ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Сбогом, Бруно-Акрапович! От днес вече сме врагове!
Автор: Стойчо Генов 11:10 / 10.11.2020Коментари (70)12092
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив ясно показа какво е отношението към бившия вече наставник на отбора. "Черно-белите" привърженици изписаха босненския специалист като Бруно-Акрапович след бягството му в ЦСКА-София и обявиха, че вече го приемат като враг.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на фенклуба на Локомотив Пловдив:

Бруно-Акрапович, благодарим ти за всичко. Време е да си кажем сбогом! От днес вече сме врагове и защитаваме различни цветове.

Ние, Фенклуб Локомотив Пловдив и организираните привърженици, сме твърдо зад клуба. Вярваме, че най-доброто за нас предстои!

Локомотив Пловдив над всичко и всички!
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Така първо искам да кажа, че да малко крайно са се изказали нашите фенове, но ни боли от не особено мъжкото поведение на Акрапа, на паузата пак щяха да му предложат тази колосална заплата която да взима 2-3 месеца максимум преди да си отiде в родното Босненско село .... от там да коментирам любимите жълти какавади - не истинските ботевисти които уважавам! а тези които гледат чуждата паница - вие как ще си оправите масрафа ? кой ще ВИ поеме и ли само Вие ще го поемате отзад напред ? Как точно ще стане работата със стадиона и ПИМК ? Като цяло защо гледатe паницата на 2-рия в А група а не на този който е 10ти в най добрия случай в А група и по вероятно скоро във регионалните групи след фалит който няма как да се избегне освен някой да се навие да метне едни 30 милиона щот сте велики ? Моля уважавайте противника, не бъдете прости селяни ....
0
 
 
Клошарски изпусна един от най-качествените треньори, заради манталитета си на клошар и скръндза. Сега един по един ще започнат да си тръгват и по-добрите футболисти и катуна Локо ще слезе където му е мястото - във втората половина на класирането.
-2
 
 
Щял да има цялата власт в ЦСКА.Глупости,не му дадоха да си вземе любимица Анте,а нас ни мъчи 3год.с това дърво.След два гафа,на третия ще е поредния изхвърлен треньор от чорбата.Никой няма да го трае като Крушарски 3 год.А Локото ще го има винаги.Колко момчета Акрапович изгони само Анте да няма конкуренция.Нищо страшно не е станало,имаме си много треньори
на 10.11.2020 г.
-1
 
 
Изводите са няколко: 1.Всеки си гони интереса.2.Много злоба и завист се е насъбрала в опонента ни от града.3.Локомотив Пловдив отново ще е фактор.4.Момчетата ще са още по-мотивирани и Капитана ще ни поведе отново. П.С. Гледам да не се занимавам със злобни коментиращи,но тези които влизат в наша тема ще го прочетат. КУПИ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ЛОКОМОТИВ Пловдив СЛЕД СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ,ЗА ПО-ГЛУПАВИТЕ-СЛЕД 89Г. Локомотив Пловдив: 1 Шампиони на България, 2 пъти Носител на Купата България, 2 пъти носител на Супер купа на България. Ботев Пловдив 1 купа на България във финала с Лудогорец . Да се знае 5 на 1 за Нас! Ако следваме последователността след още 30г ще сме 10 на 2. Разбирам ви като се кефите и коментирате злобно. Само Локо и само напред и нагоре!
0
 
 
Човекът просто разбра, че скоро Бойко пада от власт и Крушарски ще си бие шута и изпревари събитията. Циганите много се радваха на нашите неуспехи, ама пак забравиха, че колелото се върти. Мангусти, молете се дълговете на Крушо да не са като нашите, че тогава изчезвате веднъж завинаги. През 2001 ви закриха и преименуваха, но тоя път изчезвате завинаги. Нямате капацитет да си платите дълговете, когато Крушо ви остави. Това го можем само големите.
+1
 
 
Що пикаете кръв и серете сяра бе охлюви,как е боли ,ли боли ли като ви вадят зъбите, занапред така ще бъдете отидохте на върха да се сгромолясате във каца със ЛАЙНА и без туй ви харесва , Акрапа и Клошара ви се изсраха в устите ви цигански.Голям кеф !!!! Хаирлия да ви е
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.11.2020 г.
-1
 
 
Ей, много сте отмъстителни бе? Човека си би камшика и веднага стана смъртен враг, а? А да си спомняте как го псувахте и гонехте всеки мач? А дали не е запомни всичко това? Е, защо се чудите, че ви заряза като уруспий на улицата. Това е - нямате уважение към него и затова така постъпи. Така че не се правете на изненадани.
-3
 
 
Ех този Бруно уволни 3ма треньора на жълтата сган ,обаче от незсилие пак плюят толко е жалко да си жълта К*РВА без често и достойнство за тива ви бият навсякъде хахахахахаххахаха
-2
 
 
Жълтите к*рви не спират да серат от бесилие чак кеф ми правят жалки мишки без стадио, президент и без стадиот , вие сте господарите на каналите бълхари насрани
-3
 
 
ний от лаута сме гордите наследници на пришълците от майка Индия и приехме исляма. саде Локо! саде бат крошарски най великият .Юруууууш, апапи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: