ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неприятен обрат за Локо въпреки добрата игра срещу Лудогорец
Автор: Стойчо Генов 22:58 / 12.09.2020Коментари (21)9431
© Антон Узунов
Локомотив (Пловдив) загуби от Лудогорец с 1:3 дербито от 5-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в Разград. Двубоят бе генерална репетиция за черно-белите преди мача на сезона за тях - срещу английския Тотнъм, от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Националът Бирсент Карагарен (52) вкара за пловдивчани, а Доминик Янков (62), Алекс Сантана (79) и Ману (80) бяха точни за домакините. Официален дебют за "смърфовете" направи Филип Михалевич.

Поражението остави възпитаниците на Бруно Акрапович на 5-о място във временното класиране с актив от 9 точки.

Локомотив започна да пресира мощно съперника си и доминираше тотално до 60-ата минута на мача, когато последва обратът. Черно-белите създадоха 4 чисти положения за гол през първото полувреме, но за техен лош късмет топката така и не влизаше във вратата зад Ренан.

Първата ситуация бе още в 6-ата минута, когато Лукас Салинас отне топката от Баджи. Бразилецът изскочи сам срещу вратаря и отправи диагонален шут с левия крак, но топката премина покрай гредата.

След това стражът на домакините на два пъти трябваше да избива в корнер след коварни рикошети при удари на Диниш Алмейда и опит за центриране на Димитър Илиев.

След половин час игра Лукас Салинас отново открадна една топка и пак се озова сам срещу Ренан. Този път атакуващият халф опита прехвърлящ удар, но над напречната греда.

Най-чистото положение за Локо дойде в 35-ата минута. Капитанът Димитър Илиев изведе с отличен пас Кристиан Илич. Хърватинът засече с крак от непосредствена близост, но право в тялото на Ренан.

Логичното се случи в 52-ата минута, когато черно-белите най-после поведоха в резултата. Лукас Салинас центрира от фаул в наказателното поле, където бранител на Лудогорец изби с глава. Топката обаче попадна в Бирсент Карагарен, който с прецизен шут от границата на наказателното поле я прати в долния ляв ъгъл на вратата на влезлия на смяна Владо Стоянов - 0:1.

Точно 10 минути по-късно Лудогорец се върна в мача с изравнителен гол. Антон Недялков проби отляво и почти от аутлинията върна назад към Доминик Янков. Той бе оставен абсолютно свободен и от 5-6 метра засече с крак за 1:1.

Лудогорец нанесе решителен удар на съперника си в рамките на 2 минути, когато отбеляза 2 гола. Първо Алекс Сантана преодоля Петър Витанов пред наказателното поле и с плътен удар с левия крак изненада Мартин Луков за 2:1.

При следващата атака Ману бе изведен зад гърба на черно-бялата отбрана и от 4-5 метра промуши топката покрай Луков за 3:1.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Кристиан Илич (80- Парвиз Умарбаев), Петър Витанов, Момчил ЦветановБирсент Карагарен (80- Филип Михалевич), Лукас Салинас (90+2- Валентино Пулиезе), Димитър Илиев (90+2- Кенан Муслимович), Анте Аралица (65- Георги Минчев).

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Заради всички мои приятели фенове на Локомотив Пловдив и по специално Дерби Владимиров:))) Успех на Локо срещу Тотнъм! Стискам палци и само Ботев! На мен другите не ни пречат. Още повече ако са от Пловдив. Аз си гледам нашият двор и силно се надявам скоро да имаме стадион. В момента Локомотив е по добър и има възможност да направи нещо голямо. Само една статия в Сън за Пловдив и този отбор е много за бедна България. Успех Локо! Аййййй...
+1
 
 
А уа, някуй знаи ли как свършиА Селско царство - Царско село,
+2
 
 
Сега започват големите мъки за жълтия мангал с двата ника под мене и за всички индианци. Случайно да не бием Тотнъм, че тогава ще трябва се крие под полата на Айшето. Жълти цигани:)))
0
 
 
Момчета срещу Тотнъм не бива да пропускате.Имахме 13 удара и само един гол.Както Бруно каза поне първото трябваше да е 2-0.Те имаха 5 и вкараха 3.
0
 
 
СТРАХОТЕН ЛОКОМОТИВ!!! Браво, момчета! Това е пътят! Един път може да не вкараш, втори път отново, обаче ще вкараш третия път! Да даде Господ това да е на Тотнъм!!!
0
 
 
Аматьори, да ви сера в устите цигански.
0
 
 
Закъсняхме със смените и логичното се случи, по-рано трябваше да реагира Бруно !
0
 
 
Няма нищо, борбата продължава! Пълна мотивация за мача с английските пендели от Тотнъм и продължаваме напред ! Хубава вечер, САМО ЛОКО и водка до гроб! :)
на 12.09.2020 г.
+1
 
 
ама що насякъди кадет идем ни викат сигани сигани сигани. па теа лудите са радват куту бискъта фкара гол ма нали е ут нашти с рязън пищоф
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: