ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с четвърта поредна победа в контролите, Конър дебютира
Автор: Стойчо Генов 15:52 / 27.01.2021Коментари (9)4477
©
Локомотив (Пловдив) завърши с победа четвъртата си контрола от началото на 2021 година. Черно-белите надиграха втородивизионния Созопол с 2:1 в спаринг, който се проведе при леден вятър на стадиона в Поморие.

Димитър Илиев (13) и Лукас Салинас (39) бяха точни за пловдивчани, а юношата Георги Милев (68) си отбеляза автогол. Неофициален дебют пък направи англичанинът Конър Руън.

Преди тази проверка възпитаниците на треньора Александър Тунчев записаха три победи срещу Марица (3:1), Атлетик Куклен (2:0) и Берое (3:0).

Локомотивци започнаха двубоя агресивно и до 13-ата минута се отчетоха с две добри положения и един гол. Първо Лукас Салинас се откри на стрелкова позиция и шутира, но в аут. След това Александър Иванов отправи точен удар, но вратарят на Созопол се намеси и спаси.

В 13-ата минута черно-белите откриха резултата. Диниш Алмейда с перфектен пас по земя изведе Бирсент Карагарен сам срещу вратаря на Созопол. Националът подаде към Димитър Илиев и капитанът вкара на празна врата за 1:0.

В 39-ата минута пловдивчани удвоиха преднината си. Футболистите на Созопол загубиха топката дълбоко в половината на Локо и последва перфектна контраатака. Лукас Салинас изскочи почти от центъра сам срещу вратаря, направи 40-метров пробив и с техничен удар с левия крак насочи топката в долния десен ъгъл за 2:0.

В последната минута на първото полувреме Момчил Цветанов бе съборен в наказателното поле на Созопол, но реферът прецени, че нарушението е започнало извън пенала и отсъди фаул. Умарбаев изпълни, при което топката срещна ръката на играч в синьо и излезе извън очертанията на терена. Вместо дузпа или корнер, съдията реши, че е най-добре да свири край на първата част.

В начало на втората Александър Тунчев пусна в игра 7 младоци от детско-юношеската школа на Локомотив и темпото логично спадна.

В 68-ата минута Созопол намали резултата след статично изпълнение. Капитанът Петър Кюмюрджиев, който е бивш футболист на Локомотив, центрира остро от фаул в наказателното поле на черно-белите. Там Георги Милев в опита си да изчисти топката я засече с глава в собствената си мрежа за 2:1.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Дейвид Малембана, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Александър Иванов (Илко Пиргов, Николай Николаев, Кристиан Гомис, Георги Минчев, Конър Руън, Александър Колев, Видол Сейменски, Петър Петров, Иван Михайлов, Иван Арамазов, Сашо Лебанов, Георги Милев).
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Победата си е победа.Георги Минчев играл ли е и как е момчето.
0
 
 
Тази година предричам минимум 3 място. Ако дойде 1 ли 2 индианците не ги мисла :)))
-3
 
 
Забравихте и първото бг бебе на 21 век-и то бе цингане!
+3
 
 
Седем юноши в игра през второто полувреме, похвално.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: