ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Финансова криза в Локо Пловдив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 16.01.2021Коментари (44)14563
© Plovdiv24.bg
Футболистите и треньорите на Локомотив Пловдив продължават да очакват заплатите си за месец ноември. Ръководството на "черно-белите" в лицето на Христо Крушарски бе обещало още преди празниците през декември, че ще плати дължимото за старта на подготовката на 6 януари.

Десет дни по-късно това все още не е факт. Нещо повече, след една седмица, на 23 януари, "смърфовете" вече ще имат да взимат по две заплати, след като дължима ще стане и тази за декември.

Отделно играчи и треньори имат да взимат и цели три премии за последните си три победи в шампионата - разгрома с 6:0 над Ботев Пд в дербито, 1:0 над Ботев Враца и 2:0 със Славия.

На 20 януари Локомотив тръгва за лагера си в Поморие. Надеждата е, че дотогава ще получат пари. Собственикът Христо Крушарски в момента е по бизнес дела в Аржентина, където замина преди празниците през декември. Очаква се той да се върне в понеделник и във вторник преди заминаването на лагера да плати, твърди "Гонг".
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"... бе обещало още преди празниците през декември, че ще плати дължимото за старта на подготовката на 6 януари." ... "... където замина преди празниците през декември." Преди празниците през декември е както обещанието, така и заминаването. Крушарски ще пристигне обаче в понеделник, през целия този период той е отсъствал и фактически забавяне няма. Освен това, по негова инициатива започнаха процедурите по строителството на базата за школата, паралелно със реконструкцията на стадиона. Той се е ангажирал с финансирането й пред премиера. Така че притеснения за финансовото му състояние не би трябвало да има!
-4
 
 
АФД Тракия е подходящо име! Нали Тракия обхваща цялата Пловдивска област и всички села на феновете ще бъдат включени! Няколко пъти им говоря за опорките, но как да разберат като са тъпи и упорити! 1.Локото били цигани....Три поколения се повтаря това. Показва единствено безсилието им.Ако имаше някакъв интелект биха се опитали да измислят нещо друго. От Локомотив са всички нормални и обикновени хора.От Локомотив са и арменци и евреи. Защо не ни наричат арменци? Защото не е обидно и унизяващо. Друг е въпроса, че има цигани, които са в пъти по нормални от селчовците пишещи тук. 2 Били много повече от Локомотив! По времето на Христолов ходеха по 10 на мач. КТБ ги докара селата на стадиона със сандвичи и кока кола. Не може да се отрече, че имаха добра пропаганда. Винаги, когато един отбор върви, има повече публика. Удобно им е на Гяобелсовци да забравят продадения ни мач с Лудогорец...в Бургас от Коко. Имаше 12000 на стадиона! 3....следва
0
 
 
Папагалите си завряли човките тук и коментират Локо пд.Не жълти не желаем вашето мнение.Локо пд си има собственик и той решава кога да плаща.Не ние дължим 26 млн.а вие.Никъде няма данни ,че Локо пд има задължения към някой.
0
 
 
От 2 месеца ви повтарям, мангали прости, че колелото се върти! 4-ти април е все по-близо, а Крушо е все по-далеч. Няма вече подарени обществени поръчки, няма вече пари за циганския отбор. Радвахте се на подем, радвахте се на купи, радвахте се на разгромни победи, но си останахте със злобата и комплексите, за които изгубихте прекалено много ценно време, в което можехте да си търсите нов благодетел. Но вече е късно, защото тепърва ще се разбира какви задължения ще имате към Крушо, понеже със сигурност ви е издържал с кредитиране, а не с дарения и спонсорство. По груби сметки ще се окаже, че му висите поне 5-6 милиона за периода, в който е собственик. Още лятото беше ясно, че не му се занимава с вас, след като отказа подарената концесия за терените за ДЮШ и Джамията ви. Ама вие бяхте прекалено заети да мразите нас, за пореден път. Да си знаете, цигани неграмотни, че който се смее последен, се смее най-добре!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.01.2021 г.
-1
 
 
Няколко пъти ви писах, че Крюшо си би шута от Лаута. Пара йок, ще карате на изпарения. Коко се връща. Идват пелета на килограм, с кораби от Бразилия.
+3
 
 
Айде цигани , дано да се върнете там където ви е мястото и да вдигните 20те години в Б група които имате като престой , майка ви де**а циганска .
-2
 
 
Буферите не се притесняват за пари защото тяхния съперник вече е под крилото на милиардер и като добри съграждани може финансово да им помогнат в трудни моменти.Оф и аз нещо се обърках какви съграждани като едните са от Пловдив а другите от Коматевските ниви.Хаха
-4
 
 
През новия сезон ще се борят да не изпаднат,докато ние ще се борим за купата и титлата!!!
-2
 
 
Задавам един въпрос. Защо в тази тема все още няма коментари на жълти фенове,а в тема за Ботев има веднага поне 5 дежурни калотки,които да дрискат :) Не съм нито ботевист,нито локомотивец ,но съм кореняк пловдивчанин и ми прави впечатление някои особености на дрискачите тук. По същество другаря милионер от Говедарци ще се опаричи пролетта ,когато почнат градушките. Нали бизнесът му е с ракети за градушки,а зимата няма такива. Така,че стискайте свинскстерите до май. А в Аржентина нещо е оставил и ходи да си го наглежда :))) Само за ахмаци е лафа "бизнес" дела!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: