ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо изпусна слабака Етър и разочарова Крушарски на рождения му ден
Автор: Стойчо Генов 19:20 / 26.02.2021Коментари (33)8446
Локомотив (Пловдив) не успя да победи аутсайдера Етър и завърши 1:1 в мач от 19-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Георги Минчев (42) вкара за пловдивчани, а бившият играч на черно-белите Пламен Крачунов (71) бе точен за "болярите". Гостите играха последните 8 минути с човек по-малко заради изгонването на друг бивш "смърф" - Здравко Илиев.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Тунчев имат вече актив от 38 точки и останаха на трето място във временното класиране. Освен това играчите в черно и бяло разочароваха собственика на клуба Христо Крушарски, който днес навършва 64 години и изгледа двубоя от ложата на Лаута.

Мачът започна ужасно за домакините, които трябваше да правят принудителна смяна още в 10-ата минута. При борба за една висока топка вратарят Мартин Луков бе атакуван от Меси Мезу и при приземяването стъпи накриво, което доведе до травма в десния му крак, а на негово място влезе Илко Пиргов.

В 24-ата минута Умарбаев разигра с Бирсент Карагарен и крилото центрира към  Димитър Илиев. Капитанът на Локомотив спря топката и шутира с десния крак, но в гредата.

Три минути преди почивката черно-белите откриха резултата. Отново Бирсент Карагарен центрира в пеналта на Етър, където Георги Минчев надскочи противников играч и засече с глава в мрежата за 1:0.

В 52-ата минута Етър пропусна добра възможност да изравни резултата. След центриране от корнер Илко Пиргов се блъсна в съотборника си Малембана и не успя да избие топката. Тя попадна в бившия "смърф" Венелин Филипов, който засече от близко разстояние, но в гредата.

Двадесет минути по-късно "болярите" все пак стигнаха до гол. Мечев центрира от фаул към малкото наказателно поле, където бившият защитник на Локо Пламен Крачунов засече от въздуха с десния крак за 1:1.

В 81-ата минута Здравко Илиев от гостите си заработи два жълти картона в рамките на една минута и бе изгонен от съдията Димо Димов.

Локо игра в състав:

Мартин Луков (10- Илко Пиргов), Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Давид Малембана, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (74- Кристиан Илич), Лукас СалинасМомчил Цветанов (88- Конър Руан), Бирсент КарагаренДимитър ИлиевГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
до кога ще виждам коментари без имена защо ТЪПИ СТРАХЛИВЦИ не излезнете с имената си или ви е срам от публикациите а за жълтите е нормално те завиждат че сме по добрият отбор но тя зависта няма почивен ден дано днес БОТЕВ да победии да тръгнат нагоре все пак съм Пловдивчанин
0
 
 
Гледам пак жълтите МИШКИ С МЕКИТЕ РЪЧИЧКИ коментират тук айде циба удавници ! Кой ви брои за живи вас ,не сте интресни гледайте да не изпаднете ,Хубаво че с Царско село малко тото направихте иначе сте пътници шушумиги !
0
 
 
Преди мача ви казах, че е възможно да се издъним. Така и стана и тук познах. Така е във футбола, е невъзможно постоянно да се печели. Всички ще губят точки. Все още шансовете ни за титла са огромни. Имаме силите.
на 26.02.2021 г.
0
 
 
БОНЕВ има черно тото коментирай и вади ЛОКУТУ от групата нали си много честен.
0
 
 
С тази къса резервна скамейка е очаквано да има сривове. Жалко е, че загубихме ценни точки срещу отбори, които се борят да не изпаднат, като монтана, ботев и етър.
0
 
 
Каква неистова радост настана в селската изтерзана душица.
0
 
 
Без да съм от Ботев или Локо ? Ама съм пловдивчанин и ме вълнува когато и 4те отбора имат успехи или провали. Как става така да обърнеш първия в класирането и да го биеш и следващото домакинство да завършиш наравно пак у дома с последния след,като си водил. Ако не е тото,какво е ?
0
 
 
Жълтите комплексирани мишки , първи изпълзя ли от дупките и избиват комплекси. Погледнете класирането шестаци в дЯсно е. Цял живот с комплекса Локомотив Пловдив! Хикс? В Англия, Германия, Испания първите , правят хиксове! Комплекса Локомотив Пловдив хахахаха жълти мишки
+2
 
 
ШЕСТ отличника налазили темата на Локомотив.Ех мъка, жълто-черна мъка!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.02.2021 г.
-3
 
 
Видяхте ли се какви подлоги сте?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: