ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Каназирева поздрави Локо за грандиозния успех, даде лиценз на стадиона за 1 година
Автор: Стойчо Генов 11:29 / 03.08.2020Коментари (3)4573
Областният управител Дани Каназирева издаде заповед, с която се разрешава използването на стадион "Локомотив“ за провеждането на международни спортни мероприятия за срок от една година. Заповедта е на база проверка и доклад на сформирана областна комисия в изпълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Тази година, с промяна на нормативната уредба, проверката на спортните съоръжения и съответно издаването на разрешителни за провеждане на спортни състезания, са делегирани на областните администрации.

"Проверката от комисията бе извършена в определения срок - 31 юли и в изпълнение на изискванията за обезпечаване на сигурността и безопасността при провеждане на международни спортни мероприятия на стадионите, обясни областният управител.

При огледа  на спортното съоръжение е установено, че трибуните са фиксирани към носещата основа и не са базирани върху или да се състоят от тръбни елементи и структури от тип скеле, с изключение на южната част на сектор "Гости“, (които не се ползват). Според изискванията са също така седалките, има ясно обозначени места с достъп за хора с увреждания и техните придружители.

Стадионът, като и частите извън него, са добре осветени има изградено видеонаблюдение и оперативен координационен център с изглед към цялата вътрешна част на стадиона и възможности за комуникация между лицата и представителите на съответните служби, отговорни за безопасността и реда на стадиона.

Около всеки вход на стадиона има поставени информационни табели на български и английски език, посочващи забранени за внасяне на стадиона предмети. Съвместно с органите на реда на всички входове на стадиона се осигурява пропускателен режим чрез метални заграждения.

На база на заключенията на комисията, в която участват представители на Областта, община Пловдив, ОД на МВР, РДПБЗН и др., се издава и съответното разрешително.

Междувременно областният управител поздрави отбора на Локомотив Пловдив за поредния успех - спечелването на Суперкупата на България. Непосредствено след последния съдийски сигнал Каназирева отправи своите адмирации в социалните мрежи. Тя пожела със смелост и самочувствие черно-белите да стъпят на европейската футболна сцена и да завоюват нови върхове в клубната история.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зико ,Дани Каназирева е в пъти по човек от теб.
0
 
 
Отворете стадионите за фенове,протести всеки ден никаква дистанция,дискотеките са пълни и там никакви мерки,а стадионите са затворени
0
 
 
Кой го боли уя,че манговците им подариха купа ,кой ги знае като отбор какъвто е отбора такива са и фенчетата им ,мангали потни и миризливи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: