ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно ще получава три пъти повече в ЦСКА, взима хърватин за помощник
Автор: Стойчо Генов 08:48 / 10.11.2020Коментари (7)5178
© Plovdiv24.bg
Бруно Акрапович ще прибира около три пъти повече, отколкото е получавал в Локомотив Пловдив. Преди началото на кампанията босненецът бе един от най-нископлатените наставници в Първа лига. Доста от треньорите в елита прибираха по-високи заплати от него, въпреки че не могат да се похвалят и с йота от постиженията му.

Все пак през новия сезон възнаграждението на Акрапович бе повишено. Това стана, след като в два поредни сезона спечели купата на България - първият чуждестранен треньор, който може да се похвали с подобно постижение. След това Бруно завоюва и Суперкупата.

В ЦСКА-София той ще прибира 5-цифрена сума в евро. Босненският специалист ще доведе със себе си само един помощник, който да влезе в щаба му на "Армията“. Става въпрос за хърватин, който не е работил с него в Локомотив Пловдив, твърди "Тема спорт". Досегашните асистенти на "Армията" Даниел Моралес, Красимир Чомаков, треньорът на вратарите Ивайло Иванов и кондиционният специалист Кирил Динчев, както се очакваше, също остават и ще бъдат част от екипа на босненеца. Нещо, което бе потвърдено и от самия Акрапович.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бруно-Акрапович просто няма как да успее в тирето. Причината за успехите на Локомотив не е само треньора. Причините са много. Създаде се една уникална сплав между треньор, ръководство и уникални футболисти. Мисля, че истинската причина за успехите е една добра треньорска визия, която се изпълнява перфектно от едни интелигентни футболисти, благодарение на които всичко това успяваше да работи. Сега е важно да запазим стила на игра и да не се правят някакви големи завои откъм стила и начина на игра на отбора. Изпълнителите са същите, така че ако се остави Тунчев начело ще успеем да запазим химията и успехите ще продължат. На Бруно обаче със сигурност му е спукана работата. В Литекс няма нито един футболист с необходимия интелект и не виждам изобщо как ще му позволят да смени целия отбор за 2 години и да събере футболисти за неговия стил на игра. Да не говорим, че този стил ще бъде изцяло грешен за отбор който се заблуждава че може да стане шампион като Литекс-София. Този стил е доста модерен в момента, но е характерен за отбори, които са по-слаби от съперника и успяват да го надиграят именно по този специфичен начин. Подобен отбор в момента е Астън Вила. Срещу силните мачкат, но срещу слабите им е трудно. Та точно срещу слабите Литекс няма да могат да го изтърпят това, което ние в Локомотив го приемахме нормално. Тези равенства с наглед лесни противници са проблема на този стил защото срещу по-леките противници трябва да водиш играта а това е коренно различна работа. Така че ние може и да се справим ама Бруно няма да се справи със сигурност. Има едно много важно правило сред треньорите: Химията се случват веднъж в кариерата на всеки треньор и тогава той си гради имиджа. Никога не трябва треньора сам да си тръгва докато има тази химия в отбора си, защото рано или късно този перфектен баланс ще се наруши и треньора ще смени отбора. Важното е този период да продължи възможно най-дълго и парите в този момент не са най-важните. В повечето случаи треньорите осребряват този си добър период с много по-високи заплати в следващия си отбор за сметка на успехите, които изключително трудно се повтарят отново. Ето затова напускането на Бруно-Акрапович е много много глупаво от негова страна. От сега нататък ще работи за много повече пари, но няма да има подобни успехи. Отиде в един ненавиждан от всички изкуствено бутан отбор, в който омразата, негативизма и фалша са взели връх и няма измъкване от тази лоша карма. За Локото не знам ама Акрапа се самоуби ритуално.
-1
 
 
Днес е изключително важен ден за волейболния отбор на Локомотив. От 18.30 ч в зала" Сила" се изправя в решителен 3-ти мач срущу Левски за участие в първата осмица на Супер лигата на България. Залата е затворена за публика за съжаление. Да им пожелаем успех!
-1
 
 
Въпроса е колко време ще ги взима този ПРЕДАТЕЛ!
-1
 
 
Това ще му остане! След няколко месеца ще му трябват, защото ще е безработен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: