ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Премии на играчите ще има за Нова година, но не се знае за коя
Автор: Стойчо Генов 11:17 / 06.03.2021Коментари (7)5351
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е категоричен, че няма никакви притеснения преди днешното дерби с ЦСКА-София, което е от 17,30 часа на стадион "Българска армия". Бизнесменът отсече, че няма да обещава допълнителни премии за мача срещу новия отбор на Бруно Акрапович, за когото каза, че е предал Локомотив с напускането си в края на полусезона.

"Няма да има премии. Наказани са за слаба игра. Знаят за какво играят. Най-вече за себе си. Премии ще има за Нова година, но не се знае за коя. Напрежението, шоуто и разправиите трябва да са извън терена. Футболистите трябва да са спокойни и да показват това, за което тренират. Ние не се притесняваме от нито един съперник. Без публика не е толкова важно къде играеш. Ще търсим максимума срещу ЦСКА на "Българска армия“ и срещу Лудогорец в Разград за Купата. Доказали сме се и другите трябва да се притесняват от нас. Със сигурност треньорският щаб знае какво да говори на играчите и какво да направи, за да постигнем това постоянство, за което говорим", заяви Христо Крушарски, цитиран от "Мач Телеграф".

Собственикът на "черно-белите" взе отношение по темата за съдийството, което в последните дни е в центъра на скандал в родния футбол.

"Спокоен съм! Няма какво да ме напряга преди този мач, а преди всеки друг. Доказали сме какво можем и искам да го покажем. Аз със съдиите не се занимавам, знаете много добре. Крайно време е обаче да се вземат в ръце и да си вършат работата, а да не ми плачат кой какво бил казал за тях. Съдията трябва да си гледа работата. Една-две грешки не са проблем, всеки ги прави. Личи обаче, когато някой ми е излязъл само да крепи плото (б.ред. - плета) да не го духне ветъро, както казваме в Говедарци. Това не е добре и няма си траем“, коментира още Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крушарски каза няма премии защото не играха добре.Прав е и днес ще видим взеха ли си поука.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.03.2021 г.
-4
 
 
ти първо плати заплатите за ноември и декември, пък тогава друго. До тогава ще избяга половината отбор, щото си в кирча с кинти те. Саде локо
на 06.03.2021 г.
+1
 
 
Благодарим ти, Дон Крушо. Жив и здрав да си. Благодарим ти за Купите и незабравимите емоции.....и все така да клатиш жълтите с Пети и Шестаци.
0
 
 
Хаха как се гъбарка с индианците и журналята бат Ицо. Голям си Круши.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: