ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Локомотив се обърна за помощ към феновете, стартира кампания за събиране на 188 453 лв.
Автор: Стойчо Генов 14:41 / 10.03.2021Коментари (105)13291
©
Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив се обърна за помощ към привържениците на отбора. От Лаута стартират кампания за набиране на средства, с които да бъде погасена напълно главницата към НАП, която е в размер на 188 453 лева.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от "черно-белия" клуб:

Уважаеми привърженици и симпатизанти на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД,

любимият ни клуб, във времена на тежка пандемия, има нужда от вашата помощ. Публиката на Локомотив винаги е демонстрирала и показвала, че във важни моменти тя е най-силния играч. Сега е настъпил такъв момент, в който любимецът на всички “черно-бели" сърца има нужда от подкрепа и ще разчита най-много на своите фенове.

ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД стартира кампания за набиране на средства, с които да бъде погасена напълно главницата към НАП, която е в размер на 188,453 лева.

Благодарение на всички Вас и инициативите на Фенклуб Локомотив Пловдив, до този момент е събрана сумата от 9000 лева, която ще бъде пренасочена към погасяването на посочените по-горе задължения.

Заедно за Локомотив! Дари сега, помогни на клуба! Нека за пореден път да демонстрираме, че заедно можем много!

Ето и следните начини, с които можете да помогнете:

– Чрез директен превод към специално създадената за кампанията сметка на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД – BG98IORT80481055795100; Моля, посочвайте като основание “Дарение“ и три имена или булстат (за фирма). Ако е необходим договор за дарение, моля пишете ни на адрес: pfclokomotivpd@gmail.com

– На касите на EasyPay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание: “Дарение"

– По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd (като оставите бележка “Дарение").

Едновременно с това започва и продажбата на онлайн билети за предстоящата среща с Берое. Пропуски ще се продават през системата на Ивентим и могат да бъдат закупени на цена от 10 лева.

Билети ще се продават онлайн, а някои от местата, на които можете да ги намерите, са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно", билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Тази година старата патка измъти още три жълти патета. Първото нарекоха Пухена възглавничка, защото беше покрито с мек пух, второто нарекоха Пати-клати, а третото, най-малкото, получи име Жълтия ламтурник. Ще попиташ, мое малко момче, защо му сложиха такова оскърбително име. Ще ти кажа защо. Още през първия ден, когато баба Тодора спусна трите жълтурчета и почна да им рони трохички, най-мъничкото разтвори голямата си човка и залапа дажбата на Пухената възглавничка и на Клатенцето. Тогава баба Тодора се ядоса и го нарече Жълт ламтурник." Който иска да разбере какво се е случило с Жълтия ламтурник, да си припомни приказката на Ангел Каралийчев.
-1
 
 
Не сме цъфнали и вързали, та да злорадстваме, че комшиите имат финансови проблеми! Да им пожелаем да си ги решат, който може, да им помогне! Тъй като се говори за финансова помощ от Шиши, то такава ако е безусловна, е приемлива. Такава финансова помощ приеха и в болници, приеха дарения от тестове за цели села и пр., приеха парично дарение и от ф. к. Левски, според мен основателно. Освен че е противопоказно, злорадството заради финансовите проблеми на противника в нашия случай е и неадекватно! Ние не сме решили нашите си проблеми и не можем да се надсмиваме над съперниците. Аз се чудя, че никой от нашите фенове не коментира, че нашият основен проблем не е решен! В началото на сезона направихме мащабна селекция, осъществена частично. Последва оттегляне на собственика. След това, обвинение към лидерите на отбора. След това, изгонване на капитана и лидера в защитата. Това съвпада с разбиване на целия отбор. Това съвпада с омаскаряване на ръководителите на школата, съответно сриване на имиджа на школата. Следва невероятен шанс, птичката ни каца на рамото, появява се Тоньо Цезаревич! Може би вече половин година хората от Сдружението се чудят, как да му попречат да изкара клуба ни от пепелта, в която те самите го навряха! Всички членове на Сдружението плащат солиден членски внос, т.е. те всички са покрили определен имушествен ценз! Това означава, че всички те са наясно, че правилото който дава парите, той поръчва музиката, важи в пълна степен. Никой от тях не би позволил те да дават парите, а друг да взима решенията вместо тях. Но те искат да правят точно това!!! Те искаха от Георги Самуилов той да дава парите, а те да решават!!! Не им се отвори парашута, но не успяха да си вземат и поука! Сега ми се чини, че искат от руснака той да дава парите, а пак те да решават!!! Докога ще се спъвате в един и същ камък, господа членове на Сдружението? Аз съм убеден, че всеки от вас си мисли, че е призван да изпълни важна мисия към нашия клуб. Опасенията ви, че Зингаревич може да се окаже недобър стопанин на любимия ни клуб ви кара да се презастраховате. Той показва голяма ангажираност към клуба, инвестирал е вече доста пари и евентуалното му оттегляне неминуемо ще му донесе големи финансови загуби. Но не злоуотребявайте, накрая ще преглътне всички загуби и ще ви тегли една майна! Питам ви, имате ли план Б? Ако той се оттегли, имаме ли друг полезен ход, освен обявяване на несъстоятелност? Ако той се оттегли, и стадионът остава недостроен!
+1
 
 
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...
-1
 
 
Еййй папалюгите цъфнаха пак оправихте ли ваще кинти ? Дайде ни милярдера и на нас да дава ... опс той не дава да го ева ...
0
 
 
Мухахаха сега чакаме да пуснат и бира, ама безалкохолна, че на мюсюлманите им е забранено да пият алкохол мухахах Казах ли ви, че колелото се върти, мърши? Казах ли ви, че Крушо ще си бие шута? Казах ли ви, че пак ще сте си същите мършляци?
+4
 
 
ЧАКАМЕ ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ - събрахме ли 200 лева? Айде сега е еуфорията... утре ще спадне и приходите ще намалеят.... Але алее ее ооооо....
-1
 
 
Жълтите селянки са се активизирали и говорят за фалити, закриване и т-н...За тяхно съжаление обаче това няма да се случи и тази инициатива няма нищо общо с недостиг на пари или каквото и да било от този род! Скоро няма да има дерби и си отдъхнаха завалиите. И сега се надяват Локото да тръгне надолу, ама те са толкова далеч от Локомотив, че черно-белите имат време да почиват 2 месеца и пак няма да бъдат стигнати от жълтите измекяри! Жълти селяни, съжалявам ви! Толкова сте жалки, че няма накъде! По-добре се поинтересувайте за строежа, за Ц. Василев, за проблемите , които ви предстоят тепърва, защото са ужасно много и много големи! Помислете и за ментето "милиардер" че скоро пак ще се смеем!
+2
 
 
Засилена е охраната покрай строителните работи на "Колежа". Мерките са предприети във връзка с очаквани набези на фенове на локомотив, за желязо. С оглед кампанията за плащане на дългове към НАП, много фирми вземат по солидна охранителни мерки. Според специалисти очаква се 25% ръст на кражбите. Предимно от малцинствените групи. Хора бдете.
+2
 
 
Бруно се оказа много умен и прозорлив човек,дааа.!!!!
+2
 
 
Айде отваряйте пак пазара на лайнаута! Да има захаросани ябълки, шекерпамук, стрелбища и най-вече- кюфтета с прясна кучешка кайма! И една сцена да сложат тоя път в центъра и там да се сменят групите от махалите и да въртят здраво гюбеци! Аз тоя път ще дойда и ще направя оборот от поне 20 лв.-да помогна на палячовците,че без тях ще е скучно в града ни! Ще вземе да се изселят от Пловдив и после кой ще събира боклуците с комионите-комуналните голям зор ще видят! А Хъмпи преди месец се пъчеше да го дават по тиливизиити и се репчеше ,че катуна за 50 години напред бил обезпечен-забравихте ли туй бе,миризливци?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: