ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Бих сменил фланелката си с Хари Кейн! Дано да ни подценят!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 31.08.2020Коментари (14)5550
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев смята, че предстоящият сблъсък срещу Тотнъм в Лига Европа би трябвало да е върхът в неговата кариера.

"Не мисля, че изтеглихме късата клечка. Този мач ще е една награда за това, което правим през последните две години. Мисля, че това да се изправиш срещу Жозе Моуриньо и Тотнъм, срещу такива футболисти и срещу финалист на Шампионска лига отпреди година, е върхът в нашите кариери. Мисля, че абсолютно нищо не можем да загубим от този мач. Единствено съжалявам, че заради ситуацията, в която сме, такъв мач ще се играе пред празни трибуни. Жалко е, че нашите фенове няма да имат възможността да се докоснат на живо до отбор като Тотнъм, но все пак мисля, че жребият е перфектен за нас и ще можем да видим колко сме далеч от най-големите", започна Илиев, цитиран от Спортал.

"Домакинството със сигурност оказва влияние, въпреки че ще сме без публика, но винаги, когато играеш вкъщи, имаш повече самочувствие, по-спокоен си. Що се отнася до това, че те все още не са в сезон, това е така, но е ясно за всички, че английските отбори неглижират този турнир. В този ред на мисли се надяваме да подценят и нас и да успеем да им се противопоставим", допълни лидерът на черно-белите.

"Успехите и трофеите на Моуриньо, които е завоювал в най-големите първенства и в най-големите отбори, говорят достатъчно за него. Мисля, че няма човек, който да не признае това, че е специален, не случайно такъв му е прякорът. Той е човек, който благодарение на харизмата и качествата си, в последните години се превърна в един от най-успешните мениджъри във футболната игра", каза още националът пред Спортал.

"Със сигурност бих сменил фланелката си с най-добрия им футболист - Хари Кейн, но те имат много добри футболисти. Всяка година се борят за топ 4 в най-силното първенство, така че ще видим тогава какви ще бъдат рестрикциите, но със сигурност ще бъде хубаво да останат някакви спомени от този голям мач, защото в Пловдив са идвали големи отбори като Ювентус и аз се радвам, че точно на нас се падна честта и възможността да докараме още един от европейските грандове", завърши изказването си Димитър Илиев.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Падна ви се Тотнъм и това трябва да е празник. Не разбирам защо пак се чеше темата жълти-буфери. Ботев си има своята история в клубните турнири и тези смешни коментари за злоба и комплексарщина би трябвало да нямат място тук. И само да ви кажа на вас СМЕШНИТЕ фенчета и на двата отбора, че когато Локото игра с Ювентус - 2 пъти между 1965 и 1970-та и когато Ботев игра с Барселона и Байерн двете агитки се ПОДКРЕПЯХА..Дали ме разбирате ?
+1
 
 
Митко какъвто и да е резултата от този мач това е подарък за упорития ви труд и дано Хари Кейн ти даде фланелката.
0
 
 
Жълти комплексари, поне в такива моменти си мълчете бе! Как може да има такива недостойни и жалки същества, като първите 3 коментара? Ако имаше публика, на който и да е стадион щеше да се пука по шевовете! Жълтите, като играхте с Байерн, да не мислите, че на стадиона имаше само жълти? Имаше хора от цяла България! Но това ли е най-важното? Много комплекси, много злоба?!
+4
 
 
Два мача имаше на Лаута и стадиона бе пълен .Сега дано има екран на Лаута и пак ще бъдем с вас.6018
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: