ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да вкара на Арда и да се откъсне от Лудогорец
Автор: Стойчо Генов 19:19 / 20.10.2020Коментари (15)5303
Локомотив Пловдив не успя да победи Арда (Кърджали) и завърши 0:0 на Лаута в мач от 9-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Възпитаниците на Бруно Акрапович запазиха лидерската си позиция във временното класиране и вече са с актив от 19 точки, 2 повече от Лудогорец. Това бе и първа загуба на точки за пловдивчани пред собствена публика през настоящия сезон.

Преди първия съдийски сигнал футболистите на двата тима изведоха на терена под аплодисментите на зрителите деца със специални потребности от Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в Пловдив.

Мачът започна в сравнително бавно темпо и двата тима сътвориха скучно първо полувреме, в което точните удари липсваха. За добра ситуация за Локо може да се приеме атака в 10-ата минута, когато Димитър Илиев изведе отлично Лукас Салинас в наказателното поле. Бразилецът веднага центрира остро по земя към нахлуващия на скорост Георги Минчев, но нападателят шутира в аут.

В 30-ата минута черно-белите получиха правото да изпълнят фаул на около 15-ина метра от вратата на Иван Караджов. Парвиз Умарбаев застана зад топката, но изстрелът му премина високо над вратата.

Чак в 75-ата минута дойде първият точен удар в мача и той бе за гостите. Леони бе изведен сам срещу Мартин Луков и отправи диагонален шут, но вратарят на пловдивчани спаси.

При ответната атака Бирсент Карагарен отправи мощен удар от границата на наказателното поле, но Иван Караджов бе на мястото си и улови.

Пет минути преди края Момчил Цветанов центрира от корнер на близка греда, където Анте Аралица засече с глава, но вратарят на Арда отново се намеси блестящо.

В добавеното време Кенан Муслимович можеше да донесе победата за черно-белите, но направи шокиращ пропуск. Нападателят бе изведен от Кристиан Гомис сам срещу Иван Караджов, преодоля го, но се забави да шутира и топката бе изчистена в корнер от защитник на Арда.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Милош Петрович, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Парвиз Умарбаев (58- Кристиан Илич), Петър Витанов (89- Кристиан Гомис), Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Лукас Салинас (75- Кенан Муслимович), Димитър Илиев, Георги Минчев (58- Анте Аралица).

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има и такива криви мачове но сме първи и густото е пълно.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.10.2020 г.
-2
 
 
каде го бай Клошар да даде пространно интервю от глупости и да му течат лигите ? завалията, не е с всичкия си
+1
 
 
вай вай , Локо столипиново с този анти футбол какво прави на 1 място ,излиза отбор който не е тренирал 20 дена и за малко да ни бият .Голямо тото . ний до кога ще бягаме от допинг ченгетата ми е интересно. къв е този футбол в България щом можеш да не даваш проби срещу глоби от 2 хиляди лева а.
-2
 
 
Всички големи отбори губят точки. И барса и реал и ливърпул и баейрн. Нормално е да стъпим накриво някъде. Отбора играе постоянно силно. Така, че добрите дни и години тепърва предстоят. След 3 купи за 2 години, няма кой да ни мръдне от върха.
0
 
 
Кой е номер1.Кой е на първо място .Само Локо пд.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.10.2020 г.
-1
 
 
неска онова недоразумение Димитър Илиев игра ли . питам за един преател виждам началото на края за тази измет от лаута.Радвам са чи са спазват епидемичните условия на ЛАЙНУТА дистанция 15 метра при 150 човека .само са праим чи сми голямата работа
-1
 
 
Два братски етнически отбора. Реален Х.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: