ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Аз съм наследник на баба Ванга! Ако играчите не минат поне 3 кръга в Лига Европа, ще им отрежа по едно краче!
Автор: Стойчо Генов 12:21 / 26.08.2020Коментари (20)11823
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе в отлично настроение преди заминаването на тима за Черна гора. Носителят на Купата и Суперкупата на България за 2020 година излиза срещу местния Искра в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 21,00 часа в Подгорица.

"Настроението в отбора е идеално. Момчетата са надъхани и влакът няма спирачки. Тръгваме смело напред. Пак ще се повторя, ако не си спомняте. Поставената цел е да преминем минимум три кръга в квалификациите. Ако не го направят, ще им отрежа по едно краче“, заяви в пипичния си стил Крушарски пред журналистите на летище София.

"Трябва да питате Венци Стефанов, защото преди време се изказа неподготвен за моята особа. Той не знае, че аз съм наследник на баба Ванга и виждам нещата отдалеч. Още сега виждам кой ще е шампион, но ще си го запазя за себе си. Коефициентът не ме интересува, който играе тото, да му мисли. Това не го разбирам и не ми е в кръвта“, добави бизнесменът.

"Аз не съм президент на Локомотив, а човек, който си харчи парите. В момента нямам притеснения, защото отборът се качва по стъпалата. Бавно, но сигурно. Тимът е подготвен достатъчно и момчетата знаят за какво отиват. Трябва да разберат, че е нужно да изкарат пари, за да получат. Това сме си го говорили. Това трябва да стане в България и всеки да си ги изкарва, а не да му ги дават“, каза Христо Крушарски.

"При нас има ред. Кой отбор в България има тренировки в 6:00 часа? Кой тим получава по-малко от нас? Трябва да има дисциплина. Аз съм от Говедарци. Шефовете на ЦСКА трябва да знаят, че съм селянин. В селото ми имаше надписи: "Куршарски вън“, Крушарски тук“ и т.н. Написани от хора, които не са заковали и един пирон през живота си. Който иска да управлява един клуб или държава, да се запита дали е построил една къща, направил едно дете. Тогава да се заеме с това. Аз съм човекът, който ще участва в търга за стадиона. Дал съм парите преди това. Затова ще участвам, за да направя повече за Локомотив“, продължи с изявленията собственикът на черно-белите.

"Отборът е много по-добър, защото играе заедно вече от повече от две години заедно. Има опит. Разбират се само с поглед. Важното е в една система, и то в българския футбол, трябва да тръгне със заплатите", завърши Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тиси пълно куко. Желание ли имаш или си мечтаеш деде.
0
 
 
Поради някаква странна причина, Крушон и Венци са най - успешните президенти на български клубове. Домуса не го броя, щото там е друго.
0
 
 
Тоя е като Венци Стефанов и Тити Папазов готови са за цирка
0
 
 
Всеки Български отбор постигнал успех в Европа носи точки и пари за всички Български отбори! Любители на футбола това го разберете и се радвайте на успехите им!
0
 
 
Продаде трима от най-добрите играчи, а заместници няма! Ако не освежиш отбора, тази година ще я отпишем. И в шестицата няма да влезем, за Европа изобщо няма да коментирам. Подсилвай отбора, стига се прави на агнешка майка, че от високо най-болезнено се пада.
0
 
 
Празнодумец, гладна кокошка какво сънувала, просо. Братчето на Венцислав
0
 
 
Гледай да не опръскаш кълките че после и вазелина няма да помогне
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: