ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно: Не съм физкултурник! Дайте ми Левски и заплати по 3 000 лева и отборът ще експлодира!
Автор: Стойчо Генов 16:11 / 24.07.2020Коментари (13)8070
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович даде култово интервю, в което върна времето назад и отговори на критиците, които го наричаха физкултурник. Босненският специалист каза каква е формулата на успеха и направи шокиращо предположение как може да извади от моментната криза тима на Левски.

"Половината ми отбор беше под карантина и ни затрудни в последните мачове. Бях казал на играчите колко километра да тичат вкъщи, докато бяха в изолация. Шегувам се, имаха план и караха колела. Надявам се да играем добре във финала за Суперкупата. Най-важният мач е винаги следващият. Няма значение дали играем срещу Марица, Ботев или Лудогорец", заяви Акрапович пред Канал 3.

"Оферти има към нашите играчи. Но когато чуят колко пари искаме, се отказват. Играчите показаха сериозни качествата и няма как да ги продадем за малка сума. По-добре да останат и да вдигнат още цената си. Нужни са ни още играчи, за да увеличим ширината на отбора. Вратарският пост ни е най-стабилен. Когато виждаш как единият излиза и пожелава успех на другия, това показва, че атмосферата в отбора е на много високо ниво", допълни наставникът на черно-белите.

Ето какво още каза Акрапович:

Целта винаги ни е да играем хубав футбол. Смених системата, за да играем офанзивно и да радваме хората. В един мач всичко е възможно. Миналата година срещу Страсбург показахме, че сме равностойни, а те са отбор с огромен бюджет. Не се плашим от никого, имаме силни играчи, играем добър футбол и чакаме жребия.

Христо Крушарски не поставя цели. Той винаги говори с оптимизъм. Повечето хора мислят, че нещата, които говори, не могат да се случат, но ние му вярваме.

Не ми е цел да затварям устата на критиците. Напротив - аз искам да има критици. Да показват какво не е наред в моя отбор. Това е градивна критика и аз се уча от тях и ставам още по-добър. Не може да се каже за мен, че съм физкултурник, защото при мен няма нито една тренировка без топка. Играем добър футбол, постоянно работим с топка, опитваме се да правим интересни неща и това се показва на терена.

Левски винаги ще си бъде Левски. Дайте ми Левски и три хиляди лева максимална заплата и за кратко време ще ви направя отбор, който да експлодира. Всичко е до желание. Ако върнеш феновете и има бомбастична атмосфера, както искам да направя сега в Локомотив, всичко е възможно. Аз започнах в Пловдив, точно по този начин. Не исках да плащаме големи заплати и комисионни на мениджъри. Ако тръгнат по тази посока, Левски пак ще бъде този Левски, който трябва да бъде. Това е един отбор, който винаги ще го има и се надявам нещата там да се оправят по скоро.

Защо да не е възможно с 3000 лева максимална заплата да направиш добър отбор? Ето, на телефона имам над 50 предложения за играчи, които искат да дойдат. Само трябва внимателно да ги избереш. Футболът отива към атлетика и трябва да се търсят атлетични играчи. Още повече пък към Левски, който е бранд и привлича внимание. За мен е задължително играчът да мине проби, защото е важно не само качествата, които притежава, но и характерът му.

Чувствам се много добре в Пловдив. Тук хората живеят за клуба. Мисля само за Локомотив и искам още дълго да остана в клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако мислиш,че си голям треньор,какво търсиш в Локомотив??Може да те вземат в Италия,Испания или в някоя Арабска държава!!рџ?‚рџ¤Ј
на 26.07.2020 г.
0
 
 
Бруно намеква за труд и дисциплина, ама "некои дрогаре-чорбаре" не четат м/у редовете
0
 
 
3к заплата е вмешна работа.. в Левски взимат по 10 к в ЕВРо!
0
 
 
Експлодирай Локомотив Пловдив, за Левски не мисли, един месец и ще се върнеш!
0
 
 
Бруно майната им на говедата.Вяжното е само едно Локо пд да върви само напред.
0
 
 
"Физкултурник" , "шиптър" .....Бруно е Легенда, която доказа и показа на цяла България, как се прави! Бъди здрав шампионе и дано си още дълги години в Локомотив Пловдив!
+3
 
 
Локомотив Пловдив, отбора на България. Отбора на носещ радост и сила на всички българи. Само Локо!!!
-5
 
 
Едната лИгендъ им каза "ЦСКА си е ЦСКА", този сега им каза "Левски си е Левски"... един ги нарече ненужници, а друг ги качи на дедовия... вечния пък ги заклейми,цял живот цигани... ако ще 100 купи да вземете, вие сте едни нещастници!
+4
 
 
Бруно ГОЛЯМ си. Благодарим ти, за двете велики Купи и всичко което направи за нас. Сега вече може да си треньор където си искаш. Завинаги един от нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: