ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Шестък е новият ден в пловдивския футболен календар
Автор: Стойчо Генов 13:43 / 01.01.2021Коментари (13)7127
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив направи ретроспекция на изминалата 2020 година, която се оказа втората по успешност в цялата история на клуба. "Черно-белите" привърженици благодариха на футболисти, треньори и ръководители за невероятните емоции, с които те ги дариха през последните 12 месеца.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Лаута:

Локомотивци,

Изпращаме една луда, ненормална година, както в буквалния, така и в преносния смисъл. Година без публика по стадионите заради коронавируса, но и година, в която нашият любим отбор завоюва две от трите футболни корони на България! Година на паметни мачове и рекордни победи!

Часовникът отброява последните часове на 2020 г. Време е да обърнем поглед надолу от впечатляващата футболна кота, на която се намираме, и да погледнем изминатия път.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ, ТРЕНЬОРИ И РЪКОВОДИТЕЛИ, НА ВСИЧКИ "ВИНОВНИЦИ“ ОТ ОТБОРА ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ, ЗА ЕМОЦИИТЕ, С КОИТО ТЕ НИ ДАРИХА, ЗА МЕЧТИТЕ, КОИТО СЕ ОСМЕЛИХМЕ ДА ИМАМЕ!

На първо място благодарим за втората поред Купа на България – безспорен връх в спортните успехи на Пловдивския любимец през годината! Пред нас преклониха глава всички водещи отбори и техни производни!

Благодарим за втората Суперкупа на България, която намери своето заслужено място във витрината с постижения на Лаута! Победа, извоювана срещу силен съперник, на чужд терен, подпечатана с ювелирен гол на нашия капитан Митко Илиев, доктор на футболните науки!

Благодарим за успеха като гост в първия кръг на Лига Европа – макар и срещу по-скромен съперник, но успех като гост, без публика, без дванадесетия играч на отбора!

Благодарим за паметния мач с Тотнъм! Мач, в който, независимо от горчилката от пропуснатия шанс, момчетата в черно-бяло ни накараха да мечтаем както никога досега! И то не срещу кого да е, а срещу специалния Жозе, който засипа със суперлативи играчите в черно-бяло!

Благодарим за отличното представяне и класиране в шампионата до момента! Силни игри, отлични победи, себераздаване до последен съдийски сигнал, заслужено място в класирането!

Обърнахте ли внимание колко повода за благодарности изброихме дотук? Пет!

А кой е шестият? Рекордната победа в дербито с 6:0! Шест звучни залпа в тракийското поле, ознаменували победата на Пловдивския любимец на 28 ноември, шестък, новия ден в пловдивския футболен календар!

И не на последно място, благодарим за това, че, независимо от противника, във всеки мач играчите в черно-бяло излизаха с чест от битката!

Благодарим на вярната черно-бялата публика за представянето през годината. За разлика от друг път, този път нашите впечатляващи представяния бяха не само по трибуните, а и с многобройните инициативи. Подадохме ръка на хора в нужда в труден за всички момент, организирахме кампания за подпомагане на инфекциозното отделение на УМБАЛ "Св. Георги“ в Пловдив, два пъти извършихме доставки в Нови Хан! Показахме, че Локомотив не е просто футбол, а светоглед, житейски ценности, манталитет!

В края на годината можем уверено да заявим, че сме горди с това, което направихме!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, РАЗУМНИ, ЩАСТЛИВИ И СЪБИРАЙТЕ СИЛИ!

СТАДИОНИТЕ СА ЗАЖАДНЕЛИ ЗА НАШАТА ПУБЛИКА! ПРЕЗ 2021 ЩЕ ИЗБУХНЕМ С НОВИ СИЛИ!

САМО ЛОКО!
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Няма как това да е свързано с пловдивския футбол!Ето защо-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48 Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;ВПИСВА ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО МУ в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД; Ахъъъъ...наздравиииии!Хахахаха.
+1
 
 
Приказка за Шестото чувство: Един папагал бил купен и настанен в своя дом в КомативУ. Стопанинът му по произход бил от СопУт, но имал Шесто чувство, че е пловдивчанин. Викал си, че ще научинпапагалчето да повтаря как е “Гордостта на Пловдив” и децата, които пътували до Пловдив с рейса от Първене щели да се почувстват граждани с времето. Годините минавали, папагалчето крякало колко велики били дедите им от Маноле и Скутаре и как на 8 годинки Пра-пра папагал основал първия футболен отбор. Децата не вярвали на папагалските истории и се колебаеши дали да носят розовите екипи на Рома и искали да нарисуват емблемата на Рапид Виена на вратата на тоалетната, докато акали 6 пъти за 90 минути, но....... тоалетната на двора в Комативу нямала врата. Затова папагалчето сменило репертоара. Всички в катуна имали 6 чувство, че с рублите на руски интелектуалец, колекционер на селски комплекси ще станат шампоани на България. Селяндурите имали точен план за действие и точен ден за атака на титлата. Папагалчето, което кълвяло основно амфетаминови зрънца щяло да е двигателят на този велик поход от селото към града. Всеки ден, докато боклукчийският камион подминава КТБ нивата, построена с ограбените от Банго Цветан за Грух Пеевски пари.... се чувало из КомативУ: “Горди Шампоани ще сме в Шестък, шестък, шестъъък... нии смИ “6:отев” заФинаги: 1912 пациенти на психодиспансера...
+1
 
 
Ей Индианци,стига сте се въртяли с тези металотърсачи около КОЛЕЖА....няма арматура.....
на 01.01.2021 г.
-1
 
 
За много години!Благодарим на всички!Само Локо и само напред и нагоре!
+1
 
 
Благодарим ви момчета за 2020г.Донесохте много радост за Локо пд.Винаги с вас.
0
 
 
Шестък е ден от календара на циганите от Лаута.Болни изрезки.
-1
 
 
посредствеността, желанието за изява, тъпотата са начин на живот, емблемата на селянките от предградията
+3
 
 
Боже ! Слез и си прибери вересиите! Няма такива комплексари !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: