ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо избра свой председател и нов управителен съвет
Автор: Стойчо Генов 10:32 / 06.11.2020Коментари (0)2800
© Plovdiv24.bg
Атанас Нейков бе избран за председател на УС на Фенклуб Локомотив
Фенклуб Локомотив Пловдив вече има нов управителен съвет. Изборът бе направен по време на годишното общо изборно събрание на организацията. Освен това "черно-белите" привърженици направиха и подробен отчет за дейността си през годината.

Ето какво съобщиха официално от фенклуба на Локомотив:

На 22 октомври 2020 г. се проведе годишното общо изборно събрание на Фенклуб Локомотив Пловдив. Събранието се проведе при следния дневен ред:

1) Избор на нов Управителен съвет.

След обсъждане и разглеждане на предложените кандидатури, за членове на УС бяха избрани Атанас Нейков - председател, Алис Аведикян - представител на ОТС, Емил Геранов - представител на WWL, Боян Ванев - Представител на LA, Иван Златев - представител на неорганизираните фенове.

2) Започна кампания за набирането на нови членове, както и подновяване картите на настоящите членове. Цената на стандартната карта е 26 лв, а на платинената 100 лв. Освен, че с присъединяването си към клуба членовете ще помогнат на черно белите каузи, те ще ползват предимства при организираните екскурзии. Картите могат да бъдат закупени от барчето на стадиона.

Привърженици от цялата страна и чужбина и цялата също ще могат да си закупят и получат по пощата или с куриер своята членска карта. Картите ще се заявяват чрез попълване на следния формуляр: https://forms.gle/LJc4Z4zniBZMiSbWA

3) УС представи отчет за дейността през годината. Освен обичайното, тук бяха включени и всички кампании, които фенклубът организира през годината. Сред тях са:

1. Организиране на видеостена за историческия мач с Тотнъм от Лига Европа, която даде възможност на привържениците на Пловдивския любимец да бъдат до отбора, въпреки невъзможността да го подкрепят от трибуните.

2. Традиционното организиране на Черно-бялата Коледа, която се проведе на сцената на Драматичния театър в Пловдив.

3. Парти в клуб VOID за затягане на редиците на черно-белите привърженици.

4. Организиране на детски празник по случай 6 септември – празника на нашия град.

5. Запомнящи се гостувания – Велико Търново, Стара Загора и, разбира се, финалът за Купата на България, спечелен от Локомотив за втора поредна година и др.;

6. Дарени на пакети с различни консумативи и средства като протектори за стави, охлаждащи спрейове, термогелове, пристягащи еластични бинтове на спортните клубове от семейството на Локомотив Пловдив.

7. Кампания pLOVEdiv срещу СOVID-19 в Helpkarma в помощ на Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ “Свети Георги" ЕАД, Пловдив. В рамките на кампанията до момента са закупени: 3 броя реанимационни легла, 3 броя бактерицидни лампи 36W, 4 броя бактерицидни лампи 90W, 15 броя пулсоксиметри, 12 броя дигитални термометри, 3 броя инхалатори, 100 броя предпазни наметала, 10 броя предпазни гащеризони, 80 шлема с подвижен визьор, 35 броя защитни очила. Към нас се присъединиха кинорежисьорът Илиян Джевелеков, Габриела Петрова, Димитър Илиев, европейският шампион Даниел Асенов, световната и европейска шампионка Станимира Петрова, Драго Симеонов, джудистът Янислав Герчев и много други. Кампанията все още е в ход и можете се включите на https://bg.helpkarma.com/cam…/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355

8. Акция за подпомагане на самотни хора в затруднено положение в първите дни на извънредното положение, обявено през март 2020 г. в началото на световната пандемия на COVID-19. Тя се проведе в продължение на няколко седмици, а обслужваните адреси се увеличаваха с всяка нова седмица.

9. Акция за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на 17.04.2020 г. заедно с Районния център за трансфузионна хематология – Пловдив.

10. Събиране на капачки на Лаута, които са използвани за кампанията "Капачки за бъдеще“. Целта на тази инициатива е със средствата, събрани чрез рециклиране на пластмасови капачки, да се подменят старите и амортизирани кувьози в общинските болнични заведения в страната.

11. Акция "Заедно в превенцията“ имаща за цел осъзнаване сред обществото на рака на гърдата, необходимостта от превенция и подпомагане на борбата с него.

12. Помощ за приюта на отец Иван в Нови Хан на 25 октомври 2020 г. Тя включваше освен стоките от първа необходимост като хранителни продукти, дрехи, препарати, футболни топки, книжка с историята и успехите на Локомотив Пловдив, и реплика на купата на България, спечелена от Пловдивския любимец през последните два футболни сезона, както и други интересни артикули, посветени на клуба.

13. Изграждане на осветление на паметника на Васил Левски на Бунарджика.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: