това е голям ден за всеки един от нас, който ще гледа срещата. Искам да извлечем позитивите и накрая нека да победи по-добрия.

Очакваме специален ден за мен. Гледал съм тренировките на Моуриньо преди по времето, когато той беше треньор на Реал (Мадрид). Удоволствие е да сме на скамейките и аз до такъв голям треньор.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Въпреки всичко ви пожелавам успех ,така или иначе ,аз ще го гледам на живо ,на стадиона макар ,че съм Ботевист службата ми е такава- успех и по добрия да победи.
-1
 
 
Ако ще ги надигравате ще ядете спарчето. Тактиката трябва да е бавна игра и преса ако много я разиграват. С наситена средна линия ,дефанзивно. Равен може да издрапат при 0:0 и дузпи. Там е късмет. Тръгнеш ли да ги надиграваш ще си оголите гъ*ъ и ще ви напомни кой е Кийн.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: