ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължава да набира скорост, грабна четвърта поредна победа
Автор: Стойчо Генов 20:36 / 30.08.2020Коментари (10)7470
Локомотив (Пловдив) набира все по-висока скорост. Черно-белите победиха Черно море с 2:1 в мач от четвъртия кръг на Първа лига, който се игра при страшна жега на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това бе четвърти пореден успех на пловдивчани през настоящия сезон (трети поред в първенството).

Момчил Цветанов (4) и Димитър Илиев (48) бяха точни за "смърфовете", а Матиас Курьор (34) се разписа за варненци.

Така възпитаниците на Бруно Акрапович имат вече актив от 9 точки и изскочиха на второ място във временното класиране.

На полувремето пък босненският специалист получи наградата си от Асоциацията на българските футболисти, които го определиха за "Треньор на треньорите" за изминалия сезон. Президентът на асоциацията - Дончо Донев, пък награди Димитър Илиев за първото му място в анкетата "Футболист на футболистите".

Двубоят започна отлично за пловдивчани, които откриха резултата още в 4-ата минута. Георги Минчев се пребори за висока топка и с глава насочи към Николай Николаев. Той напредна по десния фланг и центрира към далечна греда. Там Момчил Цветанов от трудно положение, почти легнал, засече от въздуха с левия крак за 1:0.

Половин час по-късно "моряците" изравниха също след страхотна комбинация. Родриго Енрике подаде към Васил Панайотов, който с пета изведе Курьор зад отбраната на Локомотив. Нападателят шутира хладнокръвно с левия крак в далечния ъгъл за 1:1.

В началото на второто полувреме влезлият на смяна Анте Аралица бе съборен пред наказателното поле на Черно море и реферът Георги Димитров отсъди фаул. Зад топката застана капитанът Димитър Илиев, който технично прехвърли стената и прати топката неспасяемо в горния десен ъгъл на вратаря Георги Георгиев за 2:1.

В добавеното време на срещата Родриго Енрике от Черно море получи два жълти картона в рамките на 60 секунди и беше изгонен.

Локо (Пд): Мартин ЛуковМилош Петрович, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Петър Витанов, Кристиан Илич (69- Лукас Салинас), Николай Николаев (86- Парвиз Умарбаев), Момчил Цветанов, Кенан Муслимович (46- Анте Аралица), Димитър Илиев (90+4- Даниел Димитров), Георги Минчев (69- Бирсент Карагарен).

Черно море: Георги Георгиев, Виктор Попов, Даниел Димов, Емил Янчев, Цветомир Панов, Илиан Илиев (71- Касми), Васил Панайотов (78- Леандро Андраде), Родриго Енрике, Стефан Велев (84- Денислав Ангелов), Матиас Курьор, Исмаил Иса.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Победа след победа газим наред. Много добри. Честито на всички.
на 31.08.2020 г.
0
 
 
Честита победа и от мен!Имаме класен отбор,голям треньор,перфектна организация. Просто всичко е както трябва да е в един отбор,благодарности на всички!Само Локо и само напред и нагоре!
+3
 
 
Всичко беше добре,но какво не му хареса на Акрапович първото полувреме,че пак върна това дърво Аралица.Пак издъни две чисти положения и три тъпи засади.Защо пак трябва да треперим.Какъв му е този?някой знае ли?
+4
 
 
Пичове аз си повиках една дълга водка за вас не отговарям.....ай наздраве.
0
 
 
Да е жив и здрав г-н Бруно Акрапович!направи най-важното-ДА ИМАМЕ ОТБОР-КОЛЕКТИВ!СПЕЧЕЛЕНИТЕ КУПИ ГО ИЗДИГАТ НА НАЙ-ВИСОКОТО МЯСТО В ИСТОРИЯТА НА ЛОКОМОТИВ И Пловдив!СТАВА СИМВОЛ НА ГРАДА ,КАКТО Е АЛЬОША!ВРЪХ ВИСОК И ТРУДНО ДОСТИЖИМ!
0
 
 
Бруно браво пак нещо ново.Само Локо пд.Митко е ,Митко е ,купата ще донесе.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: