ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо пак скочи на кмета: Ако пристрастията продължат, ще вземем мерки!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 10.01.2021Коментари (128)19761
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив отново скочи на кмета на града Здравко Димитров - Зико, установи Plovdiv24.bg. Причината според "черно-белите" привърженици е това, че "клубните пристрастия са взели така очевадно връх в работата на Зико и управляващите" по стадионите на двата местни гранда - Локомотив и Ботев.

От Лаута излязоха с гневна позиция, която бе озаглавена "Кмет или фен – част 2". Plovdiv24.bg помества без редакторска намеса текста на Фенклуб Локомотив Пловдив:

На фона на положителните събития около развитието на спортната инфраструктура в Пловдив, ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, наблюдаваме с изострено внимание случващото се през последните седмици.

Не може да не направи впечатление неравнопоставеността, за която неведнъж сме повдигали въпрос. Дори и за непредубеден човек е стряскащ различният аршин, който местните представители на властта прилагат.

Не сме очаквали обаче, че клубните пристрастия ще вземат така очевадно връх в работата на управляващите по двата стадиона, чието изграждане предстои.

Ежедневно четем как общината, и по-конкретно кметът, всячески се опитва да облагодетелства само единия отбор. Най-пресният пример за това са непрестанните опити да се закупят седалки за единия клуб с общински пари, при положение че общината вече веднъж отпусна сума в размер на 1 милион лв. за същите седалки и за същия клуб!

Следим с повишено внимание всякакви изказвания и информация по въпроса и очакваме равно финансиране и активност – нещо, за което кметът нееднократно е поемал ангажимент, включително и в лични разговори!

Ако прилагането на различен критерий се запази, ще прибегнем до мерки за защита на нашите интереси, в чиято ефективност вече всички се убедиха!
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако при ремонта на съседната улица възникне проблем, редно ли е аз да настоявам Общината да не отстранява пречките, спъващи ремонта и улицата да остане неремонтирана? На моята улица няма проблем! Ако Общината отстрани проблема, ще наруши равнопоставеността между живущите на нашата и тяхната улица и равното финансиране, нали така?
+1
 
 
Сумата от един милион лева не беше отпусната за закупуване на седалки, а като помощ за стадиона на Ботев. Решението за закупуването на седалките с тази помощ беше на ръководството, защото не беше тръгнало още строителството. От коментари по-долу става ясно, че след закупуването на седалките е преправен проекта за по-висока категория. Сега строителят установява, че те са непригодни за изпълнените трибуни по новия проект. Кметът възнамерява да свика комисия, която да предложи как да се реши проблема. Има идея тези седалки да се ползват за други пловдивски стадиони при възможност, което ще се установи от комисията, които стадиони също са общинска собственост, а за стадион Ботев да се закупят нови седалки! Каква кражба, какъв двоен аршин, каква неравнопоставеност? Има възникнал пробем със строителството на общински инфраструктурен обект! Само поради клубни пристрастия някой може да настоява този проблем да не се реши и обратно, всеки безпристрастен ще настоява да се търси решение!
+2
 
 
Циганската паплач кръв пикае, безценно!!! Злоба, жлъч, плюнки, гърчове за пореден път заради ГРАНДА. Щом мангалите не могат да спят, значи всичко е наред! Тормоз на всяко ниво, безсънни нощи в Столипиново, Шекера и Аджисана. Фончовци, не разбрахте ли най-накрая, че никой не ви бръсне за живи??? Вие сте НЕЗНАЧИТЕЛНИ и ЖАЛКИ! Но пък за сметка на това перфектния показател, че в Ботев се случва нещо хубаво. Щом циганската пасмина мрънка, значи всичко е наред!
-3
 
 
Цялата история на АФД Тракия е казионна. От царско време, през комунизъм и в последните години на фалшиви промени. Това са феновете му. Те живеят с усещането за елитарност, а през цялата си история са на хранилка. Винаги със силните на деня, винаги наведени и подложени за милостиня!
-2
 
 
Селяндури, цял живот сте на нечия хранилка! Цял живот само обиждате и се перчите с чужда благословия! Крадете повече от всички на света, но пак продължавате да просите безочливо? Бият ви, унижават ви, а вие пак големи се вадите? Гордеете ли се с това? Направете поне веднъж през измислените си история и съществуване нещо, сами? Докога държавата и гражданите на Пловдив трябва да ви издържат? Всеки друг би го било срам на ваше място! Ама магаре, срам има ли?
+1
 
 
И като стигнаха стадиона видяха на Ботев балона,а старата болка позната отново ги ръгна в ребрата.....И оня левак Кичела,опъна на Бончев сюркмека....аха,хахааааа!!!!! Помните ли бе мангали!!!!!
+1
 
 
Нали имахте супер стадион за Европа бе селски, неградски немити, мутри ? Все голям го вадите, ама се мине не мине време и почвате да опърдявате кочана. Защо така ? Нали сте велики с 3 купички и с не знам си още какво ? Няма такива комплексари като вас. Заслужавате си всяка една беда :)
+3
 
 
Ако прилагането на различен критерий се запази, ще прибегнем до мерки за защита на нашите интереси, в чиято ефективност вече всички се убедиха! Вие не сте наред,как може постоянно да се дава трибуна на мрънкащи хулигани и до какви мерки ще прибегнете,че не става ясно или искате полиция и жандармерия да ви размажат пияните муцуни по улиците.Едните стадион нямали другите седалки нямали ,ония тиквеник даде някой милион за стадиони и се поболяхте,че и заплашват - щели да вземат мерки в която ефективност сме се убедили....ай затворете още някой булевард да ви събера на микробуса на капака хем да ви дават и по новините ...
+2
 
 
буфери прости - в Пловдив винаги ще сте гости...
-2
 
 
Когато опростиха на Локомотив 140 хил. за концесията на подлеза, на ботев опростиха 190 хил. лв задължения към общината, когато дадоха на Локомотив 1млн за терен, на ботев дадоха 1млн за седалки, които уж бяха закупени. Осветлението си го плати Крушарски. Да не говорим за неправомерно прекратената концесия, по която общината загуби милиони. Така че ако искате седалки на аванта, кандидатствайте си по някоя програма за интегриране на малцинствените групи, може и да ви огрее!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: