ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович: Разбирам защо феновете ми се сърдят! Локо ще има още по-големи успехи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 09.11.2020Коментари (32)10329
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на Локомотив Пловдив, който съвсем скоро трябва да бъде обявен като наставник на ЦСКА-София - Бруно Акрапович, коментира пред Дарик решението му да поеме тима от "Българска армия".

"Дали е изненада, или не - всеки е очакват, че ЦСКА ще намери нов треньор. Моментът беше такъв. Аз реших да го направя и така се получи. Моите цели са същите, както и тези на ЦСКА. Вярвам в себе си и качествата си. Мога да помогна на такъв голям отбор да печели големи неща. Работата навсякъде е трудна. ЦСКА има качествени играчи и мога да постигна целите, които имам", каза Акрапович. 

"Няма как Христо Крушарски да знае това от две седмици, че ще поема ЦСКА. В четвъртък имах първи контакт с господин Ганчев. Може само да е предполагал", разкри босненецът. 

"Искам да кажа на феновете на Локо , че съм благодарен за всичко, което направиха за отбора. За всички хубави моменти, които имахме заедно. Че съм горд, че съм бил треньор на такъв голям отбор с такива страхотни фенове. Разбирам, че ми се сърдят. Стискам палци за Локо Пд. Вярвам, че отборът ще има има по-големи успехи от сегашните", заяви треньорът, донесъл на Локо две Купи и Суперкупа на България. 

"Нямам много време за аклиматизация, но човек трябва да е отворен за нови ситуации, който може да се приспособи към всяка ситуация. Вярвам в това. Нужно е да се поговори с играчите. Тряба да те ме опознаят, както и аз тях. Има достатъчно време за този мач", каза още Акрапович.

"Всички детайли по договора ми ще уточним утре за последно. Сега не мога да ви дам подробности", завърши босненецът.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бруно за Цял Пловдив си Продажно Копеле не можа ли да изчакаш 3-4 мача още зада ти изпратят с Удоволствие всички Фенове на Локомотив Пловдив към Ловеч Латекс рџ¤Ј
-1
 
 
Защо ревете бе прости калотки. Той работи за пари.Хванал се е за пари,създаде отбор и сега го напуска за повече пари. Кое не ви е ясно ? Каузата е за локомотивци ,не за наемници.Това не е брак,нито клетва.Това е работа за пари. Какъв морал,какво предателство дрънкате,като и той помни отношението ВИ преди успехите.Забравихте ,нали ? От осанна до разпни го. И сега вместо да му благодарите ,го наричате предател. Имате отбор бе боклуци....отбор имате. Един добър колектив може и с друг треньор да има успехи. Тоя отбор го създаде и обигра тоя дето плюете,неблагодарни мърльовци.
-1
 
 
Ко стана братя ,ква я мислихте ква стана,не е за разправяне ,за смях ,срам и позор станахте ,нали бяхте Гранда на Пловдив, освен вас други не съществуваха ,а ся по малко ЛАЙНА ЯЖТЕ И ДА ВИ Е СЛАДКО.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.11.2020 г.
+1
 
 
Бруно, кажи истината! Клошара те напъна да играете тото, че няма пари и ти си би шута. Няма какво да ревете буферляци, това е положението. А такива като Гоче може да раздвижват въздуха с лакардии от 1001 нощи.
-1
 
 
Бруно постъпи абсолютно некоректно . Откъдето и да се погледне . Създаде добър отбор , със стил , добри изпълнители и ...успехи . Крушарски застана зад него , когато почти всички/даже Зума/ , бяха срещу него . Сега , по средата на първенството , когато отбора е в позиция да гони върха , набрал е скорост , да напуснеш и да отидеш да правиш шампион друг отбор...За мен това си е предателство , колкото и да е силна тази дума . Разбирам , че егото и парите са много важни , но трябва да има и морал . Никога не съм предполагал , че Бруно , който ни донесе толкова радост , ще предизвика такъв трус .
+1
 
 
Бруно ти си първия треньор напуснал отбор без да ти е искана оставка.Друг не си е тръгвал когато всичко са го обичали и благославяли.Ти излезе един кариерарист.Крушарски ти даде всичко.Ти бесеше ,ти колеше.Всички ти вярвахме и ни заби нож в гърба.
+1
 
 
Пари нема,действайте.,казах го и преди седмица...да видим сега вие,колко ви трябват и колко ще съберете.....!
-3
 
 
Гоче, не искаш да адвокатстваш, но го правиш. Въпросният субект, на който и името не искам да споменавам, се о..ка по най-безчестния начин! Начело си на отбор, който има възможности да бъде в тройката и като мишка зарязваш всичко и отиваш при конкурента.Чест, достойнство, нищо ли не означават за тези които оправдават тази некоректност. Ако Крушарски го е притискал да прави равни резултати, да каже като мъж!!! Ясно е поведението му. ПРОСТИТУТКА....пари, за пари е всичко.
+1
 
 
Не обичам да пиша в темите за Локо, но тази работа мирише! Няма как да треньора да има 3 годишен действащ договор и да преговаря с друг отбор! Би трявало офертата да е в клуба! Ако това е така всички, включая и Крушарски знаят за преговорите с Ганчев! Ако не е така, значи ЦСКА ги грози голямо наказание, за това, че преговарят с треньор с договор зад гърба на клуба му!
-2
 
 
Бурно, наука и си го врътняк....дано час по скоро разбереш към клизма си всъщност .Много няма да те търпят там врътняк
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: