ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович: Феновете на Локо правят групости, дано Тунчев е научил нещо от мен
Автор: Стойчо Генов 13:08 / 05.03.2021Коментари (7)5721
©
Треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович каза интересни неща за утрешното дерби срещу Локомотив Пловдив. Босненецът за първи път се изправя срещу бившия си клуб след позорното си бягство от Лаута.

Ето какво каза Бруно на днешната си пресконференция:

Винаги се радвам за всеки мач, още повече за този двубой с Локомотив Пловдив. Имам много приятели в клуба. Няма негативни чувства в мен, радвам се за срещата утре. Доколкото знам, те идват на гости и ще ги приема добре. Няма да се опитам да изненадам никой. Искам да стане здрав мач.

Сашо Тунчев работи с мен три години и свършихме хубава работа. Качествено момче е и дано да е научил нещо от мен. Не искам всичко да е взел от мен, защото той си има свои качества и път. Георги Илиев също е такъв. Имахме много добри отношения с него. Тунчев има качествата да промени нещата и му желая всичко най-добро. Утре искам да спечелим трите точки. За мен това е нормален мач – ЦСКА – Локомотив Пловдив. Излизаме за победата и виждам, че отборът все повече разбира стила и динамиката на играта.

Видях за виртуалната екскурзия на феновете на Локо Пловдив. За мен това са глупости и напрежение преди мача. С виртуалните билети е супер, защото подкрепяш отбора си, но такива неща не трябва да се правят. Аз съм спокоен. Моята работа е моето хоби. Защитавам професията си и най-вече играчите си.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бруно да подкрепят отбора си дори и виртуално са глупости за теб.Да но за феновете на Лако пд не са.Бруно гледай си твоя отбор.Никога не сме те мразили въпреки предателството.
0
 
 
Да са живи и здрави манговците!Те такъв джюмбиш правят,че ще е жалко и скучно без тях! За разлика от циганската злоба и ненавист,ние пловдивчани искаме те да съществуват,защото без тях ще е скучно! То не бяха атомни нападения, 8 мача без гол,декларации,панаири, захаросани ябълки,0-2--5-2 и т.н.Ще сме като някой западняци-всичко ще ни е наред и скучно! А сега? Сега имаме Хъмпи -сладур от класа, Джако,Стикс,Илко фена и други несретници...Дават глътка свеж въздух в тая пандемия, трътки,веселби,гюбеци! За къде без братята роми! Да сте живи и здрави ,честит Бангу Васил още веднъж и все така да ни развеселявате с тъпотиите си! А пропо-поканете ни на следващия ви панаир на Лайнаута на по едно турско кафе поне...може и циганско, и после да са изкефите като ни гледате и на кафе и да ни предскажите разпад,В група,закриване на отбора, бомба на Колежа и други такива ваши цигански мечти!
на 05.03.2021 г.
+3
 
 
Кой каквото ще да говори или да пише, Акрапович си остава най-успешния треньор в историята на Локомотив, донесъл ни 3 Купи и много много положителни емоции. Благодарим ти за спомените Бруно.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: